2020-04-20 478 views
今晩一家四口路經此地,都係時候要醫下個肚仔,我哋四個人每人叫咗一個餐👨‍👩‍👧‍👦特厚豬🐷扒意粉👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼蕃茄🍅炆牛🐮肋條飯👍🏼👍🏼👍🏼黑椒牛扒🥩意粉👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼照燒汁青魚柳🐠飯👍🏼👍🏼👍🏼🌟四個餐$230😱呢個價錢真係超抵食每個餐包餐湯及飲品,唔講價錢食物係有水準😋本人臨走去廁所時經過廚房感覺乾淨衛生👍🏼⭐️值得推介下次路經都必食😊⭐️希望大家都可以支持小店💪🏽

特厚豬🐷扒意粉👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

下次路經都必食😊
⭐️希望大家都可以支持小店💪🏽
  • 厚切豬扒意粉👍🏼
2020-04-19 334 views
豬扒最出色,牛扒都OK,南瓜湯OK,羅宋湯比較淡,雖然裝修簡陋,但價錢平民價.晚餐價錢四十幾至六十幾蚊,平民小店值得推介,下次有機會再試其他,下次試埋甜品,去廁所經過廚房簡潔乾淨.
豬丶牛扒都ok
2020-04-19
$60 (Dinner)
豬丶牛扒都ok
  • 厚切豬排反
2019-12-12 600 views
昨晚同老公第三次嚟呢間小店。 因為新開冇乜人知道, 好容易搵位, 啲食物 又靚又抵食又靜。老公叫咗個羊扒加薯蓉, 我叫咗個三文魚扒加飯。 羊扒大大份煎得好香肉好嫩好juicy,三文魚扒意想不到咁厚,好巨型。 煎得金黃色好睇又好食。 最抵讚係個甘筍忌廉湯,好creamy好滑口, 味道同濃度都啱啱好。另外因為新開店未係好多人知道, 所以好容易搵位唔使等即刻有得食。 仲有wi-fi上網, 可以慢慢歎 ,冇人講你走。下次有時間要去試下個下午茶!
下次有時間要去試下個下午茶!

2019-12-05 465 views
經過一間叫卡邦尼餐廳、D價錢好抵、入去試下、叫左一個卡邦尼同一個咖哩雞、卡邦尼意粉好味、$45、抵食、有埋餐湯、餐飲、咖喱好香、好食、D雞肉好嫩滑、地方够寛敞、干净、下次再來