2022-10-20 34 views
最近不停咁發掘唔同地區嘅美食 將軍澳對於新界牛🐮嘅朋友簡直係新天地 原來而家將軍澳有咁多唔同嘅小店同餐廳 咁啱嗰日行過見到有呢間靚靚Cafe 就入咗去食個lunch龍蝦汁海蝦意粉🍝($98)海蝦新鮮彈牙 有成5 6隻咁多 龍蝦汁加左鮮甜蕃茄仔🍅 酸酸甜甜 好味😋煙三文魚沙律卷🌯($78)沙律菜新鮮 加埋個汁好開胃 而煙三文魚卷就非常足料 入面有牛油果蓉 好適合夏天食🤤蜂蜜芥末烤雞pizza🍕 ($98)雞肉嫩滑 個醬唔會好甜但有少少芥末味刺激下 但又唔會太攻鼻👍不錯 pizza係薄脆底唔燶 薯條🍟($28)香脆熱辣辣 唔算幼身 正常😗朱古力脆脆🍫($18)唔太甜 朱古力味濃泡沫咖啡 (+$12)奶同咖啡比例恰到好處👌🏻焦糖香蕉窩夫配碎瑞士朱古力雪糕🍫🧇($68)即叫即整 窩夫微暖 連埋朱古力雪糕一齊食 正😍

龍蝦汁海蝦意粉🍝($98)

煙三文魚沙律卷🌯($78)

蜂蜜芥末烤雞pizza🍕 ($98)

薯條🍟($28)
香脆熱辣辣 唔算幼身 正常😗

朱古力脆脆🍫($18)
唔太甜 朱古力味濃

泡沫咖啡 (+$12)
奶同咖啡比例恰到好處👌🏻

焦糖香蕉窩夫配碎瑞士朱古力雪糕🍫🧇($68)
即叫即整 窩夫微暖 連埋朱古力雪糕一齊食 正😍
2022-10-19 28 views
今天突然想吃羊架,想起TKO Gateway東翼一樓的Coffee Break的香煎紐西蘭羊架配炒雜菜,之前吃過覺得很好食,於是就約了朋友一起去試下。Coffee Break嘅晚餐可以自由選擇是否加配餐湯或沙律,只需加$28。我哋叫咗羊架,餐廳係用香煎嘅方法,七成熟,羊肉係好淋滑,冇酥味,而且一啲都唔韌,羊架都幾大份,配菜有好多,好似薯仔蕃茄西蘭花。今日嘅餐湯係西蘭花薯仔湯唔錯,仲有凱撒沙律,裏面有啲麵包粒同埋煙肉,好清新。另外又叫咗個香烤波特菇黑松露意大利飯,黑松露味同菇嘅味係非常之合襯,加上Creamy嘅醬汁,覺得好好食。套餐飲士多啤梨綠茶只需加咗$18 ,綠茶酸酸甜甜,仲有好多士多啤梨蘋果粒,好特別。冰凍嘅抹茶latte都係加$12,綠茶味濃郁,十分抵飲。最驚喜嘅甜品 Tiramisu疏乎厘pancake,有三大塊,朱古力醬汁不停咁樣流落嚟,無論賣相同埋味道都係一流嘅,最重要係只需要$42,好推薦大家一定要食。兩個人嘅豐富晚餐只係需要433元,其實真係好抵食。

兩個人嘅豐富晚餐只係需要433元,其實真係好抵食。
  • 羊架
  • Tiramisu疏乎厘pancake
2022-10-18 18 views
菠菜忌廉煙三文魚意粉好creamy,幾好食,意粉軟硬適中,配料算多!朱古力好少朱古力可以加其他味,我選擇加tiramisu味!賣相好好,但朱古力味可以再濃郁d,偏奶水味
菠菜忌廉煙三文魚意粉
好creamy,幾好食,意粉軟硬適中,配料算多!

朱古力

2022-10-17 43 views
今次去了坑口覓食,見到餐牌上有我鍾意食戟疏乎厘,所以就去試吓.我們叫了芝士牛角包,肉醬意粉同all day breakfast. 這裏的疏乎厘價錢親民,只是$5x,而且味道都ok❤️最主要是這裏的飲品選擇多,而朱古力🍫系列也很多選擇,有coco pop, kinder bueno, chocolate, oreo chocolate, chocolate smoothie 👍👍而且還可以再加入syrup, 有caramel, peppermint, vanilla, hazelnut….. 所以小朋友超鐘意

2022-10-16 24 views
Coffee Break位於坑口TKO Gateway既一間Café,環境幾舒服寬敞🪵,裝修設計簡約。提供多款輕食、意粉🍝、甜品及咖啡,食物選擇都算豐富🍽️ cp值幾高🌟精選餐湯🍲🎃 $28叫晚市套餐可以加配小食餐湯或甜品今晚嘅係南瓜湯,味道好濃郁🌟德國豬手 配薯條🍟酸菜 $168份量超級大嘅德國豬手,已經預先切好咗再上菜,啱啱上菜嗰陣外皮仲幾香脆,而且唔會太過肥,本身已經夠味,都可以點蜜糖芥末醬食。兩至三人share會比較好🌟安格斯牛肉漢堡 🍔配薯條🍟 $88牛肉漢堡扒加上蕃茄 🍅生菜🥬洋蔥🧅芝士🧀見到都幾多人叫呢個set,牛肉漢堡扒可以揀幾成熟,成個包好多汁🌟朱古力沙冰 🍫 +$22🌟雜莓乳酪🫐🍓 +$18本身都包左嘢飲,如果叫超過$30嘅就要補返差額,雜莓乳酪中式到粒粒嘅雜莓🌟梳乎厘班戟🥞 +$32好抵食嘅甜品,但即叫即整等得都比較耐好有空氣感入口即溶📍Coffee Break @coffeebreak_hk 將軍澳常寧路2號TKO Gateway東翼1樓E169-E170號舖
Coffee Break

🌟精選餐湯🍲🎃 $28
叫晚市套餐可以加配小食餐湯或甜品
今晚嘅係南瓜湯,味道好濃郁

🌟德國豬手 配薯條🍟酸菜 $168

🌟安格斯牛肉漢堡 🍔配薯條🍟 $88

🌟朱古力沙冰 🍫 +$22
🌟雜莓乳酪🫐🍓 +$18

🌟梳乎厘班戟🥞 +$32
好抵食嘅甜品,但即叫即整等得都比較耐
好有空氣感入口即溶

📍Coffee Break @coffeebreak_hk
2022-10-15 28 views
德國豬手配薯條🍟酸菜豬手堅係皮脆,咬落卜卜聲,肉好林身嫩滑,份量又多,薯條又脆,酸菜酸度啱啱好,個人覺得好抵食。烤羅馬生菜🥬配蜜餞巴馬火腿、糖心蛋、帕爾馬芝士碎、提魚醬(追加煙三文魚)賣相好特別,靚之餘仲要好好味,清清地好正。煙三文魚好多呀⋯⋯提拉米蘇疏乎厘班㦸🥞爆漿提拉米蘇🤩班㦸蛋味比較濃,咬落入口即溶好鬆軟,性價比好高,必食的。摩卡🥤杯飲品唔止靚仲好濃朱古力味,仲有飲到咖啡香。雜莓乳酪🥤新鮮用雜莓打出嚟,啖啖都係果味。
德國豬手配薯條🍟酸菜

提拉米蘇疏乎厘班㦸🥞

摩卡🥤
杯飲品唔止靚仲好濃朱古力味,仲有飲到咖啡香。

雜莓乳酪🥤
新鮮用雜莓打出嚟,啖啖都係果味。
Type of Meal
Dinner
今日食咗1)班尼迪蛋 配白法包手撕烤汁雞肉、菠菜苗、青蘋果$78呢個好好食,由青蘋果絲開始,感覺已好清新,烤汁雞肉好好味,流出嚟嘅蛋黃汁連同菠菜苗同白法包,一大啖🤤食,好味。2)芝士安格斯牛肉漢堡 配薯條$88你唔好以為望落好膩口,一d都唔覺,生菜、蕃茄、芝士、安格斯牛肉,食完一啖又一啖,我未試過食咁多,呢間可以。廚師好掂。3)烤白魚柳 配香橙白酒忌廉汁$138白魚柳d肉唔會散,好滑,香橙白酒忌廉汁唔太杰,又有椰菜花同橙肉,好健康🤤食晒啦⋯⋯天氣涼左,飲下熱嘢先4)健康花茶系列玫瑰花茶好香玫瑰花(勁多玫瑰花,唔係只有幾粒在水中遊遊下)美白養顏,理氣解鬱,健脾胃飲完舒服晒⋯⋯5)健康乾果茶水蜜桃果粒茶勁多果粒,好香水蜜桃,又唔太甜(水蜜桃,菠蘿,洋甘菊,太陽花瓣,香桃木)好飲呀⋯⋯
今日食咗
1)班尼迪蛋 配白法包
手撕烤汁雞肉、菠菜苗、青蘋果$78
2)芝士安格斯牛肉漢堡 配薯條$88
3)烤白魚柳 配香橙白酒忌廉汁$138
天氣涼左,飲下熱嘢先
4)健康花茶系列
玫瑰花茶
好香玫瑰花(勁多玫瑰花,唔係只有幾粒在水中遊遊下)
美白養顏,理氣解鬱,健脾胃
飲完舒服晒⋯⋯
5)健康乾果茶
水蜜桃果粒茶
2022-10-13 20 views
今日我哋去咗將軍澳食一間好出名嘅咖啡屋,叫Coffee break 呢度嘅主食性價比好高,碟碟都好有份量,加上賣相精美,所以回頭率會好高首先我哋叫咗個烤腸拼盤 配薯條酸菜$128,呢個烤腸拼盤有幾種烤腸,有唔同嘅軟硬度,一家人食得好開心,啱晒唔同口味嘅我哋另外職員介紹呢一個係新菜式叫做烤白身魚配香橙白酒忌廉汁,魚肉真係好嫩滑,而且冇骨,呢一隻魚本身魚味好重,所以加上香橙白酒忌廉汁特別入味另外佢哋嘅精選餐湯一啲都唔差,睇得出佢好有心機我哋仲叫咗個龍蝦汁海蝦意粉,意粉上面鋪滿海鮮,而且麵條軟硬適中,每一啖都充滿龍蝦汁!飲品方面我哋叫咗繽紛樂朱古力沙冰同埋朱古力咖啡沙冰,夏天飲真係啱晒,而且繽紛樂朱古力沙冰仲係原條繽紛樂,食完真係特別開心

另外佢哋嘅精選餐湯一啲都唔差,睇得出佢好有心機

2022-10-11 29 views
舊同事帶埋小朋友入嚟坑口探我,之前食過兩次Coffee Break覺得味道唔錯,所以帶佢哋嚟食午餐!黑松露薯條:薯條幼身炸得非常香脆,除咗灑上黑松露碎仲有松露調配嘅醬,小朋友嘅最愛🍟烤羅馬生菜配蜜餞巴馬火腿、溏心蛋、柏爾馬芝士碎、鯷魚醬加煙三文魚:全棵羅馬生菜整嘅進化版Caesar Salad,溏心蛋蛋香味濃,蜜餞巴馬火腿脆卜卜好似脆脆豬肉乾咁好得意😝煙三文魚淡淡煙燻香味唔會過鹹食得出三文魚嘅鮮味👍🏻酥炸雞球蕃茄意大利飯:雞球酥脆,意大利飯軟硬度適中唔會太硬亦都唔會太淋,番茄酸甜開胃適合小朋友食🍅牛油果墨西哥辣椒醬芝士安格斯牛肉漢堡配薯條:醬汁香辣惹味搭配上新鮮蕃茄同鹹香芝士,仲有份量十足而且肉汁豐富啖啖肉嘅安格斯牛肉堡,一人一半都已經非常滿足🍔繽紛樂朱古力:濃郁嘅朱古力味,入口香滑仲有整整一條嘅繽紛樂朱古力😆雜莓乳酪:雜莓同埋乳酪都係健康嘅食物,酸酸甜甜小朋友就最啱飲,小朋友話好yummy☺️

黑松露薯條:

炸雞球蕃茄意大利飯:

牛油果墨西哥辣椒醬芝士安格斯牛肉漢堡配薯條:

繽紛樂朱古力:
濃郁嘅朱古力味,入口香滑仲有整整一條嘅繽紛樂朱古力😆

雜莓乳酪:

2022-10-02 44 views
琴晚同朋友一齊黎左e間cafe 食晚餐😆發現間餐廳係新開嘅,裝修都幾靚,坐得都舒服,同埋食物嘅性價比都高🥰餐牌入面有好多唔同嘅菜式同埋甜品都吸引😋我地點左以下:🌸 烤羅馬生菜配蜜餞巴馬火腿,糖心蛋,帕爾馬芝士碎,提魚醬&追加煙三文魚E個前菜好吸引😍擺盤好靚🥰唔會食落凍冰冰,生菜上面蓋滿芝士碎,蜜餞巴馬火腿加埋提魚醬,食落好有層次感,糖心蛋做到流心感覺☺️煙三文魚都好新鮮😋🌸 龍蝦汁海蝦意粉海蝦大大隻又好彈牙,意粉掛到龍蝦汁又帶少少茄汁味,香香濃濃😆🌸 香煎美國安格斯肉眼扒配炒雜菜我地點左安格斯肉眼扒5成熟,牛扒煎香入面肉汁滿滿🥰味道都好夠😍份量都好多😋雜菜炒過口感剛好😍👍🏻有牛油香氣☺️🌸 原味梳乎厘班戟梳乎厘班戟有蛋香味👍🏻食落軟綿綿😍加埋細細滑滑嘅cream😋仲有焦糖香蕉☺️🌸荔枝紅茶荔枝紅茶好大杯入面有荔枝果肉同奇亞籽,高纖又消暑🌸熱朱古力朱古力好香滑仲有靚靚嘅拉花☺️

餐牌入面有好多唔同嘅菜式同埋甜品都吸引😋我地點左以下:

🌸 龍蝦汁海蝦意粉

🌸 香煎美國安格斯肉眼扒配炒雜菜

🌸 原味梳乎厘班戟

🌸荔枝紅茶

荔枝紅茶好大杯入面有荔枝果肉同奇亞籽,高纖又消暑

🌸熱朱古力

朱古力好香滑仲有靚靚嘅拉花☺️
呢日朋友約左我喺呢個商場食飯,咁佢就搵左依間餐廳,因為上網見環境好舒適,好方便同朋友聚會傾計,而且價錢相宜。◇ 烤羅馬生菜 配蜜餞巴馬火腿($72),我地仲追加左煙三文魚(+20):生菜造型非常特別,第一次見呢嗰擺盤,生菜亦都非常新鮮爽口蜜餞巴馬火腿很脆口,帶點咸香糖心蛋熟度剛好,而且蛋味香濃煙三文魚咸咸地,口感柔軟◇ 蜂蜜芥末烤雞芝士薄餅($98):薄餅共有八件,份量非常多蜂蜜芥末醬汁甜甜地,很滋味烤雞份量亦都好多,雞肉亦嫩滑,而且烤得好香食薄餅最中意就係有芝士,芝士味好濃郁◇ 德國豬手配薯條($168):豬手皮烤得好脆,而且豬手肉質粉嫩廚師好細心已經切開一件件方便客人進食豬手鹹香味適中薯條係幼身薯條,炸得非常香脆◇ 餐湯($28):呢款係椰菜花薯仔忌廉湯,口感creamy,亦有蔬菜清新味道,飲完都唔會膩。可以包$30蚊飲品,我地都叫左朱古力呢度嘅朱古力飲品非常特別,佢可以加客人自己喜歡嘅口味◇ 我個杯係熱朱古力(+8)加夏威夷果仁:一上枱首先最吸睛一定係拉花,佢唔喺最常見嘅心形或者樹葉拉花,而係一隻獨角飛馬,相信女仔見到都一定會好鍾意,而且真係拉得好有水準,飲到落底拉花嘅形狀都依然

生菜造型非常特別,第一次見呢嗰擺盤,生菜亦都非常新鮮爽口
蜜餞巴馬火腿很脆口,帶點咸香
糖心蛋熟度剛好,而且蛋味香濃
煙三文魚咸咸地,口感柔軟

◇ 蜂蜜芥末烤雞芝士薄餅($98):

薄餅共有八件,份量非常多
蜂蜜芥末醬汁甜甜地,很滋味
烤雞份量亦都好多,雞肉亦嫩滑,而且烤得好香
食薄餅最中意就係有芝士,芝士味好濃郁

◇ 德國豬手配薯條($168):

豬手皮烤得好脆,而且豬手肉質粉嫩
廚師好細心已經切開一件件方便客人進食
豬手鹹香味適中
薯條係幼身薯條,炸得非常香脆

◇ 餐湯($28):

可以包$30蚊飲品,我地都叫左朱古力
呢度嘅朱古力飲品非常特別,佢可以加客人自己喜歡嘅口味
◇ 我個杯係熱朱古力(+8)加夏威夷果仁:

一上枱首先最吸睛一定係拉花,佢唔喺最常見嘅心形或者樹葉拉花,而係一隻獨角飛馬,相信女仔見到都一定會好鍾意,而且真係拉得好有水準,飲到落底拉花嘅形狀都依然存在。
味道方面,朱古力味香濃,亦都夠滑
有夏威夷果仁呢個配搭,比起就咁飲朱古力添加多左一份誠意同埋驚喜之處,我好鍾意。

◇ Oreo朱古力(+18):

呢杯係朋友點的
面頭有朱古力碎同埋忌廉,賣相好靚
朱古力味都好濃郁,唔會過甜。

2022-09-28
$220 (Dinner)
2022-09-30 55 views
坑口街市樓上有間coffee break本以為西餐廳沒什麼驚喜但看看價錢都算抵食入去試試dinner setDinner set有好多選擇我地叫左一個德國豬手,配薯條,酸菜熱辣辣上檯,完隻大大豬手外皮焗得香脆,而且豬手肉一點也不乾薯條雖然幼身,但真係薯片禁脆不林身另外叫左個蕃茄辣肉腸意粉蕃茄味濃,而且意粉軟度適中另加餐湯沙律份量大而且好味原味梳乎厘pancake看似平平無奇但必定要食梳乎厘pancake做得鬆軟而且蛋味夠香,不用落糖漿已經好好味三個又厚又鬆軟既pancake值回票價
坑口街市樓上有間coffee break

本以為西餐廳沒什麼驚喜

但看看價錢都算抵食

入去試試dinner set

Dinner set有好多選擇

我地叫左一個德國豬手,配薯條,酸菜

熱辣辣上檯,完隻大大豬手

外皮焗得香脆,而且豬手肉一點也不乾

薯條雖然幼身,但真係薯片禁脆不林身

另外叫左個蕃茄辣肉腸意粉

蕃茄味濃,而且意粉軟度適中

另加餐湯沙律

份量大而且好味

原味梳乎厘pancake

看似平平無奇

但必定要食

梳乎厘pancake做得鬆軟

而且蛋味夠香,不用落糖漿已經好好味

三個又厚又鬆軟既pancake值回票價

2022-09-30 34 views
忙碌生活都需要休息一下,今次就嚟到坑口站嘅Coffee Break,與朋友共同享受豐富嘅晚餐!Coffee Break位於將軍澳常寧路2號TKO Gateway東翼1樓E169-E170號舖,餐廳環境十分舒適,侍應都好有禮貌,而且食物質素都好有水準,點完主食之後,仲可以加錢點小食,我哋加配咗每日精選餐湯同一份小食,好滿足!最開心嘅係甜品環節,佢哋嘅梳乎厘班㦸,一定要食啊!前菜 - 烤羅馬生菜+煙三文魚生菜口感清脆爽口,特别鲜嫩,味道清新帶甜味,再配上沙律醬,味道酸酸甜甜好開胃!再加埋煙三文魚嘅配搭,超好味!主食 - 德國豬手配薯條酸菜 皮脆肉香德國咸豬手,豬手好大隻!豬肘外層好脆身,肉汁鮮嫩,而且一啲都唔油膩!進食時蘸以芥末醬,味道層次感提升!而且性價比高,好抵食!小食 - 黑松露薯條薯條剛剛炸起超香脆,但不會過份油膩。而且黑松露味道剛剛好。再沾上醬汁,好味道!特飲 - 藍莓乳酪 & 青蘋果紅茶呢兩杯飲品都好健康,都係新鮮製作!藍莓乳酪淡淡香味,而且味道唔太甜。蘋果紅茶就有粒粒蘋果肉同奇亞籽係入面,並非普通嘅蘋果汁!讚!必食甜品環節原味梳乎厘班戟梳乎厘班戟,製作需時約20分鐘,即叫即製

前菜 - 烤羅馬生菜+煙三文魚

主食 - 德國豬手配薯條酸菜

小食 - 黑松露薯條

特飲 - 藍莓乳酪 & 青蘋果紅茶

必食甜品環節

原味梳乎厘班戟
梳乎厘班戟,製作需時約20分鐘,即叫即製!有賣相之餘,口感亦都鬆軟,入口即溶,仲帶有超香嘅蛋香味道!仲有焦糖脆脆、士多啤梨、奶油、糖漿等,可以增添味道層次!

朱古力心太軟配雲尼拿雪糕
外層上劃下那一刀,半液態狀朱古力就會一瀉而出!而佢哋係採用咗特濃黑朱古力製作,所以入口唔會太甜,再配搭上香甜嘅雲尼拿雪糕一齊食,可以中和咗雲尼拿雪糕嘅甜度,亦都食得到兩者嘅香味!正!
2022-09-29 25 views
難得放假係將軍澳逛完就去到坑口TKO Gateway既coffee break食個晚餐,佢地既環境都幾chill,服務都好好,更加期待呢一餐。 烤羅馬生菜配蜜餞巴馬火腿,糖心蛋,帕爾馬芝士碎,提魚醬(追加煙三文魚) $72+20 如果你以為係沙律既話你就大錯特錯了,因為佢既羅馬生菜係有輕輕灼過,所以比沙律更加香,而佢地既巴馬火腿亦都十分脆,同羅馬生菜非常夾。 酥炸雞球蕃茄意大利飯 $88 呢個蕃茄意大利飯食得出佢地既蕃茄唔係用現成茄汁而家用新鮮蕃茄,所以就算係平常食好漏既意大利飯都唔會覺得漏,用蕃茄既微酸平均返成碟菜。雞球炸得香脆,調味都岩岩好。 香煎美國安格斯肉眼扒配炒雜菜 $248 一上碟就心諗哇洗唔洗咁大塊,真係大過我隻手,好彩我地兩個人,唔係真係食唔哂。我地叫左medium,食落充滿肉汁,肉味幾濃而唔會太韌,真心推介。 菊花茶 $48 佢地既花茶會配有蜜糖,菊花茶帶有陣陣清香,配搭蜜糖既蜜香,消滯解渴。 水蜜桃果粒茶 $48 真係有好多果粒係入面,而且味道唔會太甜,岩岩好。

炸雞球蕃茄意大利飯 $88

香煎美國安格斯肉眼扒配炒雜菜 $248

菊花茶 $48

水蜜桃果粒茶 $48

真係有好多果粒係入面,而且味道唔會太甜,岩岩好。
2022-09-29 288 views
每次到坑口都在東港城行街食嘢, 今次就去TKO Gateway東翼, 原來有很多餐廳選擇👏🏻。即興到Coffee Break 午餐🍽️, 環境舒適,我坐近窗口位置, 有自然光從窗邊滲入,感覺心情放鬆☺️。 午餐📋 ~ 烤羅馬生菜配蜜餞巴馬火腿,糖心蛋,帕爾馬芝士碎,提魚醬$72、 追加煙三文魚$20、 牛油果墨西哥辣椒醬芝士安格斯牛肉漢堡配薯條$118、 烤白魚柳配香橙白酒忌廉汁$138、 摩卡$8(跟餐補差價) 、 藍莓果粒茶$18(跟餐補差價) 。 🔴烤羅馬生菜🥬配蜜餞巴馬火腿🥓,糖心蛋🥚,帕爾馬芝士碎🧀,提魚醬配煙三文魚 ~ 經過烤後的羅馬生菜口感更加爽口清脆😋, 鮮嫩帶甜味, 配上糖心蛋、帕爾馬芝士碎、提魚醬和煙三文魚, 多種配搭, 豐富又滋味。 🔴烤白魚柳配香橙白酒忌廉汁🥘 ~ 白魚柳嫩滑啖啖肉,蘸上香橙白酒忌廉汁, 提升味道的層次感, 配菜有紅蘿蔔🥕、薯仔🥔、椰菜花🥦、蕃茄仔🫒和芥蘭🥬, 賣相精美又健康的一道菜式。 🔴牛油果墨西哥辣椒醬芝士安格斯牛肉漢堡🍔配薯條🍟 ~ 牛油果墨西哥辣椒醬很惹味, 配上芝士🧀、蔬菜🥬、洋蔥🧅、蕃茄🍅和青瓜🥒, 餡料真係超多😍, 一口咬下, 牛肉漢
,感覺心情放鬆☺️。

烤白魚柳配香橙白酒忌廉汁

🔴牛油果墨西哥辣椒醬芝士安格斯牛肉漢堡🍔配薯條🍟 ~ 牛油果墨西哥辣椒醬很惹味, 配上芝士🧀、蔬菜🥬、洋蔥🧅、蕃茄🍅和青瓜🥒, 餡料真係超多😍, 一口咬下, 牛肉漢堡的肉汁在口中爆發🤤, 還有香脆的薯條, 很美味啊!

牛油果墨西哥辣椒醬芝士安格斯牛肉漢堡配薯條

🔴藍莓果粒茶🫐🫖 ~ 口感微甜帶酸,夾帶著藍莓濃純的香氣, 客人亦可因應自己的喜好而加上蜜糖🍯, 甜度自己決定🙌🏻。

藍莓果粒茶$18(跟餐補差價)

🔴摩卡☕ ~ 咖啡和朱古力是完美的配搭,綿密濃郁,風味甜而不膩🤗。
摩卡$8(跟餐補差價)

整體餐廳食物質素幾好
, 環境舒適, 價錢合理, 店員們的服務親切有禮
。 下次一定會再嚟食這裏的班戟🥞, 見到每一台客人都有點
一定很好吃🤩。

2022-09-27
$206 (Lunch)
烤白魚柳配香橙白酒忌廉汁
牛油果墨西哥辣椒醬芝士安格斯牛肉漢堡配薯條
藍莓果粒茶$18(跟餐補差價)
摩卡$8(跟餐補差價)
  • 烤羅馬生菜配蜜餞巴馬火腿,糖心蛋,帕爾馬芝士碎,提魚醬$72、追加煙三文魚$20