星期六下午梗係要食下tea 同friend 傾下計啦😊 本來想食佢個火山熔岩多士,好多芝士流出黎個隻🤤🤤 但係佢個下午茶menu 已經換左nah😢 所以就試左其他野。今次食左個類似嘅焗蒜香蜜糖芝士多士,如果鐘意蜜糖嘅應該會好喜歡,可能我鐘意芝士🤤 ,所以我覺得唔夠芝士,但焗得幾脆同埋好熱❤️❤️ 意粉方面,我地叫左個卡邦拿意粉配野菌蘑菇忌廉湯! 個湯好濃嘅忌廉味😍入面有好多蘑菇😋 個焗意粉都幾好味👍🏼 個all day breakfast 就普普通通啦🙈
焗蒜香蜜糖芝士多士
卡邦拿意粉配野菌蘑菇忌廉湯
卡邦拿意粉配野菌蘑菇忌廉湯
2018-06-16 297 views
趁著weekend的時間,去逛街時被我發現原來現崇山有呢間shop!忍唔坐即刻入去試下環境簡潔,座位空間也挺寬敞,坐著是舒服的!再來看看它的餐牌,你會食指大動意粉,厚多士,甜品 ...每個餐點都是專心設計。適合下午茶 ,三五知己聊個天,慢慢享受午休的怡靜。我最喜歡厚多士 ....點了這2個這個好味,除了那窩夫不是熱的,是凍的令我有點失望,其他都弄得不錯再+$12 補個酥皮湯最後還添加了邪惡蒜香多士~~~有時間來試試~~
趁著weekend的時間,
去逛街時被我發現原來現崇山有呢間shop!
忍唔坐即刻入去試下

環境簡潔,座位空間也挺寬敞,坐著是舒服的!

再來看看它的餐牌,你會食指大動

意粉,厚多士,甜品 ...每個餐點都是專心設計。
適合下午茶 ,三五知己聊個天,慢慢享受午休的怡靜。

我最喜歡厚多士 ....點了這2個

再+$12 補個酥皮湯

最後還添加了邪惡蒜香多士~~~

有時間來試試~~

2018-03-02 896 views
每個月總有一個星期六都去cafe360,cafe間格寬敞,而且不會趕人走,用餐非常舒適。每次我都會order all day breakfast ($85),份量十足,有我最愛炸魚柳,牛角包一定焗熱。朋友今次order肉醬意粉配酥皮磨菇湯($64)意粉夠彈牙,肉醬現成煮,肉汁夠juicy!

All  day  breakfast

朋友今次order肉醬意粉配酥皮磨菇湯($64)
意粉夠彈牙,肉醬現成煮,肉汁夠juicy!

肉醬意粉配酥皮湯

$60 (Lunch)
All  day  breakfast
肉醬意粉配酥皮湯
2018-02-24 560 views
休閒lunch 呢間都係肚餓見到求其入黎試下 環境舒適有音樂 感覺幾休閒😌我地lunchtime 去既 叫左個酥皮湯卡幫妮意粉同all day breakfast 啦酥皮湯好飲😋 意粉就平平冇其All day breakfast 有炸魚 腸 菇 沙拉 火腿等,個人不太鐘意佢既炸魚 皮唔脆👎🏻好似普通就咁用麵粉炸咁。其他食物都還可以 飽既
休閒lunch
呢間都係肚餓見到求其入黎試下 環境舒適有音樂 感覺幾休閒😌

酥皮湯好飲😋 意粉就平平冇其
2017-11-03 1108 views
去到黃大仙,不知去那裡吃午餐,見到有個崇山商場,入去看看,見到間cafe 360. 看門囗之餐牌都幾吸引,就入去試下。點了個午市套餐,野菌雞肉飯,用鐵Pan上,飯底係茄汁炒飯,飯面上再抱左一隻雞蛋,好似蛋包飯咁,雞是炸雞來的,好香口不過肉質比較乾。近來天氣已較涼,食物好快凍,但這個飯是用用鐵Pan上的,所以d飯嘅溫度一直保持暖的,很好喎, 而整體味道都不錯。我仲叫咗杯熱嘅玫瑰朱古力,杯上面有一啲乾玫瑰,啲朱古力好香,成杯飲品非常靚。不過這不是指定餐飲,要加$20。如果去開黃大仙,又想搵野食,這也是一個選擇。

如果去開黃大仙,又想搵野食,這也是一個選擇。

2017-03-28 1785 views
午餐環境好燈光夠音樂細細冷氣溫度好1️⃣酥皮湯好不會太鹹但酥皮不脆希望有待改善2️⃣意粉味道剛剛好3️⃣熱檸水夠熱又多🍋值得推薦大家的可以一試而且服務態度好$59抵食既
午餐

2️⃣意粉味道剛剛好

3️⃣熱檸水夠熱又多🍋
值得推薦大家的可以一試而且服務態度好$59抵食既
2017-03-28
$59 (Lunch)
2017-02-26 1480 views
天冷體力體溫消耗快,食了半件三文治仍沒法滿足胃口,與少爺去吃正經午餐。環境好寫意,留意自助,水自己拿。蕃茄羅絲粉,粉煮完有人ordwr才再加熱,所以過了火侯比較腍身,用小紅鍋上賣相別緻。蕃茄湯中加了椰菜紅蘿蔔絲,全素。炸豬扒麵包糠很薄,緊貼豬肉又香口,口質是有嚼勁的。跟餐是紅豆冰,港式通常用椰奶 這店是牛奶,喝下不會太甜也沒椰奶般滯,仲有了糯米粒。吃完少爺說可以買零食回家煲劇
環境好寫意,留意自助,水自己拿。
炸豬扒麵包糠很薄,緊貼豬肉又香口,口質是有嚼勁的。

吃完少爺說可以買零食回家煲劇
2017-01-16 1434 views
這晚行開現祟山搵飯食,見周圍都人頭湧湧,經過這間,待應說不收加一,加上座位又有寛闊的梳化座,於是就在這間食晚餐。餐牌大大張,色彩豐富,可選擇的食品有很多,看完一圈,點了一份邪惡套餐,因為炸雞炸薯條超不健康,不過今晚想食,不管了,餐名為窩夫芥末脆雞配薯條沙律,跟餐湯,餐飲及甜品,另一份是青醬雪魚柳意粉跟餐飲。餐湯放在一個有耳大杯,蘑菇忌亷湯,熱熱的,忌亷香濃,灑上少少黑椒粉更好味。等了很久,脆雞翼來了,一口咬下去,雞肉嫩滑而且很熨口,即時炸起的食物是不同的,只是粉漿較多而且不脆,這就差少少,薯條反而好好味,炸薯條沒難度吧。有一小杯沙律菜,一般貨色而已。窩夫有三件配上糖漿吃,厚度可以,有牛油及蛋味,不過送到桌上已涼了,如果是熱的更好。意粉味道不錯,魚柳嫩滑,意粉彈牙,最重要是熱騰騰的端在桌上,香氣四溢。最特別是餐飲的兩杯熱咖啡竟然用上紙杯,不環保,堂食怎麼不用餈杯呢。

芥末脆雞翼
青醬魚柳意粉
窩量
紙杯盛咖啡
Other Info. : 結帳時送了一張優惠咭,儲四個印可免費有一個指定套餐,這個優惠不錯,有機會可再光惠顧。
2017-01-08
青醬魚柳意粉
2016-08-23 2396 views
由於今日聚會有小朋友嘅關係,我地就揀左cafe 360為是日聚會嘅地方,因為地方好闊落,大大張梳化,大人小朋友都坐得好舒服,而且店員們都好有禮貌,服務好好韓國部隊鍋少少辣好惹味肉醬意粉一般,冇乜驚喜燒雞略嫌有d乾,不過薯條好好味,哈哈抹茶紅豆窩夫總括嚟講呢餐都好滿意,最主要因為唔限時又坐得舒服,可以同朋友們慢慢傾計,係聚會嘅好地方
由於今日聚會有小朋友嘅關係,
我地就揀左cafe 360為是日聚會嘅地方,
因為地方好闊落,大大張梳化,
大人小朋友都坐得好舒服,
而且店員們都好有禮貌,服務好好
韓國部隊鍋
少少辣好惹味
肉醬意粉
一般,冇乜驚喜
燒雞略嫌有d乾,不過薯條好好味,哈哈
抹茶紅豆窩夫

總括嚟講呢餐都好滿意,
最主要因為唔限時又坐得舒服,
可以同朋友們慢慢傾計,
係聚會嘅好地方
2016-08-18 1328 views
Cafe環境整潔舒適,啱晒同朋友傾計吹水。肉醬飯就吃得多,石鍋肉醬飯都係第一次,混合了韓國同西餐的特色。石鍋夠晒熱,吃到底有飯焦,非常香口。唯一挑剔之處就係肉醬汁唔夠多,只係好勉強能夠撈滿成鍋飯
Cafe環境整潔舒適,啱晒同朋友傾計吹水。
2016-08-09 1160 views
星期六難得放假,黎食個lunch黎到見呢間環境唔錯就入黎試下因為本人鍾意食窩夫就叫左依個餐有兩件窩夫,蕃茄湯螺絲粉,蜜糖芥末雞翼先講蕃茄湯螺絲粉,蕃茄湯不錯,唔太多味精味,有少少椰菜,清清地幾好蜜糖芥末雞翼,其實係炸雞翼配蜜糖芥末醬,炸雞翼比較油,個醬就不過不失,不過蜜糖芥末配雞翼~好味食晒咸食就到甜品,窩夫,比左枝楓糖你自己加的,不過窩夫真係好失望,可能放耐左凍左,變得靭靭地……個餐$54有野飲,埋單時見到減$10,原來早落單有得平,留單尾,下次食午餐仲可以減$5,甘$44又真係幾底食~因為環境唔錯,坐得都幾舒服
星期六難得放假,黎食個lunch
黎到見呢間環境唔錯就入黎試下
因為本人鍾意食窩夫就叫左依個餐
有兩件窩夫,蕃茄湯螺絲粉,蜜糖芥末雞翼

2016-08-06
$44 (Lunch)
2016-07-11 844 views
下午茶時間,坐下嘆下慢慢食...CAFE 360係唔錯既選擇!蕃茄湯螺絲粉,螺絲粉口感軟適中,但敗筆在於蕃茄湯唔夠蕃茄味!蕃茄湯底味道偏淡,只係有色而無味!雜菌脆多士味道唔錯,多士表層鋪有滿滿既香菇,加上半溶既芝士,配搭PERFECT!但可惜芝士味略淡,如果芝士味濃郁一d會更好!
但可惜芝士味略淡,如果芝士味濃郁一d會更好!

2016-06-05 994 views
the sofa area outside of the restaurant gives pleasant environment...very relax and good to spend for a long dining...even kids loved it. it was funny, the smartphone taking order hung up, the waitress had to wait for it to resume to take our orders, i then asked for order taking on papers, as we were so hungry...there are not many servers in the reaturant, so be patient for slower responses. food arrives fast. food quality ok...worthy for their prices $200 lunch for 3 mains, 3 drinks, a baked soup...
2016-04-26 1196 views
差不多每週末我也去360 Cafe 食brunch, 12點15分前落單有$10 discount. 食物好味又飽肚. 一個brunch 飽到6點呢個all day breakfast $60+++蚊其實唔太平,建議叫有湯既餐。食物水準平均又新鮮。 不過週末一早招呼我們的姐姐,應該係高級d既姨姨, 對客人態度好似對佢d下屬咁。叫10号餐唔比甜品,第一次我唔知佢漏左無比我, 第二次又係咁?馬上提佢啦點知仲好似我唔啱咁,(而家就要上??)其實不過係一蚊銀大小小的租品,一齊上是常識吧。除左亞豬媽當客好似下屬之外,員工友善,可以一試

2016-04-24
$70 (Breakfast)
2016-04-14 892 views
我系晚上光顧, 叫了2人餐, 約為$248, 無加一!餐湯【磨菇酥皮湯】跟餐的酥皮湯,好好味 酥皮即刻焗的, 所以皮好脆, 湯又好夠熱, 超喜歡! 不足之處係酥皮略為薄左DD.主菜【香草雞半隻】不過不失, 雞小許乾身啦.主菜【石鍋飯】難食, 飯加了甜醬油, 好古怪.. 因為太唔出色, 並無特別拍照留紀錄.甜品【紅豆窩夫】好大舊, 好好味, 好驚喜! 甜度適中!  我會為呢個窩夫再光顧呢見餐聽!

我系晚上光顧, 叫了2人餐, 約為$248, 無加一!

餐湯【磨菇酥皮湯】

跟餐的酥皮湯,好好味
磨菇酥皮湯
主菜【香草雞半隻】
不過不失, 雞小許乾身啦.

主菜【石鍋飯】

甜品【紅豆窩夫】

好大舊, 好好味, 好驚喜! 甜度適中!

我會為呢個窩夫再光顧呢見餐聽!
紅豆窩夫
2016-04-13
$130 (Dinner)
磨菇酥皮湯