2023-08-02
呢間cafe嘅前身已介紹過幾次,個時193 同衛詩雅都有介紹!上個月佢地重新大裝修!menu完全變哂🆕,裝修行超級日系+美式復古風,超岩打卡!-1️⃣「番喜燒牛脊肉炒烏冬配日本溫泉蛋🥩🍜($128)」🆕烏冬滑lulu,充滿燒汁香味,牛肉夠滑㗎唔夠香~Sukiyaki Beef Fry udon writh Japanese Onsen Egg -2️⃣「蟹黃芝士通心粉🦀($98)」🆕夠哂邪惡😎,好香芝士味,熱辣辣 ~Crab Fat Mac & Cheese 👍🏻-3️⃣「雜莓雙層班戟🍓🥞($98)」🆕呢個係比較厚實嘅pancake,有啲雞蛋糕嘅感覺,雜莓醬醬酸甜開胃,好大份🙈~Mixed Berries stack pancakes-4️⃣「Baileys Latte (C)☕️($50)」🆕一定要試!好飲!baileys甜酒同咖啡平衡得啱啱好,兩者嘅味道都飲到!仲要個杯同個presentation好靚!👍🏻
1️⃣「番喜燒牛脊肉炒烏冬配日本溫泉蛋🥩🍜($128)」🆕
烏冬滑lulu,充滿燒汁香味,牛肉夠滑㗎唔夠香
2️⃣「蟹黃芝士通心粉🦀($98)」🆕
3️⃣「雜莓雙層班戟🍓🥞($98)」🆕