2018-12-03 947 views
今日無聊走左去西環行平時啲人成日話呢邊好多正野食 都係小店黎 行行下 見到有間食漢堡包嘅 又有户外坐 就過去睇下 點知一睇menu 哇 個價錢係吸引 出面根本無可能呢個價錢食到 於是同朋友叫左兩款黑松露芝士漢堡 同埋 歐陸漢堡價錢雖然平過出面 但料一啲都唔少 唔細 塊牛都幾厚 黑松露醬仲比多左啲啲我地 流心蛋唔會太熟 最重要係 塊牛好好食 好多汁🤤呢度係開方式廚房 所有野見到都係即整 熱辣辣 脆卜卜 仲好好嘅係 有手套紙巾供應 唔怕整污糟👍🏻👍🏻👍🏻佢地仲好好人嫁😄下次再去開的話一定會再幫襯
今日無聊走左去西環行

於是同朋友叫左兩款
黑松露芝士漢堡 同埋 歐陸漢堡

價錢雖然平過出面 但料一啲都唔少 唔細

佢地仲好好人嫁😄下次再去開的話一定會再幫襯
2018-12-01 624 views
那天突然好想吃burger 已經戒了麥記多年的我 一般會選擇那些鮮製/自家製burger專賣店 經過西營盤 search吓openrice發現這家新開的小店 C+ Burger (門牌是Yan’s Burger/ 恩仔漢堡)小小的店舖由兩位年輕人打點 當時是午飯時間 有學生和附近上班的來點餐 店員殷勤的介紹午餐優惠價 黑松露芝士漢堡 $38 (非午餐時段是$43)🍔漢堡包份量很足 有厚厚的漢堡扒 熱融芝士混合黑松露醬 番茄生菜 🍅🍔兩塊包包烘得外脆內軟 包表面有點點像English muffin上的semolina🍞🍔稱是自家手打美國純牛肉漢堡 漢堡質感厚實 有牛肉味 調味也相宜 沒有想過這個$38可以吃到這個素質的牛肉漢堡🐂🍔最喜歡的是那個醬汁 味道像是千島醬和蛋黃醬的混合 非常滋味 是整個包的亮點總結:性價比超高的漢堡包 相信只有小區小巷才有 要是再次口癢要吃burger 會再來支持支持

黑松露芝士漢堡 $38 (非午餐時段是$43)

2018-11-18 454 views
其實本身個人黎講就唔太好burger既,但有朋友試過話好食,今日見得閒就特登由元朗入到西環試下!一去到見到餐牌有8款burger,叫左2種burger,經典漢堡同埋黑松露芝士漢堡,其中一個加左個個餐,有水牛城雞翼同埋薯條。個burger大大隻,個肉都厚厚地,實在既,都幾juicy ,連唔太好burger既我都覺得好好味。個雞翼超好食,佢炸到岩岩好。推薦~另外,個老闆好nice,我地話係西營盤出口去間店有d遠,佢就教我點行~so good~
2018-11-18
$60 (Lunch)