2023-11-21
鬧市中既露營勝地🏕️ 餐廳位於朗豪坊內,佔地廣闊又有空間感✨ 裝修設計以木材、植物及露營用品為主,門口位更設有鞦韆椅,周圍亦有帳篷及燈飾等佈置,似去咗室內豪華營,好有氛圍感,啱晒同一大班朋友聚會😍❀ 營火烤原隻龍蝦 🦞由店員即場幫手燒原隻龍蝦😍 已拆好既龍蝦肉口感爽彈,食落啖啖肉好正☺️ 旁邊仲有蘆筍、紫薯、薯仔及粟米配料,亦可蘸上牛油令味道更香~❀ 營火烤原隻魷魚 🦑除咗龍蝦,仲有燒原隻魷魚✨ 燒完店員亦會幫忙剪開一小件方便食用👍🏻 魷魚新鮮彈牙,帶陣陣香烤味,配菜味道清新又爽脆😝❀ 豆腐柚子櫻花麵 🍝冷麵帶微微櫻花味,口感清爽☺️ 伴上香滑豆腐、蒟蒻及柚子醬油食,清新又鮮膩❀ 唐揚廣島蠔紅椒腸醬 🦪炸得外脆內軟,肉質肥美juicy🥰 配以微辣既紅椒腸醬更加惹味❀ 營火巧克力棉花糖夾餅 🍫餐廳準備好小火爐比客人自己燒,好玩又好味☺️ 燒棉花糖時要離遠少少火爐,烤至金黃色,外脆內軟食最正❤️ 仲可以將椰子餅夾住朱古力醬及棉花燒食~❀ 花生醬焦糖金脆奶昔 🍹聽個名就覺得好邪惡🤤 花生醬奶昔味道濃郁,口感順滑,加埋表面既焦糖脆脆,甜而不膩👍🏻❀ 草莓檸檬汽水 🍹賣相好靚✨ 影完相得冰粒慢慢溶化後再
❀ 營火烤原隻龍蝦 🦞
❀ 營火烤原隻魷魚 🦑
❀ 豆腐柚子櫻花麵 🍝
❀ 唐揚廣島蠔紅椒腸醬 🦪
❀ 營火巧克力棉花糖夾餅 🍫
❀ 花生醬焦糖金脆奶昔 🍹
❀ 草莓檸檬汽水 🍹
賣相好靚✨ 影完相得冰粒慢慢溶化後再飲,味道更香濃,酸甜又開胃~