2024-08-16 439 views
好友相聚一刻,梗係要搵間靚餐廳坐低慢慢食,慢慢分享啦😆呢間係銅鑼灣皇冠假日酒店既CARVER就啱哂我地心水👍🏻環境舒適坐位又寬敞,坐得舒服❤️我地見到3 courses menu ($268)只係比 2 courses menu ($238) 貴$30,仲有個精緻甜品,哈哈! 二話不說就揀左✌🏻 好抵啊「香煎珍寶帶子」帶子香煎後,外皮酥脆,內裡鮮嫩多汁,仲有醬油漬三文魚子,搭配埋一齊食有層層既咸鮮味道,而青瓜既清爽同牛油忌廉汁既濃郁奶香簡直完美Balance成道菜的風味☺️「菠菜芝士粗管麵」濃厚既芝士同香氣撲鼻既羅勒番茄醬,真係嗅覺上已經滿分,加埋粗管麵同菠菜,味覺同樣出色,岩晒鍾意重口味既我😋「香芒班蘭布甸」上面d 芒果夠哂甜,班蘭椰子吉士帶來既椰香和獨特口感,同香緹鮮奶油完美結合,真係啖啖都充滿幸福感呀😍
好友相聚一刻,梗係要搵間靚餐廳坐低慢慢食,慢慢分享啦😆

呢間係銅鑼灣皇冠假日酒店既CARVER就啱哂我地心水👍🏻

環境舒適坐位又寬敞,坐得舒服❤️

2024-08-12
Type of Meal
Lunch
2024-08-16 456 views
朋友推薦呢間Carver,今日食完覺得完全冇介紹錯,絕對有下一次!先講環境,開揚又坐得舒服,裝潢精緻,美食再配襯呢個格局,高級呢😳而且服務態度非常之好,絕對有賓至如歸嘅感覺!點了3 courses set Lunch❣️ CARVER凱撒沙律配大蝦🍤同出面嗰啲有唔同,呢度加左白提魚,煙肉,麵包粒更係大蒜油封過,口感同味道都豐富好多👍🏻❣️ 尖吻鱸魚柳,肉質細嫩鮮味,而且廚師烹調恰到好處,保留咗魚肉嘅原汁原味,搭配菠菜同蘑菇🍄‍🟫增添豐富口感,而番茄醬汁更加係畫龍點睛🤤❣️ 抹茶紅豆麻糬撻,造型一流,色彩豐富,絕對可以打卡able😊抹茶味濃郁醇厚,同紅豆完美結合,不會過甜過漏,配上香緹鮮奶油同自製麻糬,perfect match! 強烈推薦給所有喜歡食甜點嘅朋友😳

點了3 courses set Lunch

2024-08-15
Type of Meal
Lunch
2024-08-16 461 views
今日同屋企人慶生,特別黎左依間酒店內嘅扒房,餐廳好光猛,設計都幾靚🥰坐得都幾舒服😍餐廳仲有牛扒嘅熟成櫃,感覺非常用心,對牛扒好講究🤤餐點方面,平日有Lunch Set🥰我地要左3 COURSES $268🤤包左沙律,主菜同甜品😆🥗田園蔬菜沙律入面有溏心蛋,泰式蘆筍,櫻桃番茄&三文魚🤩食落好開胃同埋味道都好有層次🥳🐮岩手縣和牛西冷扒~220克,依款牛排係今個月先有,肉質細膩柔嫩juicy,雪花狀油脂分佈均勻,好好食🤤配搭上啤酒脆漿薯條&田園蔬菜,啤酒脆漿薯條食落香脆😚 好邪惡🥭香芒班蘭布甸,口感香滑,估唔到班蘭椰子吉士&香緹鮮奶油同新鮮芒果味道又幾夾😆好特別

餐點方面,平日有Lunch Set🥰

通常一家大細出去食飯都唔會去扒房,因為昏暗而優雅嘅氣氛好似太凝重🙈 我近期就試左位於銅鑼灣皇冠假日酒店嘅 Carver,裝潢簡潔時尚,服務態度一流,成個用餐體驗都舒適自在❤️ Carver is a simplistic, elegant and relaxing restaurant located in Crowne Plaza Hotel. It’s a great place for all sorts of gatherings.一入到門口就見到由歐洲嘅熟成櫃,經過玻璃望到多款餐廳自行風乾熟成嘅肉類🤩 最特別一定係用咖啡渣乾式熟成嘅西冷,當然亦有其他選擇等迎合大家嘅口味啦🙌🏼 They specialise in dry aged steaks which are done in house, with other options such as seafood, mains and desserts.落單後店員就即刻送上暖笠笠嘅酸種麵包,配軟滑嘅牛油一流🍞Each table was served a complimentary sourdough bread, which

落單後店員就即刻送上暖笠笠嘅酸種麵包,配軟滑嘅牛油一流🍞
Each table was served a complimentary sourdough bread, which was a great appetiser.

香煎帶子煙肉卷 $238
Pan-seared Scallop Wrapped with Bacon
大大粒嘅帶子鮮嫩爽口,兩面煎至微焦🔥 出面用左肥瘦適中嘅煙肉包著,而充分嘅油脂感令每啖食落油潤香醇🥓 配以三文魚籽鹹香十足,將鮮味提升至另一層次🌊
The scallops were fresh and plump, which went perfectly with the umami flavours of bacon and salmon roe.

香烤無骨鵪鶉 $278
Roasted Boneless Quail
比起烤雞,體型較小嘅鵪鶉肉質更緊緻,口感嫩滑多汁💦 連香潤嘅埋阿根廷青醬一齊食夠曬惹味,同時新鮮香草同蒜頭嘅芳香有助解膩😉 伴碟有番茄醬同車厘茄,優雅嘅酸甜滋味令整體味道無咁單一🍅 配埋另加嘅炒鴻喜菇&蠔菇 ($65) 就更加美味啦🫶🏼
The boneless quail covered in tomato paste was so juicy and tender, topped with chimichurri sauce for some freshness. There were many sides to pick from, and I chose the Sautéed Shimeji & Oyster Mushroom ($65)

香蕉塔
Banana Tatin
呢個甜品真係第一次食,賣相已經足以吸引到我👀 下面用左多條香蕉合併而成,焗至外層微焦,內裏軟熟帶少少黏稠嘅口感🍌 最底放左一塊脆餅提升層次感,再配埋雪糕食就有冰火交融嘅效果,令人回味無窮😋
The bananas were toasted into a creamy texture, which had a nice contrast to the crispy biscuit at the bottom. Together with vanilla ice cream, it created a phenomenal combination.

2024-07-29 447 views
由於午餐想坐得舒服啲,同埋環境靚啲,去左銅鑼灣皇冠假日酒店嘅扒房,主打炭火燒烤,款式好多樣化,因為同朋友一齊嚟,見到3courses 都係$268,價錢好抵,而且仲做緊買三送一優惠,啲菜式都好似幾好,有肉有小食有炸物。前菜有幾款選擇,我就揀左出面都唔係周圍有嘅香煎鴨肝,賣相都好靚,而且比我想像中大份,鴨肝食落去好香脆,油脂感好重,但配埋多士、意大利黑醋、葡萄,一d都唔油膩。跟住就食餐廳出名嘅炭烤岩手縣和牛西冷扒,都係額外收多$98,依款係本月星級牛扒,有清晰花紋,肉裡面有少少紅潤,而且好juicy同埋有肉汁,口感嫩滑,配啤酒脆漿薯條,真係好正,仲要薯條份量唔少,一啖肉再食一啖田園蔬菜,減少口腔油膩感。跟住我最期待嘅甜品黑芝麻布丁,食落去布丁有濃厚芝麻味,好滑身,再配黑芝麻醬,加埋黑芝麻脆片多重口感。而我朋友就揀左前菜原種番茄迷你水牛芝士沙律,新鮮多彩既原種番茄與香滑綿密既迷你水牛芝士相結合,食落去好清新,再配香草、蘋果醋更加開胃。跟住,主菜係烤春雞,成隻手咁大隻,食落去好嫩口,外皮酥脆,然後仲配咗日本迷你甜薯、田園蔬菜提高甜味,平衡膩感。最後就係烤杏桃芝士蛋糕,芝士好濃厚綿密,配上面頭

而我朋友就揀左前菜原種番茄迷你水牛芝士沙律,新鮮多彩既原種番茄與香滑綿密既迷你水牛芝士相結合,食落去好清新,再配香草、蘋果醋更加開胃。跟住,主菜係烤春雞,成隻手咁大隻,食落去好嫩口,外皮酥脆,然後仲配咗日本迷你甜薯、田園蔬菜提高甜味,平衡膩感。最後就係烤杏桃芝士蛋糕,芝士好濃厚綿密,配上面頭既杏桃食落去入口更清新。
2024-07-26 643 views
同幾個好姊妹係銅鑼灣行完街,想搵間環境舒服餐廳食吓嘢傾吓偈、即時諗起呢間位於酒店內格局高雅的星級西餐廳午市套價錢相宜,2道菜$238、3道菜$268、四道菜都只是$338最後揀了三道菜、先來一個紅蘿蔔香菜湯、橙黃色的濃湯上加上一片香菜和蒜香麵包粒、脆脆的烤麵包粒吸收湯汁十分美味、入口除了紅蘿蔔的香味還有淡淡的香菜味點綴,令整個湯味道變得一點也不單調雖然岩手縣和牛西冷扒要額外加$98、 但從乾式熟成櫃的扒看來已經知道這裏的牛扒有高水準、外表烤得微焦,咬落肉質鮮嫩多汁牛味濃郁兼有口感、伴碟啤酒脆漿薯條酥脆、田園蔬菜清新,減低油膩感。甜品我揀了烤杏桃芝士蛋糕、烤過的杏桃更加甜美,再配上淡淡的芝士蛋糕和香滑的鮮奶油好友選了香煎鴨肝多士,非常吸引、油脂香滑的鴨肝配上意大利黑醋和葡萄、中和了油膩感香烤羊臀肉伴微甜酥脆的玉米餅和碧綠爽口的田園蔬菜、烤得外層焦香,肉質非常鮮嫩,沾上肉汁、味道更豐富入口香濃又軟滑的黑芝麻布丁、加上黑芝麻脆片和香滑的鮮奶油,好友大讚美味宜家仲做緊買三送一優惠,更加抵食,想叫埋親朋好友一齊食多次!

2024-07-24 661 views
聼朋友介紹位於銅鑼灣皇冠假⽇酒店既型格扒房【CARVER】價錢抵、食物質素又ok。最近平日放假得閑、就同朋友去左食左個lunch set。3 courses lunch set都係 $268起。包括一款前菜、一款主菜同一款甜品。香煎鴨肝:配多士、意大利黑醋同葡萄。鴨肝既香味豐厚濃郁、入口即化、外面煎到焦脆、而内裏質地柔軟。帶有溫和既肉香、又有獨特奶油既醇厚風味。加左微酸既意大利黑醋同酸甜既葡萄可以減少鴨肝既油膩感。岩手縣和牛西冷扒 (220克):依款係本月星級牛扒,需另加$98,但都非常值得,配啤酒脆漿薯條、田園蔬菜、gravy。和牛西冷非常軟霖、入口即化,肥瘦適中,肉味香濃,而gravy可以增加鮮味。啤酒脆漿薯條新鮮熱辣好香脆。黑芝麻布丁:布丁濃郁柔滑、奶香同黑芝麻味十足,另外加上黑芝麻脆片同香緹鮮奶油,增加口感同香味。
平日lunch hour嚟到銅鑼灣皇冠假日酒店,試一試酒店扒房嘅Weekday Set Lunch Menu。Menu總共有2 courses - 4 courses可以選擇~今次我就點咗3 courses $268,分別有前菜、主菜同埋甜品!香煎鴨肝(多士、意大利黑醋、葡萄)鴨肝配上多士,肉質細膩滑嫩,幾乎係入口即溶嘅程度😋輕輕煎過後更加帶出鴨肝嘅香味😈伴碟嘅黑醋、葡萄正好可以中和鴨肝嘅油膩感👏香烤羊臀肉(玉米餅、田園蔬菜、肉汁)羊臀肉呢個部位,平時出街食飯真係比較少接觸到,估唔到原來肉味咁豐富🤩羊羶味好香🥳外層燒至薄脆,配合口感柔軟、肉質嫩滑嘅羊肉,帶嚟極致嘅味覺享受🤤伴碟有玉米餅、少量蔬菜,可以平衡返營養攝取同膩感😎黑芝麻布丁(黑芝麻脆片、香緹鮮奶油)黑芝麻味道非常濃郁又突出,口感細滑🤪面頭舖上幾片黑芝麻脆片、香緹鮮奶油,帶嚟多重口感體驗!😜

香煎鴨肝(多士、意大利黑醋、葡萄)
香烤羊臀肉(玉米餅、田園蔬菜、肉汁)
黑芝麻布丁(黑芝麻脆片、香緹鮮奶油)
2024-07-23 508 views
最近決定去試下喺銅鑼灣皇冠假日酒店嘅Carver餐廳。Lunch set 可以揀2-4 個course,$238起,可以根據喜好選擇,性價比好高。三道菜午餐$268揀左熱盤暖暖胃先~ 紅蘿蔔香菜湯飲落都幾Creamy,啖淡都係紅蘿蔔甜味,浸咗蒜香麵包粒,每一粒都吸咗湯嘅精華,入邊仲有少少脆卜卜,口感非常豐富主菜係烤春雞,配上日本迷你甜薯同田園蔬菜。春雞皮脆肉嫩,入味又夠Juicy~ 醬汁甜甜地,都好夾日本迷你甜薯香甜,田園蔬菜係長柄西蘭花,烤過之後都保持到爽脆。最後係甜品滑捋捋嘅黑芝麻布丁,黑芝麻味濃郁得來又夠香~ 配黑芝麻脆片增加咗口感層次,加埋香緹鮮奶油,令到整個甜品味道更加豐富。見佢哋擺咗熟成櫃,下次可以試吓佢哋嘅牛扒,應該都唔錯!

三道菜午餐$268

見佢哋擺咗熟成櫃,下次可以試吓佢哋嘅牛扒,應該都唔錯!
平時都中意食西餐🍽️梗係要周圍發掘吓啲高質扒房🐮今次去呢間餐廳喺酒店內環境靚,食物有驚喜👍🏻餐廳主打自家製乾式熟成碳烤牛扒,「美國20日咖啡渣乾式熟成西冷牛扒」更是亮點🐮仲有供應其他食物包括優質肉類、海鮮、甜品等▫️3 COURSES $268▫️—奶油蝦義大利粉沙律—食材選用希臘乳酪、蝦、芹菜、細香蔥秘製醬汁包裹所有食材味道酸酸甜甜,又fresh又清新🌱蝦肉新鮮爽口彈牙,同其他配料好夾👍🏻為整餐飯打開味蕾😋—香煎鱸魚—鱸魚煎香後,魚皮煎到香脆🐟肉質軟腍,滿滿鮮甜味配合普羅旺斯蔬菜雜燴及阿根廷青醬口感豐富,同時間食到唔同食材🤤—烤杏桃芝士蛋糕—芝士蛋糕芝士味香濃🍰加上秘製香緹鮮奶油味道唔會太甜膩配合酸甜烤杏桃更豐富😍—飲品—飲品叫咗咖啡☕️飲落唔太甜,豆味香濃👍🏻為整個Lunch畫滿完美句號❤️

平時都中意食西餐🍽️
梗係要周圍發掘吓啲高質扒房🐮
今次去呢間餐廳喺酒店內
環境靚,食物有驚喜👍🏻

仲有供應其他食物包括優質肉類、海鮮、甜品

▫️3 COURSES $268▫️
—奶油蝦義大利粉沙律—
食材選用希臘乳酪、蝦、芹菜、細香蔥
秘製醬汁包裹所有食材
味道酸酸甜甜,又fresh又清新🌱
蝦肉新鮮爽口彈牙,同其他配料好夾👍🏻
為整餐飯打開味蕾😋

—香煎鱸魚—
鱸魚煎香後,魚皮煎到香脆🐟
肉質軟腍,滿滿鮮甜味
配合普羅旺斯蔬菜雜燴及阿根廷青醬
口感豐富,同時間食到唔同食材🤤

—烤杏桃芝士蛋糕—
芝士蛋糕芝士味香濃🍰
加上秘製香緹鮮奶油
味道唔會太甜膩
配合酸甜烤杏桃更豐富😍

—飲品—
飲品叫咗咖啡☕️
飲落唔太甜,豆味香濃👍🏻
為整個Lunch畫滿完美句號❤️
2024-07-22 364 views
嚟到位於銅鑼灣皇冠假日酒店開業超過一年嘅高級扒房CARVER,餐廳環境高雅,舒適闊落,燈光柔和,餐廳自設乾式熟成櫃提供嚟自世界各地嘅頂級牛扒,另外設有酒吧,可以一邊品酒一邊鋸扒。今次揀左個平日set lunch,$268分別有前菜, 主菜同埋餐後小點。💎香煎鴨肝(多士、意大利黑醋、葡萄)鴨肝十分肥美,超級厚身,油花都豐富。意大利黑醋簡單的調味料,可凸顯鴨肝的風味。多士都好香脆,配搭一流。💎香烤羊臀肉(玉米餅、田園蔬菜、肉汁)臀羊肉味豐富又濃郁,而且嫩滑多汁。烤過的外層微焦,包裹著口感柔軟的羊肉。香料結合咗羊肉嘅特殊風味,令人垂涎欲滴回味無窮。💎西班牙油條(肉桂糖、朱古力醬)Churros新鮮油炸炸到非常之香脆,咬落去真“咔嚓”一聲!口感超級酥化!配上朱古力醬簡直完美呀!結論,整個用餐非常舒適,服務周到,啱哂與朋友坐低食野慢慢傾。

💎香煎鴨肝(多士、意大利黑醋、葡萄)

💎香烤羊臀肉(玉米餅、田園蔬菜、肉汁)

💎西班牙油條(肉桂糖、朱古力醬)

2024-07-22 375 views
幫自己慶祝生日所以搵間靚啲餐廳慶祝,想揾間酒店餐廳又價錢合理,嚟咗銅鑼灣皇冠假酒店Carver食三道菜,舒適服務又好,食物質素高,呢餐生日飯都好滿意。3 COURSES $268原種番茄迷你水牛芝士沙律頭盤係一個清新開胃嘅沙律,爽脆嘅番茄配濃郁水牛芝士,用香草同蘋果醋調味感覺好Fresh,健康又美味,營養豐富烤春雞雞肉烤焗時間剛剛好,所以仍然保持嫩滑,熱辣辣美味可口,配菜有日本迷你甜薯同田園蔬菜,甜薯的天然甜味與雞肉的鮮美完美融合,幾啱胃口,黑芝麻布丁最後仲有甜品,甜而不膩係香港人嘅最高讚賞,呢個布丁就做到啦~香滑可口,好濃郁既芝麻味,為呢餐飯畫上完美句號總括而言,以酒店水準同呢個價錢嚟講,性價比的確好高!

3 COURSES $268
原種番茄迷你水牛芝士沙律
Fresh,健康又美味,營養豐富

烤春雞

黑芝麻布丁

總括而言,以酒店水準同呢個價錢嚟講,性價比的確好高!
餐廳:CARVER (銅鑼灣)地址:銅鑼灣禮頓道8號香港銅鑼灣皇冠假日酒店1樓銅鑼灣皇冠假日酒店1樓呢間Steakhouse——CARVER唔經唔覺開咗一年半,佢哋7-8月推出咗一連串優惠🎉:星期一至五嘅「Weekday Set Lunch Menu」同每日嘅「Deluxe Dinner Menu」都做緊買3送1,而Weekend嘅Semi buffet 3個人或以上亦送海鮮拼盤一份,一家人或者同幾個好友嚟食飯最適合不過😍CARVER主打熟成牛扒🥩,一入門口就見到佢哋嘅熟成扒櫃,牛肉嚟自世界唔同各地🌍:日本和牛、美國Prime牛肉、澳洲和牛等都幾多選擇,喺度一邊食牛一邊嘆返杯酒都幾正🥂,不過價位就比較高,所以食Set Menu感覺上會抵啲😛坐低叫完嘢食,店員就送上自家烘焙嘅酸種麵包🥖,外層煙韌香脆而內層鬆軟帶少少酸香,熱辣辣嘅麵包配埋凍牛油簡直一流🧈✝️Pan-seared Tuna Tataki $188用板燒方法輕輕燒一燒吞拿魚嘅四邊🔥,蘸上芝麻再切片,每片接近2mm厚,蘸埋自家製泰式辣椒汁🌶️,微辣開胃得嚟不失吞拿魚嘅獨特鮮香🐟✝️USDA PRIME Tenderloin 225g
餐廳:CARVER (銅鑼灣)
地址:銅鑼灣禮頓道8號香港銅鑼灣皇冠假日酒店1樓

✝️Pan-seared Tuna Tataki $188
用板燒方法輕輕燒一燒吞拿魚嘅四邊🔥,蘸上芝麻再切片,

✝️USDA PRIME Tenderloin 225g $498
美國牛肉當中嘅最高級別🔝,而牛柳更加喺成隻牛入面最軟嫩嘅一個部位,叫咗5成熟,用坑爐煎牛扒令牛肉表面呈坑紋而且帶出陣陣焦香🥩,切開肉質極之柔軟多汁💦,
無論望落食落脂肪比例都非常少,可以配雪花鹽、燒汁或者芥辣一齊食,不過呢件225g嘅牛柳感覺就有啲細舊。伴碟仲有爆汁車厘茄同烤大蒜🧄,
另外加$65叫咗碟Side dish——Grilled Broccolini,西蘭花苗夠翠綠,輕輕調味過後食落新鮮爽脆帶有鹹香🥦

✝️CoCo Tart
呢個甜品由兩部份組成,一邊喺椰撻,最底層有香脆撻餅,中間有椰汁Mousse,面頭再加上鮮甜菠蘿粒同椰絲;
另一邊喺青檸雪葩中🍋‍🟩,下面有啲鬆香餅碎。兩者mix埋一齊食層次豐富,一啲都唔會有甜溜感,喺一個唔錯嘅飯後甜品(尤其喺食完扒之後可以輕輕解膩🤓)
2024-07-17
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$600 (Dinner)
2024-07-21 464 views
想喺銅鑼灣舒舒服服食個lunch ~ 喺酒店入邊嘅Carver都係一個唔錯嘅選擇,平日嘅午餐可以揀二至四道菜嘅午餐set,我就揀咗四道菜 $338前菜紅蘿蔔香菜湯配蒜香麵包粒熱盤揀咗湯,紅蘿蔔湯嘅味道濃郁,甜甜地配埋啲蒜香麵包粒,浸湯都係一個唔錯嘅option奶油蝦義大利粉沙律 沙律由希臘乳酪、蝦、芹菜、細香蔥組成。開胃嘅配搭,希臘乳酪味道濃郁同鮮蝦都夾,再加埋芹菜同埋細香蔥,口感一流Main岩手縣和牛西冷扒 (220克) (+$98) 出咗糧對自己好啲,所以就加咗錢食牛扒,質鮮嫩juicy~ 咬落每一啖都充滿和牛香,仲配脆卜卜,但有微微酒香嘅啤酒脆漿薯條,有菜伴碟仲可以減輕油膩感~甜品揀咗西班牙油條,油條外層撒上肉桂糖,香甜但唔會好膩,點埋濃郁嘅朱古力醬,超級大滿足

前菜
紅蘿蔔香菜湯配蒜香麵包粒

奶油蝦義大利粉沙律
沙律由希臘乳酪、蝦、芹菜、細香蔥組成。

Main
岩手縣和牛西冷扒 (220克) (+$98)

2024-07-20 348 views
銅鑼灣五星級酒店扒房|𝐒𝐞𝐦𝐢 𝐁𝐮𝐟𝐟𝐞𝐭 只需$𝟑𝟓𝟖|𝐂𝐚𝐫𝐯𝐞𝐫 🥂⁡呢間酒店Semi Buffet絕對要推介比大家 ‼️Weekend lunch 只需$358 但前菜, 湯同甜品都係自助形式去拎淨係 salad 都接近有成十幾款 仲可以salad bar自己整女生最愛既甜品corner 又有十幾款 不過可以坐成2.5小時所以都可以慢慢enjoy ✨(仲可以+$168 free flow呢) ⁡主菜方面有5款選擇 我地就揀左岩手縣和牛西冷同燒春雞個和牛西冷扒好香又重炭香味 肉質粉嫩多汁 😳 烤春雞肉皮脆肉嫩 果然係酒店扒房質素呢同埋最欣賞既係呢到個個職員都非常 friendly 同 helpful 例如會提前問我地係咪share 主菜 又話見我地食完前菜先再上main如果成班朋友或屋企人黎聚餐都不失係一個好選擇⁡

呢間酒店Semi Buffet絕對要推介比大家 ‼️
女生最愛既甜品corner 又有十幾款
不過可以坐成2.5小時所以都可以慢慢enjoy ✨
(仲可以+$168 free flow呢)

主菜方面有5款選擇 我地就揀左岩手縣和牛西冷同燒春雞
如果成班朋友或屋企人黎聚餐都不失係一個好選擇