2023-10-17
前排經過見到呢間台灣特色餐廳,心思思想去試吓,終於今日可以去咗試喇。裝修Modern,座位闊落✨ 🌸櫻花蝦烏醋茄子🌸✨前菜凍食,烏醋茄子,酸酸甜甜,配上鬆脆櫻花蝦,滋味醒神!😀🥢三色鹽酥雞🥢三色將分別代表松露醬,柚子醬同冬陰功醬!鹽酥雞通常比較乾身,加埋三色將一齊食,都係第一次!鹽酥雞外脆內軟,嫰滑juicy ! 🤤Yum yum yum !🤤🍚櫻花蝦麻辣魯肉飯🍚滷肉飯啖啖肉有咬口,多汁得來唔會太杰。我唔鍾意食啲飯爛pat pat, 呢間啲滷肉飯,就係我鍾意食嗰種喇,飯粒分明🍚軟硬適中!個飯仲有少少麻辣味添! 正ssssssss🍸周董cocktail(菊花Gin 綠茶)🍸哈哈,見到個名咁特別,於是叫黎試吓。菊花加gin加綠茶,配搭一流, 精神爽甜。gun 嘅酒味唔會好濃冚過晒菊花同綠茶嘅味道🍶餐廳座位闊落寬敞,坐得舒舒服服。食物種類款式多又夠大膽創新,真係值得一試㗎!🌟
裝修Modern,座位闊落 ✨ 🌸櫻花蝦烏醋茄子🌸✨
前菜凍食,烏醋茄子,酸酸甜甜,配上鬆脆櫻花蝦,滋味醒神!😀 🥢三色鹽酥雞🥢
三色將分別代表松露醬,柚子醬同冬陰功醬!鹽酥雞通常比較乾身,加埋三色將一齊食,都係第一次!鹽酥雞外脆內軟,嫰滑juicy ! 🤤Yum yum yum !🤤 🍚櫻花蝦麻辣魯肉飯🍚
滷肉飯啖啖肉有咬口,多汁得來唔會太杰。我唔鍾意食啲飯爛pat pat, 呢間啲滷肉飯,就係我鍾意食嗰種喇,飯粒分明🍚軟硬適中!個飯仲有少少麻辣味添! 正ssssssss 🍸周董cocktail(菊花Gin 綠茶)🍸