2022-06-11
門口拉客嘅姐姐好nice好好人 吸引咗我專程黎試 但結果大失所望🙈🥲😐返左一星期工,終於到happy friday🙌🏻咁緊係要同朋友聚下食個飯update下status🤣諗起次次返屋企經過chapter 3 都會有個姐姐勁nice 問我要唔要食飽未?飲杯嘢?☺️但次次都因為我食飽飯所以婉拒了🙈今次特登book埋位黎試,7點入座,已經開始多人,我地肚餓,所以三個女仔🧍♀️叫左勁多嘢食😝前菜:芒果蟹肉沙律小食:美式小食拼盤主食:餐廳特別推介嘅安格斯肉眼、蘑菇巴馬火腿pizza飲品叫三杯mocktail🍹🍸沙律🥗好多蟹肉,好足料,但每啖都有碎殼😅😅影響食慾⋯小食拼盤有水牛城雞翼(偏辣、硬)芝士醬薯條🍟(一大pat醬⋯鍾意既人會鍾意)洋蔥圈係最受歡迎👍🏻肉醬焗薯好飽肚🙌🏻安格斯肉眼係佢地唯一特別推薦嘅食物😂😂我地估可能係因為最貴🤣🤣🤣不過坦白講好食嘅,幾有肉味,不過五成熟煮到7成咁⋯⋯⋯大家留意返😝😝😝Pizza就真係差左啲,可能我哋食唔慣熟熟地既巴馬火腿🙂同埋12寸真係多左啲,有成8塊,餐廳可唔可以考慮整細啲/有得㨂2隻味?😬🙌🏻食到9點左右,侍應就開始係咁望我地,企係我地枱隔離,冇再加水,我
前菜:芒果蟹肉沙律
小食:美式小食拼盤
主食:餐廳特別推介嘅安格斯肉眼、蘑菇巴馬火腿pizza
飲品叫三杯mocktail🍹🍸
沙律🥗好多蟹肉,好足料,但每啖都有碎殼😅😅影響食慾⋯
食到9點左右,侍應就開始係咁望我地,企係我地枱隔離,冇再加水,我地都feel到佢想收枱⋯我地都明白佢地係酒吧,想做兩場,不過我地都仲未食完,可以留意返😗
急急腳飲埋杯嘢就埋單走人,3個人埋單$1173,偏貴🙈🙈