2021-08-11
匆匆忙忙返工,有時真係嚟唔切買早餐,咁啱公司樓下有間OK,就算幾趕時間/出邊橫風橫雨都好,都起碼填得飽個肚。你去得OK買嘢食,通常都只係希望填飽個肚。今日依個早餐,我都係因為OK會員特價先買,熱狗/潛艇會員價之後$18,正價$23。買完之後你可以即時係OK翻叮,又或者返到Office慢慢搞。最重要最重要最重要,唔好叮太耐,唔好跟指示叮1分15秒,如果唔係嗰熱狗啲腸會爆曬啲包會硬晒,好鬼難食。今次個熱狗🌭️我叮咗40秒左右,芝士味都有但係都幾淡,腸仔就正正常常,包就冇乜味,成個包match返佢嘅價錢 - $18。出面食咁多熱狗腸,最好食最好食最好食,都係Johnson牌嘅芝士腸,超市賣緊50幾蚊六條,其實都幾貴下,但真係一是難忘,同埋點整都咁好食🤤至於個潛艇,啲肉都係冇乜味,不過用嚟填飽個肚都算OK👌Mcmug綜合評分:4/10,$18黎講算幾抵
你去得OK買嘢食,通常都只係希望填飽個肚。
至於個潛艇,啲肉都係冇乜味,不過用嚟填飽個肚都算OK👌
Mcmug綜合評分:4/10,$18黎講算幾抵