2022-05-17 214 views
天水圍呢間街坊小店成間日式居酒屋咁🏮非常有氣氛~💲4️⃣6️⃣就🈶️一個主食、一個小食同一杯品,而且份量都唔細嘅下午茶餐,真係性價比好高😍今次我就加$10揀咗大大碗嘅「角切雜錦魚生飯」配「吉列牛肉薯餅」。切角魚生🈶️吞拿魚、三文魚、希靈魚同墨魚🦑再加埋清爽嘅青瓜、甜甜嘅玉子同埋漬香菇,味道同口感都好豐富👍🏼吉列牛肉薯餅外層酥脆,裏面嘅薯蓉好creamy而且仲食到粒粒碎牛肉😋朋友就加$5揀咗「照燒雞扒讚岐手打烏冬」配「鮭魚漬燒飯團」。手打烏冬真係嘅煙靭彈牙,豚骨湯但亦都好濃郁,照燒雞扒好入味而且肉質嫩滑多汁🤤除咗雞扒仲有粟米、昆布同火腿絲做配菜,真係好豐富😙鮭魚漬燒飯團除咗三文魚肉之外仲混入左漬青瓜🥒更開胃而不膩。我哋見凍飲本身都要加$3 ,所以就選擇咗同樣都係加$3嘅鮮橙汁同加$9嘅巨峰梳打🍹大大杯可以一路傾偈一路飲😄2️⃣個咁豐富嘅下午茶餐加埋都係$100左右,真係好抵🤩絕對有下次😜
天水圍呢間街坊小店成間日式居酒屋咁🏮非常有氣氛~

照燒雞扒讚岐手打烏冬

鮭魚漬燒飯團除咗三文魚肉之外仲混入左漬青瓜🥒更開胃而不膩。

鮭魚漬燒飯團

鮮橙汁
巨峰梳打

鮭魚漬燒飯團
鮮橙汁
巨峰梳打
服務態度 ***門口侍應見我哋6個人 都快手幫我哋合拼左啲枱 但係正因為咁 上菜就好亂 咁岩隔離又係6個人 又係啲枱合拼左 就成日將佢哋啲食物放左落我哋度 侍應要係咁問啲食物係唔係我哋 應遲少少就勁大聲同大力放低碗野 搞到我心情麻麻另外上菜速度慢 估計太多外賣單 廚房做唔切 所以趕時間就唔好食呢間啦黑松露玉子燒 推薦***第一次食凍嘅玉子燒 黑松露味夠嘅雞泡魚干 推薦****好稔身容易𡁻 熱辣辣 夾埋沙律醬食 正!三文魚軟殼蟹反卷 推薦****軟殼蟹即炸 放入口仲熱辣辣 新鮮!牛油果軟殼蟹沙律 推薦***就係以上材料整成沙律 預期中嘅味道壽司拼盤 推薦*****全餐最好食! 生魚片夠厚夠鮮味 飯唔會太大舊岩岩好 壽司種類多 有生有熟地獄湯拉麵 推薦***太辣 覺得有辣雞麵咁辣最尾仲送左40蚊現金卷比我地 意外收獲!
服務態度 ***

黑松露玉子燒 推薦***
第一次食凍嘅玉子燒 黑松露味夠嘅

雞泡魚干 推薦****
好稔身容易𡁻 熱辣辣 夾埋沙律醬食 正!

三文魚軟殼蟹反卷 推薦****
軟殼蟹即炸 放入口仲熱辣辣 新鮮!

牛油果軟殼蟹沙律 推薦***
就係以上材料整成沙律 預期中嘅味道

壽司拼盤 推薦*****

地獄湯拉麵 推薦***
太辣 覺得有辣雞麵咁辣

最尾仲送左40蚊現金卷比我地 意外收獲!
黑松露玉子燒
Celebration
Mother's Day
雞泡魚干
三文魚軟殼蟹反卷
今日咁啱黎到大西北,就順便食個下午茶啦~係附近商場搵到呢間日本菜,見到個下午茶好抵食!茶餐包左一款主食,一款小食同飲品,超豐富~🍱角切什錦魚生飯 (+$10)以下午茶黎講,呢個什錦魚生飯份量啱啱好~入面有八爪魚、三文魚、玉子等,好豐富!加上青瓜粒食落好清新,夏天黎講仲可以消下暑🤣🥔吉列牛肉薯餅薯餅好大塊而且厚身,咬落外脆內軟~薯仔蓉加上牛肉碎口感細滑,有入口即溶嘅感覺!🍢鹽燒厚切牛脷心 Thick Sliced Ox Tongue ($50)突然想食串燒就叫左兩串牛脷心黎試下~牛脷心係市面上比較少見,比一般牛舌更厚!串燒嘅牛肉味濃郁,以鹽燒烹調,食落非常爽口🤤
今日咁啱黎到大西北,就順便食個下午茶啦~
係附近商場搵到呢間日本菜,見到個下午茶好抵食!
茶餐包左一款主食,一款小食同飲品,超豐富~

🍱角切什錦魚生飯 (+$10)
以下午茶黎講,呢個什錦魚生飯份量啱啱好~
入面有八爪魚、三文魚、玉子等,好豐富!
加上青瓜粒食落好清新,夏天黎講仲可以消下暑🤣

角切什錦魚生飯

🥔吉列牛肉薯餅
薯餅好大塊而且厚身,咬落外脆內軟~
薯仔蓉加上牛肉碎口感細滑,有入口即溶嘅感覺!

吉列牛肉薯餅

突然想食串燒就叫左兩串牛脷心黎試下~
牛脷心係市面上比較少見,比一般牛舌更厚!
串燒嘅牛肉味濃郁,以鹽燒烹調,食落非常爽口🤤

鹽燒厚切牛脷心
Tea
角切什錦魚生飯
鹽燒厚切牛脷心
天水圍天澤商場千葉鳥❤️🕊呢間又係食咗好多次但係又係食到唔記得寫食評嘅一間餐廳😋😋😋呢間餐廳行到入去絕對有日本居酒屋嘅感覺,唔同地方都黏咗唔同嘅日本海報,多人起上嚟就會感覺到熱鬧🥳🥳生芥辣八爪魚小食配紫菜($36)🐙🐙八爪魚好新鮮,食到先甜嘅味道,仲要係爽口嘅,芥辣唔會太攻鼻啱啱好加埋芝麻碎同海帶,正!👍🏻👍🏻原味燒日本廣島生蠔($80.4隻)🦪🦪生蠔超大隻,落少少檸檬汁,將味道嘅鮮甜到昇華,想不停encore嘅味道!🤩🤩燒雞皮($22。2串)🐣正常發揮,雞皮燒到燶燶哋,又脆又帶點油脂嘅味道!😋😋炸墨魚咀🐙🐙🐙($55)香脆可口,炸漿唔會太厚,亦都唔會太油膩,仲有沙律醬可以點,必食之選😃😃黑松露口燒玉子($33。三件)🥚🍳黑松露好香,玉子甜到啱啱好,呢個係凍食但係如果係熱嘅話就會更加好。😉😉清湯烏冬( $37 )🍜🍜越簡單嘅嘢就顯得越難整,呢一個就已經見到師傅嘅功力好好,烏冬係手打非常彈牙,湯底極度清甜飲到海帶嘅味道,仲有甜嘅粟米,碗湯嘅熱度係會噴煙!牛肉壽喜燒鍋( $94 )🥩🍲入面乜嘢都有,有牛有菜,湯底好鮮甜,牛肉好嫩滑,入面仲有個粉絲,個粉絲非常入味食到甜甜嘅醬油味,肚餓得滯再加
天水圍天澤商場千葉鳥❤️🕊
呢間又係食咗好多次但係又係食到唔記得寫食評嘅一間餐廳😋😋😋

生芥辣八爪魚小食配紫菜($36)🐙🐙

燒雞皮($22。2串)🐣
正常發揮,雞皮燒到燶燶哋,又脆又帶點油脂嘅味道!😋😋

黑松露口燒玉子($33。三件)🥚🍳

牛肉壽喜燒鍋( $94 )🥩🍲
入面乜嘢都有,有牛有菜,湯底好鮮甜,牛肉好嫩滑,入面仲有個粉絲,個粉絲非常入味食到甜甜嘅醬油味,肚餓得滯再加多個烏冬,個烏冬都係好好食😋

麒麟生啤
生芥辣八爪魚小食配紫菜($36)🐙🐙
燒雞皮($22。2串)🐣
黑松露口燒玉子($33。三件)
牛肉壽喜燒鍋
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$500 (Dinner)
牛肉壽喜燒鍋
  • 牛肉火鍋
  • 炸墨魚咀
2022-04-25 158 views
估唔到天水圍嘅屋邨商場都會有好似喺日本嘅居酒屋!🏮-🍲牛肉火鍋 $92呢個午市套餐份量都幾多, 火鍋有好多牛肉, 娃娃菜, 秋葵, 冬菇同埋薯粉, 湯底幾清甜😋 仲配埋白飯同日式小食🍘 小食我揀咗紫心薯餅, 外脆內軟好好味😍-🐮鹽燒厚切牛舌心 $50牛舌非常厚切, 肉質都幾腍👍🏻-🥑牛油果軟殼蟹反卷 $47係我最鍾意嘅牛油果同軟殼蟹😍 軟殼蟹炸得好脆, 而且呢個價錢真係好抵!✌🏻-🐣免治雞肉串燒 $28免治雞肉嘅表面煎到金黃色同埋搽咗少少照燒汁, 如果有埋生雞蛋就perfect🥲
估唔到天水圍嘅屋邨商場都會有好似喺日本嘅居酒屋!🏮
🍲牛肉火鍋 $92

🐮鹽燒厚切牛舌心 $50
牛舌非常厚切, 肉質都幾腍👍🏻

🥑牛油果軟殼蟹反卷 $47

🐣免治雞肉串燒 $28
2022-04-13 287 views
最近政府派發第二輪消費卷,當然趁週末放假食餐好🤤🤤難得星期六就去咗天水圍嘅日式小店食lunch🍣🍛小店位於一間屋邨商場入邊,一入到去感受到裝修有濃濃嘅日本風味,座位非常寬闊,坐得非常舒服👍🏻☀️牛肉火鍋(壽喜燒湯底)$92見到餐牌已經被吸引住,一上菜的時候見到牛肉鋪滿晒成個鍋面,打卡滿分!牛肉大概有6塊,份量十足,肉味濃郁🤤肉下面有大量蔬菜,吸滿甜甜的醬汁,一碗珍珠飯不經不覺已經食哂😆😆非常滿足👍🏻☀️吉列豬扒定食 $54老公非常喜歡這個吉列豬扒,覺得炸得非常鬆脆,而且不會太厚炸粉,配一碗珍珠飯、一碗味增湯中和油膩感剛剛好!😍☀️炙燒大蟹柳壽司 $15店員說這個是期間限定,我們沒有多想之下便要了😆食完之後果然沒有後悔,CP值好高!☀️最後埋單兩個人總共$161
最近政府派發第二輪消費卷,當然趁週末放假食餐好🤤🤤

☀️牛肉火鍋(壽喜燒湯底)$92

壽喜燒湯底
吉列豬扒定食
炙燒大蟹柳壽司
2022-04-10 142 views
平時懶唔想煮餸😜我家會買些小食回來配飯食!其實呢間係食日本野 拉麵壽司同串燒🤣不過見到有好多小餸~豬軟骨秋葵糖心蛋 $53我係因為想食糖心蛋所以叫~因為自己成日都失敗!超級多條秋葵~整體味道甜甜的!蘆筍帆立貝鐵板燒 $66我超級鍾意食蘆筍!有5粒大大粒~價錢還可以😌千葉鳥
平時懶唔想煮餸😜我家會買些小食回來配飯食!
其實呢間係食日本野 拉麵壽司同串燒🤣不過見到有好多小餸~

豬軟骨秋葵糖心蛋 $53
我係因為想食糖心蛋所以叫~
因為自己成日都失敗!
超級多條秋葵~
整體味道甜甜的!

蘆筍帆立貝鐵板燒 $66
我超級鍾意食蘆筍!
有5粒大大粒~
價錢還可以😌

千葉鳥
2022-04-09 173 views
昨天晚上原本想去壽司郎買外賣,但剛好截左單,正因好想食日本野,所以去睇睇外賣快遞有咩選擇,見到呢晅千葉鳥的日本餐廳尚未截單,於是便落order。總共叫在三個餐1. 生牛肉手打烏冬-呢個烏冬可以話係史上食過最難食的烏冬,湯完全無味,好似水煮咁。 牛肉更加吾洗講,水煮牛肉,都係一d味都無。2. 和風燒牛肉定食-牛肉同以上一樣,一d味都無,點解可以叫和風牛肉,我真係諗吾明。3. 壽司盛合-壽司完全唔新鮮,d飯仲要係黃,唔知係咪該餐廳的特色我知道可能我太夜叫,差吾多10點,係咪阻住人收工所以俾d咁既垃圾我地食。食左200幾蚊,好多野食最後都倒左,因為真係太難食,唔明點解咁多正評
總共叫在三個餐

Delivery
天水圍竟然有間幾高質嘅日本料理本身對天水圍嘅嘢食都冇乜期望,來來去去都係嗰啲連鎖餐廳,小店又唔見得特別好食,是日lunch嚟咗呢間食,都冇乜話有好大期望,但係見OpenRice咁多好評就一於試吓佢!嗰日叫咗個三文魚丼同埋壽司拼盤,壽司拼盤大概$80三文魚丼大概$70,價錢來講佢比嘅質素都算OK喎!啲飯雖然好細舊,但係睇得出佢嘅飯係一啲其他高級料理提供嘅類似嘅飯,食落唔會好散都幾有陣甜味,都幾唔錯㗎!至於刺身就算新鮮,個人最鍾意係帶子同三文魚,兩樣都好肥美同埋都好鮮甜,整體來講人均$100樓下食到呢個質素性價比都算係咁如果住天水圍嘅朋友都可以試吓,至於外區嘅人就唔使特登嚟呢一間餐廳啦
天水圍竟然有間幾高質嘅日本料理

Delivery
$90 (Lunch)
最近搬咗去天水圍梗係要周圍睇吓有咩好食啦😋 呢間餐廳係OpenRice全個天水圍區嘅第二位所以專登過左嚟試吓鵝肝壽司🤩好好味完全冇令我失望油金魚腩壽司😀都OK啦蟹子沙律🥗最安全嘅選擇 好難整得唔好食炙燒左口魚壽司🍣係入口即溶嘅感覺啊😍燒牛舌👅都幾好食但我個人覺得燒得太熟了牛肉壽喜燒☹️成餐飯最失望嘅一道菜🥲啲牛肉有渣 同埋冇我最鍾意食嘅豆腐 建議可以唔食呢個價錢⭐️⭐️⭐️⭐️兩個人叫咗支酒都係五百零蚊 都幾抵食
鵝肝壽司🤩好好味完全冇令我失望

油金魚腩壽司😀都OK啦

蟹子沙律🥗最安全嘅選擇 好難整得唔好食

炙燒左口魚壽司🍣係入口即溶嘅感覺啊😍

燒牛舌👅都幾好食但我個人覺得燒得太熟了

價錢⭐️⭐️⭐️⭐️兩個人叫咗支酒都係五百零蚊 都幾抵食
  • 炙燒左口魚壽司
1K
#元朗 #天水圍😷早排中咗新冠病毒的我已由陽轉陰, 再自行隔離多一星期便出關了!🥳🥳 眼見身邊有親朋好友中招, 便把剩餘抗疫包送出, 等佢唔駛咁擔心喇!趁著送物資時間, 來一個久違了的外出用餐, 畢竟能外出用餐是幸福的! 🥰第一次來到天水圍 #天澤商場, 搵食期間見到一間滿有日本風情的小店, 試試吧! ⛩裝飾滿有日本情懷, 座位寬敞, 店員有禮, 貼心的提供自家設計口罩袋, 型! 🥩雪花牛肋條咖喱飯 $74 ~ 病咗咁耐口淡淡的, 決定食個唔太刺激的日式咖喱! 日式咖喱唔辣, 剛剛好! 牛肋條份量不少, 炇得夠腍, 入口即化, 味道唔羶! 還配有2大件牛筋,  好軟滑啊! 🐖吉列豬扒飯 $54 ~ 有人話突然好想食吉列豬扒, 畢竟陪我食咗大半個月病人餐...豬扒炸得鬆脆, 唔油膩, 伴有新鮮爽脆菜絲, 正's! 味噌湯無味精, 讚! 所有套餐均可以一款小食🥗、甜品或飲品, 最難得係壽司同手卷都算係小食😳...壽司有三件, 手卷都有2件, 而手卷仲有好多款餸揀, 三文魚、蟹子、黃金魷魚、八爪魚...等等! 勁抵!🍣咁啱撞正三文魚腩壽司特價, 即來一客, 有人表示很新鮮甜美, 很好!
#元朗 #天水圍

Lunch
2022-03-07 293 views
話說最近疫情嚴重咗都好少再出街食飯所以特別珍惜每次堂食機會☹️難得星期六就去咗天水圍嘅日式小店食lunch 🍱 店舖位於一間屋村商場入邊,一入到去估唔到餐廳嘅裝修非常有日本風味,牆邊掛咗好多日本風味嘅裝飾同埋擺咗好多唔同嘅清酒喺度🍶🎎🎏 彷彿好似去咗日本居酒屋咁💡由於最近真係少咗好多人出街食飯所以大概一點幾去到都唔使排隊就可以直接坐,座位之間好寬躺而且店員好細心地提供左自家設計嘅口罩袋❣️值得加分!難得可以出街食飯梗係要食啲平時喺屋企好難煮或者冇乜機會食嘅嘢啦🤪 於是同朋友就各自嗌咗一個午市定食🍴午市定食附送餐湯及前菜或飲品前菜方面同朋友就一人揀咗一個壽司同埋一份蟹子沙律壽司有三文魚壽司,魷魚壽司同埋吞拿魚壽司🍣 作為前菜嚟講味道都不過不失,如果刺身可以再肥美呢就更加好😍😍🍴 牛肉火鍋配壽喜燒湯底 $92一上菜嘅時候見到個火鍋非常震驚,牛肉鋪滿晒成個鍋面,成座牛肉山🗻 食落好有牛香味道😍😍 而且火鍋底部有大量金菇同埋蔬菜🥬 店員會等火鍋滾左嘅時候再會送上一個白飯🍚 非常飽肚!🍴 吉列豬扒 咖喱掛烏冬配溫泉蛋 $74吉列豬扒炸得非常鬆脆,而且唔會好厚炸粉,睇圖都會見到有厚厚嘅肉質,而且烏冬非

前菜方面同朋友就一人揀咗一個壽司同埋一份蟹子沙律

🍴 牛肉火鍋配壽喜燒湯底 $92

🍴 吉列豬扒 咖喱掛烏冬配溫泉蛋 $74
吉列豬扒炸得非常鬆脆,而且唔會好厚炸粉,睇圖都會見到有厚厚嘅肉質,而且烏冬非常彈牙!篤穿個溫泉蛋配上咖喱撈烏冬好夾😍

最後兩個人total食咗$166 免加一 💰
大家餓着個肚入嚟然後飽到捧住個肚行出去😍 好耐未試過有呢一種滿足嘅感覺🤪

📍 千葉鳥 (天水圍)
天水圍天瑞路71-77號天澤商場1樓113E號舖

********************
📌地區:#mylittleowndiary_天水圍
📌類型:#mylittleowndiary_日本菜
********************

#日常飲食 #飲食日記 #飲食紀錄 #hkigfood #hkigdaily #hkigblog #hkigfoodblog #hkigfoodblogger #hkigdaily #hkigfoodphoto #日本料理 #千葉鳥 #性價比 #日式地道 #手工啤 #和食便當 #手打烏冬 #三五知己 #抗疫便當 #hkfoodie #天澤商場 #天水圍 #聚腳點 #街坊小店 #串燒 #壽司
前茶
牛肉火鍋配壽喜燒湯底
吉列豬扒  咖喱掛烏冬配溫泉蛋
2022-03-05
$83 (Lunch)
前茶
牛肉火鍋配壽喜燒湯底
吉列豬扒  咖喱掛烏冬配溫泉蛋
  • 牛肉火鍋
唔想出番九龍,想食下日本嘢,經過天水圍,比我見到呢一間千葉鳥,都唔少人Tim, 門口裝修成個日本咁,我同我老公都估唔到真係幾好食,性價比高,價錢好抵!喺新界區真係好少搵到。我哋散叫咗個日本蠔,超級新鮮,下次一定會再叫😋佢哋lunch set好多選擇,l,個壽喜燒手打烏冬都好大份 ,好食呀,我老公叫做一個咖喱豚肉手打烏冬,佢都話好好食🤩刺身新鮮,我哋再追加左沙律同埋薯餅😋😋飽到!環境都好舒服啊,起碼有一個鐘好似去咗日本咁先,最緊要最緊要俾我望到一個兒童餐好吸引,之後一定要帶個女嚟試吓!#日本料理 #千葉鳥 #性價比 #日式地道 #手工啤 #和食便當 #手打烏冬 #三五知己 #抗疫便當 #hkfoodie #天澤商場 #天水圍 #聚腳點 #街坊小店 #串燒 #壽司

2022-03-02 166 views
➡️食盡天水圍之居酒屋 — 千葉鳥—————————————————————而家堂食既機會少咗好多,不過我一星期都會落一次街食個lunch既😀 星期六日都一樣有lunch menu揀㗎呢間🥳🔸 蒲燒鰻魚飯 + 熱檸水 $84鰻魚份量適中,食落嫩滑唔會有骨,配埋日本珍珠米食就啱啱好🤗🔸 鹽燒鯖魚定食 + 薯條 $64鯖魚燒得唔錯, lunch menu既定食可以免費追加熱飲或者係小食,我就要咗薯條🤣 另外仲有沙律,溏心蛋等其他選擇🔸 厚切牛脷心 $50事先聲明, 本人係好鍾意食日式既燒牛脷,食過好多間,呢一間嘅燒牛脷係最好食🤩 咬口同味道都係一流,肉質軟得黎唔會鬆散,有彈性夠juicy,每次嚟到都會嗌🥰🔸 燒大白蜆 $66呢個大白蜆處理得都唔錯,唔會有沙,而且保留到海水味同鮮味😋💭Overall comment:千葉鳥位於天水圍天澤商場,係一間裝修好有日本居酒屋特色既日式料理餐廳, 住附近既大家不妨一試,牛舌十分推介 👻🍽食物: 7/10🌌環境: 7.5/10👔服務: 7/10🎖CP值: 6.5/10—————————————————————Follow ig HKFoodU 睇更多啦😋
➡️食盡天水圍之居酒屋 — 千葉鳥
—————————————————————

🔸 蒲燒鰻魚飯 + 熱檸水 $84

鰻魚份量適中,食落嫩滑唔會有骨,配埋日本珍珠米食就啱啱好🤗

🔸 鹽燒鯖魚定食 + 薯條 $64

🔸 厚切牛脷心 $50

🔸 燒大白蜆 $66

呢個大白蜆處理得都唔錯,唔會有沙,而且保留到海水味同鮮味😋

💭Overall comment:

🍽食物: 7/10
🌌環境: 7.5/10
👔服務: 7/10
🎖CP值: 6.5/10
—————————————————————
Follow ig HKFoodU 睇更多啦😋
2022-03-01 130 views
首先餐廳位於一個商場裏面,一入到去餐廳裏面,店面空間都幾大,且有頗多卡位,配搭埋日式裝飾,彷彿去咗日本一樣🎏:)-1.秘製日式豬軟骨烏冬 首先烏冬食落去都幾煙韌,湯底就係日式木魚高湯,側邊仲有粟米同埋啲紫菜絲,紫菜都浸得幾霖,豬軟骨醃得好入味,啲肉又鬆軟,燜得啱啱好🐷2.烏冬套餐所附送的三件壽司🍣呢個烏冬套餐60幾蚊,送咗三款壽司,旁邊仲有日式豉油以及Wasabi作配搭,三文魚幾滑亦都幾有咬口,魷魚爽脆且彈牙,希靈魚脆脆地3.牛肉火鍋配壽喜燒湯底🍲火鍋裏面有大量嘅白菜以及少量嘅金菇同冬菇🥬,啲菜令成個火鍋更鮮甜,湯底都唔錯,都幾濃郁,牛肉厚滑而且都有好多片,牛香味都好重!佢仲有一個白飯可以另上,但係我們已經好飽了,所以就沒有再吃,大胃王一定要嚟!4.火鍋套餐所附送的兩個手卷首先個三文魚腩好厚好有肉地,芥末八爪魚就幾彈牙,我自己就將啲八爪魚粒放入火鍋裏面,出乎意料地都幾好食😋5.巨峰以及白桃特飲特飲🍇首先巨峰梳打水嘅提子味都幾濃,白桃醬俾得好充足,口渴都可以嗌嚟飲❤️-如果係小之旅或者學生都不妨同朋友一齊嚟食平平地的日本餐,包保你食到好飽‼︎

1.秘製日式豬軟骨烏冬

2.烏冬套餐所附送的三件壽司🍣