2018-12-28 103 views
話說一直都想試呢間咖啡灣, 今次就同左住將軍澳嘅朋友仔相約呢度開餐。朋友仔話食過幾次。不時會轉新menu或一d 期間限定,所以唔會悶。今日天氣實在有d 凍嘅關係,我就選左熱嘅水果茶系列~熱帶水果茶 $48主要飲落百香果味為主,相對較甜一d!玫瑰水果茶 $48玫瑰同提子味原來甘夾,兩種味道完全無違和感,而且無甘甜,適合唔好甜人士。大蝦番茄醬意大利麵 $78蝦共4粒。蝦肉質地算爽口,番茄拌勻都幾惹味。黑洞芝士麵包金雞 $112呢個黑洞炸雞 係新menu黎。浮誇嘅外貌真係不得了。用竹炭做嘅農夫包裝住芝士熔岩沾包包同炸雞黎食。叫金雞原來佢地係黃金炸雞,咸蛋黃炸雞,惹味而不膩。將黃金炸雞沾滿邪惡軸心嘅芝士,真係食到lamlam脷。香蕉朱古力窩夫(半份)$52香蕉同朱古力係絕配,配上曲奇味雪糕作完美句號。

朋友仔話食過幾次。
不時會轉新menu或一d 期間限定,所以唔會悶。

今日天氣實在有d 凍嘅關係,我就選左熱嘅水果茶系列~

熱帶水果茶 $48
主要飲落百香果味為主,相對較甜一d!

玫瑰水果茶 $48

大蝦番茄醬意大利麵 $78
蝦共4粒。蝦肉質地算爽口,番茄拌勻都幾惹味。

黑洞芝士麵包金雞 $112

呢個黑洞炸雞 係新menu黎。

叫金雞原來佢地係黃金炸雞,咸蛋黃炸雞,惹味而不膩。

將黃金炸雞沾滿邪惡軸心嘅芝士,真係食到lamlam脷。

香蕉朱古力窩夫(半份)

香蕉同朱古力係絕配,配上曲奇味雪糕作完美句號。
2018-12-12
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$180 (Dinner)
  • 黑洞芝士金雞
2018-12-20 99 views
今日午餐我選擇了一間西式餐廳。 商場中的這間餐廳人流不算多, 特別是在放午飯的時候, 也不見學生的蹤影。無他, 這間餐廳沒有學生餐供應。舖內人不多, 比較清靜, 亦坐得舒服, 環境唔錯。午餐價錢大約80蚊一個人, 比快餐店貴少少, 但午餐包一個沙律同一杯嘢飲再加一個主食, 份量都算充足。今次我嗌咗一個明太子櫻花蝦炒意粉,個意粉擺到前面, 未食都已經聞到濃郁撲鼻嘅香氣。 個意粉嘅醬汁非常不得了, 有櫻花蝦嘅鹹香同埋明太子嘅鮮味, 再搭小小忌廉汁, 撈埋個意粉度天衣無縫。 個人覺得質素非常唔錯, 絕對值得一試。

舖內人不多, 比較清靜, 亦坐得舒服, 環境唔錯。

2018-12-20
$80 (Lunch)
  • 明太子櫻花蝦意粉
2018-12-16 77 views
係將軍澳行街經過見到依家野,裝飾望落別緻,Menu都幾吸引,就入左去食野啦~因為Lunch太遲食,所以都無叫主食,叫左沙律同小食當正餐蘇格蘭煙三文魚沙律配凱撒沙律醬($73),每次食西餐都一定要叫沙律,等自己有D菜落肚今次依份沙量好豐富,除左沙律菜同煙三文魚,仲落左好多蟹籽係面呀~十分有誠意!煙三文魚配沙律依D不敗組合,食落都唔會差,再加蟹籽去層加口感,加分加分焦糖山賊雞翼配焦糖醬/辣汁($68),一碟六隻,雞翼烤得香脆,仲有兩款醬俾你點,我自己鍾意食辣野就喜歡個辣汁多D,男朋友就欣賞焦糖醬多D,因為佢係甜魔芝士肉醬美國瘋薯條($48),肉醬係超超超級多,食哂薯條都仲有剩,肉醬有濃濃蕃茄同肉味,粗薯條沾上肉醬食,一啖接一啖~食到停唔到口~大大碟都只係得零蚊,抵食!下次要黎試下主食同甜品先得,望到大家食既窩夫好吸引

下次要黎試下主食同甜品先得,望到大家食既窩夫好吸引
2018-12-12 84 views
今晚到將軍澳做 FACIAL, 然後晚上在新都城見到這間小店, 環境非常精緻, 佈置得很有歐陸式的感覺, 於是, 和男友一起試試吧。我們點的是蘇格蘭煙三文魚沙律,這個沙律的份量不少,而且有很多脆卜卜的魚籽,加上煙三文魚,而且還有不同的醬汁選擇 實在太貼心!而且沙律整體感覺不錯,材料十分新鮮。另一驚喜的是, 黑松露蜆肉蘑菇忌祺意大利麵的材料很足夠, 而且蜆肉的量較我想像的為多, 加上黑松露的香氣, 難怪店家推薦呢!連我們也感覺很棒!而且, UFO 小食併盤 (有紫薯波﹑雞翼﹑魷魚圈﹑薯條﹑炸魚塊和沙律) 也令我們喜出望外,感覺非常棒!因為有多樣化的小食, 讓我和男友可以樣樣試點!最喜歡的是紫薯波,煙煙 UNUN 呢!最後,我們點了這個 ALL DAY BREAKFAST !最喜歡的是炒蛋,有陣陣的香氣,而且份量很足,配上炒蘑菇,實在有多元化的享受!這間小店的食物性價比甚高,下次一定會再來呢

最後,我們點了這個 ALL DAY BREAKFAST !
2018-12-10 78 views
大約一年前去寶琳色到呢間野係俾門面吸引左, 門口有lego砌成既城堡同摩天輪, 裝修好粉色好女仔(男仔見到會想死), 我就行去望下餐牌, 又中我想食既西cafe野得黎價錢不算太貴, 於是開始我第一次光顧經驗, 不過頭個次無影相。我就講我今次食既野啦, 今次我叫左個lunch set櫻花蝦明太子意粉, 佢有個粟米湯/沙律跟。湯呢我就無影, 因為似落都好忌廉湯feel, 粟米蓉好足囉, 好味既。重點來了, 個意粉好好食!佢個汁成碟都係, 唔係過多係一定每啖都足, 櫻花蝦同其他配料都好足!一啲都唔孤寒!! 仲要個味好好食! 個汁較得好好! 岩岩黎碟覺得好細碟, 但佢個粉係捲得好實, 汁濃, 一定飽肚!上面再加木魚好香~~~~我今次其實飲柚子蜂蜜但無特別, 都係咁既樣, 但要上次既hazelnut latte, 我食過3次佢既咖啡類可以唔試, 次次都好淡無味, 大家可以試一次有幾淡😂😂基本上食一個晏$60~90啦, 我覺得呢啲餐廳咁上下可以接受。環境整潔, 員工每次態度都好好, 呢兩樣好加分。順帶一提, 如果餓既唔好叫下午茶set, 因為一定唔飽, 記得食返lunch。

環境整潔, 員工每次態度都好好, 呢兩樣好加分。

2018-12-05 91 views
放咗工,行到邊食到邊,見到靚坐低先 。朋友見到'頭帶小皇冠的天鵝標誌'被吸引就坐底, 整間餐廳裝修顏色明亮,採用藍白色童話式感覺裝潢。手作特級和牛漢堡U.F.O.(小食拼盤 )黑松露蜆肉蘑菇忌廉意大利麵石板街香蕉窩夫(半份)我倆大家分享每款菜式 , 可以食到不同味道 。厚厚和牛漢堡, 肉質靚 ,鬆軟多汁。小食拼盤, 有沙津菜外,全是炸物,有魚柳, 薯條, 墨魚咀, 不同味道的雞翼, 有辣有唔辣, 同埋我最喜歡食糯米紫薯, 外脆內軟 ,煙煙韌韌小小甜。 意大利麵真是無得彈, 上檯時已經香味撲鼻, 食埋甜品 - 石板街雪糕香蕉窩夫,今餐係完美组合。
放咗工,行到邊食到邊,見到靚坐低先 。

手作特級和牛漢堡

U.F.O.(小食拼盤 )

黑松露蜆肉蘑菇忌廉意大利麵

石板街香蕉窩夫(半份)

2018-12-03
2018-12-02 80 views
經過寶琳,去新都城咖啡灣食個Tea 先,3:00 來到又有Tea set Menu 又有Lunch Menu選擇真好。芝士火腿奶油飛鏢$36跟一杯熱檸檬錫蘭紅茶,同一般飛碟不同,個麵包較薄身,還配了忌廉炒蛋,沙律菜同薯餅。好超值。點了煙三文魚沙律,我選了凱薩沙律醬,朋友又想要胡麻醬,店員好體貼,兩個也給我們。另外點了炸雞薯條$102,炸粉用了麵包糠,外層好鬆化,雞肉炸得非常脆 而且灑了很多芝士粉😁,最特別的是有3款醬汁 ,最愛特色的草莓醬 ,仲有泰式辣醬和蜜糖芥末 。最後點了甜品,石板街朱古力waffle 半份$52,Waffle是即製的,熱辣辣心形夠窩心,再加上棉花糖糖粒同朱古力雪糕 ,飲品叫多個熱的熱帶水果茶$48,見到用了名牌茶包TWINING ENGLISH BREAKFAST TEA,已藉回票價,生果有草莓,藍莓,提子,足料呀!

心形夠窩心,再加上棉花糖糖粒同朱古力雪糕 ,

2018-11-29
$170 (Dinner)
今日同媽子行新都城時,路經見到有間裝修非常有心思,仲非常有聖誕氣氛的一間餐廳。我地真的因為佢個裝修吸引左入去,因為佢成間餐廳都佈置得好靚,真係每一處都係影相位🥳!而且非常另我有驚喜既係💁🏼‍♀️食物價錢俾我預期的便宜,好抵食,小食低至$28都有交易,不過我一打開餐牌已經俾佢個牛油香草煮蜆吸引住,仲要價錢都好合理。又有煙燻三文魚、蟹子、黑松露嘅意粉都係$78睇嚟值得一叫。好大碗的一碟煮蜆,佢個煮蜆湯簡單得黍好鮮甜都好香牛油味,而且成碗野都好多蜆,一點都冇吝嗇,$68真心覺得抵食,如果鍾意食蜆嘅話,你會覺得好滿足😋!非常好吃的意大利麵,食到我同母親大人舔舔脷,因為佢個義大利麵口感好好,非常適中;唔硬唔淋,剛剛好。而且每一條意粉都索晒忌廉黑松露嘅香味。非常欣賞此店食物的份量好充足,就連意粉上的蟹子都是滿滿的。最後,我地仲叫左份窩夫甜品,好味道👍🏻,真係非常滿足的一餐!

又有煙燻三文魚、蟹子、黑松露嘅意粉都係$78睇嚟值得一叫。

牛油香草煮蜆

煙三文魚黑松露野菌忌廉意大利麵

而且每一條意粉都索晒忌廉黑松露嘅香味。

非常欣賞此店食物的份量好充足,就連意粉上的蟹子都是滿滿的。
紅豆綠茶雪糕窩夫

最後,我地仲叫左份窩夫甜品,好味道👍🏻,
真係非常滿足的一餐!
牛油香草煮蜆
煙三文魚黑松露野菌忌廉意大利麵
紅豆綠茶雪糕窩夫
2018-11-28 86 views
新都城二期咖啡灣 ,行過又一關食過一餐,食完一餐, 早前食過晚餐,而家就食返個午餐 ,呢度環境清靜行過都唔覺有間食肆,入到嚟清清靜靜,食嘢有啱口味,服務又周到,擺設有清雅。今次叫咗個,香蒜味帶子意大利意粉, 加個蜆肉蕃茄意大利粉, 有前菜南瓜餐湯,再整一個軟殼蟹沙律,唔使講梗係嚟返一杯,泡沫咖啡,另一杯加個焦糖咖啡,應一應個招牌,咖啡灣先。軟殼蟹沙律好正太幼嫩滑沙律都食埋嗰隻 蜆殼意大利蕃茄香蒜味 帶子意大利粉帶子粒粒都咁大粒,睇到都好大粒,唔好話食呀就咁大粒啦! 南瓜蓉忌廉湯清香好味爽滑 朱古力泡芙食埋個甜品成個飽晒香農咖啡加埋拉花心曠神怡

軟殼蟹沙律
好正太幼嫩滑沙律都食埋嗰隻

蜆殼意大利蕃茄

香蒜味 帶子意大利粉
帶子粒粒都咁大粒,睇到都好大粒,唔好話食呀就咁大粒啦!

南瓜蓉忌廉湯
清香好味爽滑

朱古力泡芙
食埋個甜品成個飽晒

香農咖啡加埋拉花心曠神怡
2018-11-20 62 views
同朋友嘆西餐係好幸福既事,今日一於食餐飽。Coffee swan位置方便,寶琳站一出就到。唔洗等位,服務態度都唔錯。溶岩芝士炸雞窩夫 呢個窩夫系佢地春季 Menu 嘅特別菜式,一試後覺得各方面都好好!! 雖然話係春季限定,但到宜家都仲有得嗌。🙆 首先,雞件有10舊8舊一啲都唔少,大大舊啖啖肉,炸得香脆👍 話明係溶岩芝士炸雞,採用嘅係非常傑同厚嘅芝士醬,而且加入咗 basil 碎葉後真係好香😀窩夫甜甜地但同鹹嘅炸雞竟然夾得埋,👀令我有啲對呢類鹹味窩夫改觀飲品喝了朱古力和水果茶,餐具和拉花都很漂亮,絕對是港女最愛的相機先食。
溶岩芝士炸雞窩夫
2018-11-19 54 views
早前吃過這間西餐廳 這次帶媽媽來再試😇裝飾也很精緻的 而且感覺很自家點了松露蘑菇湯 湯入面全都是蘑菇蓉 而且加了松露 這個配搭絕對是一流的配搭👍🏻主菜方面點了香辣蒜香大蝦意大利麵蝦肉十分彈牙爽口 而且很大隻👍🏻而最正的是這個意粉是爆蒜的 喜歡吃蒜蓉的我 吃到lamlam利😜另外點了炸雞薯條雞肉炸得非常脆 而且灑了很多芝士粉😁 最特別的是有3款醬汁 有草莓醬 泰式辣醬和蜜糖芥末 3款都是比較清新的口味 沒那麼油膩👍🏻最後點了甜品是草莓朱古力waffle Waffle即製的 熱辣辣再加上雪糕 滿足到不得了😝
早前吃過這間西餐廳

是草莓朱古力waffle
Waffle即製的 熱辣辣
再加上雪糕 滿足到不得了😝
2018-11-15 65 views
為了跟將軍澳朋友見面,特意相約在寶林,順便逛一逛久遺的寶林~在新都城中心逛累了,於7點多晚餐時間,找到一家咖啡灣,因為人流不多馬上有位,所以想都沒想就進去了!兩個人,點了牛油煮蜆、原隻軟殼蟹意大利麵、帶子墨魚麵和黑松露磨菇湯。黑松露磨菇湯,不是只用黑松露油而已,還有真的黑松露粒,讓整個湯都有滿滿的黑松露味道。還有一顆顆的磨菇,十分真材實料。我點的是帶子墨魚麵,原本沒有任何期待。結果一吃不得了,超級好吃!它的麵條十分煙韌,每條都沾上墨魚汁,還有出奇地配上墨魚肉,真正的用料十足~寫到這裡又開始想要吃這碟好吃的墨魚麵了!而我友人的原隻軟殼蟹意大利麵,來勢也太棒,跟圖片一樣是整隻奉上,朋友說很好吃,那個軟殼蟹脆而多肉,意粉煮得剛剛好,醬汁也跟軟殼蟹很搭配。跟朋友在吃的期間都有留意到,進來的客人完全不多,只能用小貓幾隻來形容,覺得有點可惜。畢竟我們覺得它的品質比更多的大品牌餐廳還好吃多了,希望那天只是剛好沒什麼生意,真心希望那麼好吃的食物能讓更多的朋友發現。

2018-11-07
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)
  • 原隻軟殼蟹意大利麵
  • 帶子墨魚麵
  • 黑松露磨菇湯
2018-11-14 2996 views
今星期要帶班大人細路去野餐,老實說....我都有一段時間沒有坐草地野餐,好有回到小學時的感覺,哈!話明野餐,當然不能兩手空空,今日就約埋同事去買嘢,準備好一齊。完成任務就齊齊去醫肚,趁機傾下計加深認識,不在公司應該可暢所欲言。帶同事去之前已到過的咖啡室,因為上次經驗不錯。餐廳裝潢沒有改變,感覺仍然很舒適寫意,而近門的擺設同樣吸引了同事仔細欣賞,的確好得意!每張枱上已放有一本餐簿和一份特別推介餐牌。翻開餐簿,設計精美,每款菜式均附有相片,相當吸引,分別有湯、小食、沙律、全日早餐、漢堡、飯類、義大利麵和窩夫甜點,還有11月幾款推介菜式。而多飲品也有很多選擇,包括單品咖啡、手工搖茶、意式咖啡、奶類、藍碟花特飲和水果茶。******************************沙律有四款選擇,客人還可揀選喜好的醬汁,我倆要了一客海蝦蟹子沙律 Shrimp Crab Roe Salad ($78),沙律菜 面放上大量的蟹籽,旁邊有五隻大蝦,大大碟,份量很足。最特別是上枱時霧煙,究竟是什麼呢?原來中間有碗細冰,令沙律菜保持冰涼,真有心思!大蝦 經香煎,帶些金黃,肉質彈牙,伴埋脆卜卜的蟹籽 和香脆
每張枱上已放有一本餐簿和一份特別推介餐牌。翻開餐簿,設計精美,每款菜式均附有相片,相當吸引,分別有湯、小食、沙律、全日早餐、漢堡、飯類、義大利麵窩夫甜點,還有11月幾款推介菜式
而多飲品也有很多選擇,包括單品咖啡、手工搖茶、意式咖啡、奶類、藍碟花特飲水果茶
海蝦蟹子沙律
沙律有四款選擇,客人還可揀選喜好的醬汁,我倆要了一客海蝦蟹子沙律 Shrimp Crab Roe Salad ($78)沙律菜 面放上大量的蟹籽,旁邊有五隻大蝦,大大碟,份量很足。最特別是上枱時霧煙,究竟是什麼呢?原來中間有碗細冰,令沙律菜保持冰涼,真有心思!
海蝦蟹子沙律
大蝦 經香煎,帶些金黃,肉質彈牙,伴埋脆卜卜的蟹籽 和香脆的煙肉碎,添些鹹鮮,跟清爽的沙律 和清甜爆汁的車厘茄 同吃,加埋酸咪咪的黑醋汁,又清新又開胃,好吃!
香辣蒜香帶子義大利麵
在多款的意粉中,我倆同一時間揀了香辣蒜香帶子義大利麵 Spicy Garlic Scallop Pasta ($82),份量適中,夠晒一人享用,當然我地會開心share。
香辣蒜香帶子義大利麵
意粉 煮得有嚼勁,沾上金黃的蒜粒,帶點香辣,辣度點到即止,不致嗆喉,味道不錯,伴着爽口的蘑菇片、清爽的洋蔥 青紅椒絲 同吃,更添豐富。還有四隻帶子,大小中等,肉身有咬口,裙邊則煙煙韌韌,也不錯!
玫瑰花草莓窩夫
看着幾款窩夫相片,款款各有特式,都不知點揀好......就由同事決定吧!同事喜歡士多啤梨,故選了一客玫瑰花草莓窩夫 Rose Waffles With Strawberry Ice-Cream ($54/半份),有半份選擇實在太好,份量剛好,作為飯後甜品最適合不過。兩件心形的窩夫 上撒了棉花糖星星糖 玫瑰花瓣乾,淋上玫瑰花果醬,旁邊配上兩粒草莓、一球草莓雪糕 和一座忌廉 小山丘,賣相吸引。
玫瑰花草莓窩夫
心形窩夫 烤得外金黃香脆,保持內裏鬆軟綿綿,亦富有蛋奶香,正!伴着香甜的草莓雪糕 同吃,更加滋味,還夾雜脆口的星星糖 和軟綿綿的棉花糖,多份口感。配埋酸咪咪的草莓,中和甜度,香甜而不膩,好味!
荷薄鮮奶咖啡
餐廳也以咖啡命名,怎能不點杯咖啡嘆下?咖啡的選擇很多,心大心細下要了一杯荷薄鮮奶咖啡 Mint Coffee Latte ($39)。噢!咖啡面的拉花圖案有點令人失望,幸兒入口豐厚香滑,溫度適中。香濃的咖啡中滲出薄荷香,兩者味道平均,幾好飲。
凍菠蘿藍蝶
友人不好咖啡,見到藍蝶花系列很美,而它亦有豐富的營養價值,故要了一杯凍菠蘿藍蝶 Butterfly Pea Flower Pineapple ($39),冰涼透心。滿有菠蘿香,味道酸酸甜甜,甜度合宜,消滯解膩,好選擇!
跟同事吃飯少不免會談談工事,幸好今晚圍繞工事的話題不多,反而傾下扮靚心得,應該話我問她扮靚心得,因為我好想變天鵝,不知多來這間cafe swan 會否可變成swan,哈!
2018-11-13
$161 (Dinner)
凍菠蘿藍蝶
2018-11-13 77 views
上次響將軍澳新都城二期,經過呢間咖啡灣,已好想試,但上次已食飽,今次下午特登來食lunch, 門口有個摩天輪裝飾,已非常夢幻,見到午餐牌,都係六、七十蚊,好抵食,叫了兩個set, 先來香濃羅宋湯餐湯來講非常足料,有好多粒牛腩,腩肉仲有筋,好稔身,成碗湯有半碗都係肉,好豐富。朋友就叫了沙律,用了胡麻沙律醬汁。北海道咖喱汁配手打和牛漢堡扒煎蛋飯$78,飯用上了日本珍珠米,厚厚的和牛漢堡扒,好稔身,半生熟太陽蛋同咖哩汁用來撈飯,好夾,不知不覺已食晒食碟飯。另一個set 係櫻花蝦明太子意大利粉$68,面鋪了章魚碎,令意粉增加鮮甜味道,醬汁creamy, 黏滿意粉。小食叫了黃金右翼$72,潮流興食咸蛋黃,成隻雞翼都充滿咸蛋黃,夠香濃既蛋黃汁配上大大隻雞翼,好入味。飲品加$11叫了焦糖燉蛋咖啡,面有脆脆焦糖,咖啡幼滑。另外加了$18叫特飲,檸檬藍蝶花,同樣好夢幻的紫色,飲落飲檸檬汁。唔夠喉,再叫多個熱帶水果茶,見到用了名牌茶包TWINING ENGLISH BREAKFAST TEA,已藉回票價,生果也足料$48超抵飲呀!下次來飲野都好,呢度特飲多選擇,店員服務又好,坐得好舒適。

門口有個摩天輪裝飾,已非常夢幻,

見到午餐牌,都係六、七十蚊,好抵食,叫了兩個set,

先來香濃羅宋湯

朋友就叫了沙律,用了胡麻沙律醬汁。

北海道咖喱汁配手打和牛漢堡扒煎蛋飯$78,

另一個set 係櫻花蝦明太子意大利粉$68,

黃金雞翼

飲品加$11叫了焦糖燉蛋咖啡,面有脆脆焦糖,咖啡幼滑。

下次來飲野都好,呢度特飲多選擇,店員服務又好,坐得好舒適。
2018-11-08
$170 (Lunch)
黃金雞翼
近排在寶琳附近返工,發現新都城又大又多美食,在地鐵站一出就見到咖啡灣,一年多前在荃灣都試過,覺得環境很好,裝潢設計又少女風格,所以和住附近的朋友一起來下午茶。玫桂山雞翼是朋友最愛的,有三款不同口味,分別是黑椒味、玫瑰花蜜味、桂花蜜味,朋友喜歡黑椒味,鹹香味重,我就喜歡甜蜜滋味嘅另外兩款。櫻花蝦明太子意大利粉很重奶油味道,鋪滿木魚碎和櫻花蝦,日本和意大利風格混合,煙肉和蘑菇份量都不少,最喜歡每啖都吃到明太子。愛心窩夫的窩夫底真是十分出色,香脆得來雞蛋和牛油味很重,草莓又清甜,配合其他雪糕一起吃,真是滋味無窮,賣相出色同時都很好吃!下午茶餐優惠又好吃,可惜香港島沒有咖啡灣。

玫桂山雞翼

櫻花蝦明太子意大利粉

愛心窩夫

下午茶餐優惠又好吃,可惜香港島沒有咖啡灣。
瑞士朱古力
櫻花藍蝶
餐湯

2018-11-02
$166 (Tea)
玫桂山雞翼
櫻花蝦明太子意大利粉