響應熊貓經濟,2500隻大熊貓抵港🐼Circle K出咗熊貓奶皇包!咁啱廣華醫院附近間Circle K有提供,放學即刻買返個幫大家試吓~▶️ 熊貓奶皇包 ($8)手掌心咁大,脹卜卜半球狀 (~75g)同相吻合,好可愛❤️拎返屋企蒸返100度8分鐘嚟食麵包好鬆軟唔乾罕☁️味道同一般中式饅頭差唔多,比預期好食!內餡雖然唔係流心奶黃,但係有吉士香味,仲冇平時酒樓嗰啲咁甜或油😌內涵同包體比例啱啱好,唔會得一丁點奶黃唯一係如果奶黃滑身啲會好啲,依家有啲似熟蛋黃🥚-雖然都係一個奶皇包,但外貌唔同咗會額外加分😆好食過叮叮點心,以呢個價錢作小食或甜品絕對值得~手快有手慢冇,當日買剩返兩個
響應熊貓經濟,2500隻大熊貓抵港🐼
Circle K出咗熊貓奶皇包!

▶️ 熊貓奶皇包 ($8)
手掌心咁大,脹卜卜半球狀 (~75g)
同相吻合,好可愛❤️
拎返屋企蒸返100度8分鐘嚟食
麵包好鬆軟唔乾罕☁️味道同一般中式饅頭差唔多,比預期好食!
熊貓奶皇包

內涵同包體比例啱啱好,唔會得一丁點奶黃
唯一係如果奶黃滑身啲會好啲,依家有啲似熟蛋黃🥚

雖然都係一個奶皇包,但外貌唔同咗會額外加分😆
好食過叮叮點心,以呢個價錢作小食或甜品絕對值得~
手快有手慢冇,當日買剩返兩個
熊貓奶皇包
2024-12-02 7 views
係屋企想食甜品但附近冇甜品鋪🥹咁岩附近有間Circle K,見佢地出咗全新嘅甜點系列,有推廣價就買咗兩舊黎試下☺️🧀岩燒芝士蛋糕 $12 (😸😸😸😺)呢款芝士蛋糕好重芝士味,口感軟身,唔洗擔心放耐咗會濕😌蛋糕感唔會過實,極濃羊奶味🥛甜得黎又唔會太淋,$12黎講性價比算高😆🍮焦糖烤布蕾慕斯(原味) $16 (😸😸😸😺)呢個焦糖烤布蕾慕斯食到底有多重黑糖漿,面上嘅焦糖夠晒甜,唔會太硬但有少少苦味。質感棉滑,雖然有啲過甜,但整體黎講$16算滿足🥹

🧀岩燒芝士蛋糕 $12 (😸😸😸😺)

🍮焦糖烤布蕾慕斯(原味) $16 (😸😸😸😺)
2024-09-17 22 views
買左4底,兩底原味,兩底芝麻,一共$106 ,店內得三部機,店員整完3底,第二輪再整多一底,整完3底沒有吹風,就入膠袋,我見情況,跟店員說不要馬上入膠袋,濕氣會很重,店員沒有聽我說把雞蛋仔從膠袋拿出來。四底雞蛋仔打平,一底疊一底,毫無梳氣的空間,就放入膠袋,我攞到返公司發現膠袋裏面有濕氣,四底雞蛋仔都林啤啤,一啲都唔好食,毫無技巧之作,今次中伏咗!唔係以為整雞蛋仔好簡單好易整,除咗啲蛋漿要香之外,當中有好多技巧,食咁多間,一路等一路都會留意整嘅過程,有吹風,用紙袋,真係會好食啲。

2024-09-16
Waiting Time
8 Minutes (TakeAway)
$106 (Tea)
2024-03-30 44 views
用餐日期:2024/03/29用餐時段:下午茶用餐費用(每人):$7.5餐廳環境:沒室內座位 提供外賣形式 服務:服務員服務態度正常 櫃檯付了款後店員會提供外賣杯 然後自己去咖啡機選擇想飲的咖啡 選好按下該款咖啡就可 味道:點了買一送一熱鮮奶咖啡熱鮮奶咖啡:份量足 鮮奶奶泡厚實香滑 咖啡不苦 整體味道很好 推薦 總結:我是每天都最少飲一杯熱鮮奶咖啡的人 特愛厚滑奶泡不苦的咖啡 一直都有飲開另一品牌星期一的咖啡買一送一推廣 經過這家店時發現這家現在逢星期五推出咖啡買一送一優惠後便來一試 這家的咖啡選擇和質量都很好 買一送一後價錢吸引 如是長期推廣更好 是值得推薦的本地咖啡外賣小食店 希望未來這家品牌的其他分店也會加入這買一送一咖啡推廣優惠活動咖啡資訊:
用餐日期:2024/03/29
用餐時段:下午茶
用餐費用(每人):$7.5
餐廳環境:沒室內座位 提供外賣形式
味道:點了買一送一熱鮮奶咖啡

咖啡資訊:
2024-03-29
TakeAway
$7.5 (Tea)
2023-06-14 53 views
朝早趕返工 係OK急急腳買個早餐填肚見到呢兩個包好似幾好食 就買黎試下估唔到麵包都幾鬆軟 係可以撕到一層層咁朱古力醇吐司鍾意食朱古力 所以揀朱古力味係走唔甩既有朱古力香 正常發揮富士山吐司(草莓)淡淡既草莓香 加上既造型都幾好睇
朝早趕返工 係OK急急腳買個早餐填肚
見到呢兩個包好似幾好食 就買黎試下
估唔到麵包都幾鬆軟 係可以撕到一層層咁

朱古力醇吐司
鍾意食朱古力 所以揀朱古力味係走唔甩既
有朱古力香 正常發揮

富士山吐司(草莓)
淡淡既草莓香 加上既造型都幾好睇
2023-06-14
Type of Meal
Breakfast
2021-08-11 93 views
匆匆忙忙返工,有時真係嚟唔切買早餐,咁啱公司樓下有間OK,就算幾趕時間/出邊橫風橫雨都好,都起碼填得飽個肚。你去得OK買嘢食,通常都只係希望填飽個肚。今日依個早餐,我都係因為OK會員特價先買,熱狗/潛艇會員價之後$18,正價$23。買完之後你可以即時係OK翻叮,又或者返到Office慢慢搞。最重要最重要最重要,唔好叮太耐,唔好跟指示叮1分15秒,如果唔係嗰熱狗啲腸會爆曬啲包會硬晒,好鬼難食。今次個熱狗🌭️我叮咗40秒左右,芝士味都有但係都幾淡,腸仔就正正常常,包就冇乜味,成個包match返佢嘅價錢 - $18。出面食咁多熱狗腸,最好食最好食最好食,都係Johnson牌嘅芝士腸,超市賣緊50幾蚊六條,其實都幾貴下,但真係一是難忘,同埋點整都咁好食🤤至於個潛艇,啲肉都係冇乜味,不過用嚟填飽個肚都算OK👌Mcmug綜合評分:4/10,$18黎講算幾抵

你去得OK買嘢食,通常都只係希望填飽個肚。

至於個潛艇,啲肉都係冇乜味,不過用嚟填飽個肚都算OK👌

Mcmug綜合評分:4/10,$18黎講算幾抵