2013-06-12
上星期有個大學朋友要返英國,所以約哂成班大學同學出黎食飯。首先講左個價錢先啦~其實同PIZZANUT差唔多價格,不過PIZZANUT近年成日出埋D古怪PIZZA,愈來愈唔好食,又愈來愈貴!地點方面呢,呢間野好就腳,就係家樂坊,一班食飯就最怕去D唔就腳既地方,呢間野真係岩哂!!最重要係講返野食啦~ 聽講人講佢地既BBQ汁係自家既,一定要TRY TRY啦!我地食左BBQ拷雞薄餅,同學們食得好開心,D汁有D甜甜地,薄餅的質感亦唔錯,因為佢地係用窰爐嫁!咁既價錢可以食到咁地道既薄餅,對我黎講真係唔錯~墨西哥沙律亦好新鮮,而番茄湯就可能唔太岩香港人既口味,因為佢真係好濃好濃,好似飲茄汁咁呀!!而凍檸檬茶係無限暢飲的!攪到我地一班人係到吹左好奈水!