2022-07-13
【Coffeelin Espresso 】Shrimp Pasta Combo 💰HKD 88+ 1 Iced Black 佢地個pasta係扁意粉, 食落幾creamy亦都唔會好膩既感覺 好香奶油味 但啲蝦唔算好夠味而且偏細隻~而咖啡味道亦較淡 雖然見到佢哋好細心每杯都會量準個重量 但真係偏淡☕️Overall 以combo set黎講幾抵食👀👀Lemon Cake 💰HKD 21個蛋糕仔細細個但好香檸檬味🍋 而且佢地會幫你heat反熱個蛋糕先上碟😆 食落有小小外脆內軟既感覺 味道幾清新😚Original Burnt Cheesecake 💰HKD 45佢地既巴斯克蛋糕唔算好重芝士味或者甜味 但相對無咁膩 不過不失~~Espresso Tonic 💰HKD 50同Ice Americano 一樣都係味道偏淡, 如果Black Coffee黎講, 個人都真係偏向濃味好啲~~
Shrimp Pasta Combo 💰HKD 88
+ 1 Iced Black
Overall 以combo set黎講幾抵食👀👀
Lemon Cake 💰HKD 21
佢地既巴斯克蛋糕唔算好重芝士味或者甜味
但相對無咁膩 不過不失~~
Espresso Tonic 💰HKD 50