Restaurant: Coucou Hotpot‧Tea Break (Gala Place)
Terms & Details:
去開旺角第一時間就想到食,由于早2日有點凉,就想到食火锅。家乐坊凑凑环境舒适,服務周到,贴心。。去到入座後服務员主動讲解桨料台位置,非常礼貌。落锅时,会讲解所有锅底,通常会选鴛鴦锅,1辣加另1种可以饮既汤底,最後叫佐凑凑特色鸳鴦锅,台式麻辣加花胶鸡。超正既配搭。。花胶鸡汤好浓既汤,好足料的花胶,仲有2只小鲍魚添。。而且服務员会提你搞搞个汤,料足大火易痴底,好贴心。台式麻辣汤一樣正,真的不会太辣,有D麻,配来点海鲜拼盘及日本和牛三角口感一流。不会辣到盖了海鲜鲜味,和牛既香嫩。。并且可以无限续添鸭血豆腐。。推薦基围蝦,海鲜凑凑,和牛三角。。D蝦传上台时,D脚仲不停郁紧,好新鲜。。至於和牛,味道浓厚,个摆盘好靓,打卡必点。。
。。而且服務员会提你搞搞个汤,料足大火易痴底,
。。

2023-11-20
$750 (Dinner)
Celebration
Anniversary
Dining Offer
Tasting Event
上星期同朋友傾開打邊爐,我話港式打邊爐成日都食,食到好悶呀,想試吓台式火鍋,問朋友有冇好介紹,朋友就推介⭐湊湊火鍋店⭐比我,佢話值得一試,我今日就同屋企人👨‍👩‍👧去試咗呀😃,我哋6個人,服務員就安排咗六人枱比我哋,我哋坐底咗,服務員就問我哋之前,有冇嚟過佢哋火煱店食過,我哋就話冇食過,係朋友嚟食過,話唔錯,所以今日就嚟試吓,服務員好快就講解咗,佢哋火煱店,除咗餐牌上可以比客人選擇,另外附設有醬料吧,可供客人自助享用,服務員真係好專業,會主動問我哋口味,有冇咩係唔食,了解完,就開始同我哋講解,每款湯底嘅特色同食法,跟住套餐,單點又有咩分别,咁我哋湯底叫咗臺式麻辣,胡椒豬肚湯,火鍋配料,就叫咗日本和牛肩肉眼,牛小排,比利士五花肉,玫瑰花松板豬,青蟹,蝦,竹聖,企鵝丸,手打蝦滑,毛肚,竹笙,雲吞,蔬菜拼盤,炸魚皮,小食就叫咗,荔枝蝦球,黑虎蝦卷,嘢飲,就叫咗,大紅袍珍珠奶茶,水蜜桃QQ,阿華田珍珠奶茶,車厘子茉香茶,湯底,味道唔錯,有驚喜,火鍋配料都唔差,醬料選擇多,肉躁,魚皮,同樣出色,朋友果然冇介紹錯,其次,環境清幽,食品唔錯,價錢合理,服務一流✌
,所以今日就嚟試吓
2023-11-22
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$500 (Dinner)
Dining Offer
Credit Card Offers
2023-11-22 75 views
好耐无来食凑凑火锅啦。今日晏昼同朋友仔来食,三个人三点钟左右上到来。唔驶排队,直接来就有位。最抵玩都系点鸳鸯汤底,個锅料特別嘅豐盛出邊一定係冇咁豐盛嘅 环境啊 服务态度特别特别好 而且他们的奶茶一定要试一下 超级好喝底,我地点佐番茄锅十牛骨汤锅十辣锅。正,顾及到每个人嘅口味。虾滑系每次来都必点嘅!我地为佐可以食多种类,有嫩牛肉、肥牛、鹅肠、毛肚、鸭血、虾滑、响铃、皇帝菜、冬瓜,加埋现场各样小食十生果任食,够晒饱饱。 乡心情靓绝。
好耐无来食凑凑火锅啦。
虾滑系每次来都必点嘅!
乡心情靓绝。
2023-11-22 76 views
上星期一行六人到家樂坊湊湊火鍋,因為今次係第一次嚟,感覺都幾好,環境古色古香,上菜速度亦很快,可能因為要兩小時交枱的關係,但其他職員都很耐心對我哋的服務,亦有問卷調查我都畀咗很高的評價!最欣賞的部分就係沙冰與果凍
2023-11-17
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$350 (Dinner)
2023-11-21 72 views
朋友生日過來吃,員工很nice,也很熱情很主動,還送了個生日豬,很開心環境也不錯,點了個臺式辣鍋同花膠雞,味道真的超正的,花膠雞還可以當湯飲,員工會主動提醒要攪下鍋,同主動加湯,最後還送了個沙冰真的愛了愛了
真的愛了愛了

• 基圍蝦
  • 美國特選級牛小排
  • 小章魚福袋
2023-10-11 130 views
湊湊火鍋‧茶憩🥘自從上次食完湊湊火鍋之後,呢度就變咗我打邊爐嘅飯堂🥰🥰無論係嘢食湯底都非常好食🫶🏻🫶🏻首先一坐低當然要嗌啲小食同嘢飲,呢個台灣夜市小食套餐 $98 就一次過滿足到我所有願望!!有幾款小食可以選擇,我就揀咗鹽酥雞🐔,另外仲有再配兩杯飲品,今次揀左冰大紅袍珍珠奶茶🧋同埋冰茉香珍珠奶綠🍃湯底方面就要咗鴛鴦鍋,臺式麻辣鍋$138 湯底除咗麻辣之外,仲有滿滿嘅藥材味,店員話佢哋要將雞骨、牛骨用細火慢燉 6 個鐘,先至會有呢個咁好味嘅湯底!另外,食客仲可以無限添加鴨血同豆腐,感覺上超抵食!另外一個湯底我就揀咗紅顏花膠雞鍋🐔$138,湯底濃郁厚實有滿滿膠質,唔知飲多啲係咪真係會後生啲呢?😛😛嘢食方面就嗌咗美國特選級牛板腱🐮$138、墨魚仔🦑 $58、海鮮棒棒糖 🍭 HK$59、午餐肉🐷 $28等等嘅火鍋配料,全部份量都幾多,絕對唔使擔心唔夠飽🙈佢哋好似做緊一啲promotion,我哋當日買單之後仲有攤位遊戲玩!贏咗飲品現金券添!😛😛提提大家,佢哋近排做緊呢啲優惠:早鳥優惠:下午 6 時前埋單及離座可享 85 折🈹🈹⚫ 宵夜優惠:晚上 9 時入座可享 8 折🈹🈹⚫ 入座有正山紅茶(平時
湊湊火鍋‧茶憩🥘

提提大家,佢哋近排做緊呢啲優惠:
早鳥優惠:下午 6 時前埋單及離座可享 85 折🈹🈹
⚫ 宵夜優惠:晚上 9 時入座可享 8 折🈹🈹
⚫ 入座有正山紅茶(平時好少飲到呢個味道嘅茶,我幾鍾意👍🏻👍🏻)、鴨血豆腐無限添加🈵🈵、自助小料台(醬汁、生果、肉燥飯任拎!)
⚫ 加湊湊社交平台附送沙冰同甜品🆓🆓

2023-10-11 85 views
天氣開始轉涼,又係時候去嘆吓火鍋了😂經開旺角就揀咗家樂坊湊湊鍋,去到唔使等位就已經可以入座,裝修環境打卡一流,淨係環境影相都有排影😃點餐就用二維碼落單,佢都好多菜式選擇,我哋就揀咗鴛鴦鍋,清涼椰子雞湯同埋蟹粉黃魚鍋(呢個要加錢),個鍋嚟到見到好足料,過魚鍋d魚好鮮好有魚香,個湯好清甜,淨係個鍋都滿分,之後會點左和牛肉眼肩肉,嚟到好大盆仲有裝飾打卡一流😄😄仲有好多其他款式嘅火鍋配料樣樣都好好食好新鮮,所以呢間火鍋好值得推介👍🏻仲有特色嘅奶茶仲有甜品樣樣都好正🤤得閒會再嚟試吓👍🏻
2023-10-09 63 views
湊湊火鍋出名環境靚服務好,每次同朋友去都覺得食得好舒服,座位舒適而且打卡一流又方便傾計!一入座已經會有店員送上正山紅茶,仲有不同既自助特別小食同水果等,服務周到👍🏻火鍋方面我地試左臺式麻辣鍋同清涼椰子雞鍋。臺式麻辣鍋非常足料,而爆多鴨血同豆腐而且仲係無限添加!🤤清涼椰子雞鍋就加左椰子水、椰肉同日本雞肉,非常之香!😋另外因為店鋪係台北夜市主題,所以有個台式小食套餐,可以簡一個小食加兩杯台式飲品~我地簡左荔枝蝦球,炸得好香口好好食😋飲品方面大推湊湊名物大紅袍珍珠奶茶👏🏻😝茶底濃郁,大大杯好抵飲👍🏻平日我有時都會只買大紅袍珍珠奶茶飲haha~朋友叫左荔枝綠茶,唔會太甜都幾好飲。湊湊有不同特色菜,其中比較特別係海鮮棒棒糖!有兩種不同口味,綠色是由茴香搭配新鮮蝦滑,紅色係紅蘿蔔搭配鮮魚滑,製作成棒棒糖形狀。其他配料幾出色唔錯,係湊湊可以放心點~🤣✨芝士蟹味棒✨墨魚仔✨美國特選牛肩胛✨美國特選級牛板腱✨菠菜最後仲有沙冰同埋蜜甘啫哩送好貼心💓每次黎湊湊都覺得服務好好又有不同驚喜。依次就發現佢地舉行緊一個台灣夜市試玩活動,試玩完仲有禮物收👏🏻大家都可以快D去家樂坊分店體驗下!😋😜

✨芝士蟹味棒
✨墨魚仔
✨美國特選牛肩胛
✨美國特選級牛板腱
✨菠菜

2023-09-19
2023-10-07 82 views
🍲台式麻辣鍋湊湊既靈魂一定係麻辣鍋底❤️‍🔥日思夜想既味道 麻、 辣、醇、辛、甘、香🥺每隔一段時間就好上再食😢無限添加的鴨血和豆腐 每次都加幾around 鴨血 號稱鴨血殺手🥷🏻🍲胡椒豬肚雞鍋(鴛鴦鍋)奶白色既湯底🍼湯底濃到係可以飲嘅 裏面豬肚好足 雞件另上🐥·優惠自助$19自助吧嘅重點推介!職員姐姐勁好人超主動同我哋介紹❤️佢同我講 地瓜球新鮮滾熱辣啱啱炸起叫我快啲去拎💓然後麻辣魚皮好多客食完都返尋味 ʕ •ᴥ•ʔ聽佢推介之後我就去自助吧攞 果然冇介紹錯!!!🐧企鵝丸企鵝丸勁QQ~粒粒都肥嘟嘟🫶🏻原來係墨魚丸🦑口感QQ彈!職員哥哥 勁有儀式感🤣話要啲🐧表演跳水比我地睇💦🦑墨魚仔新鮮爽口!份量比我想象中多~🍑蜜桃大紅袍茶凍🍧冰沙芒果🥭加菠蘿 食到一半途中就送過黎 就perfect 岩岩好解膩🫶🏻手搖🧋🇼🇸台式小食組合荔枝蝦球🍤+大紅炮珍珠奶茶🧋奶茶關注組成員認證!真係算數一數二好飲🥹茶同奶比例恰度好處 茶香濃會回甘🫖每次經過都一定買返杯🤤📷叫完台式小食組合 先知原來會送8個圈圈⭕️可以玩小攤位 湊湊不夜市👾可惜me技術有限 0中🤣👦🏻中3個!有張$5茶飲券!
🍲台式麻辣鍋

🍲胡椒豬肚雞鍋(鴛鴦鍋)
奶白色既湯底🍼湯底濃到係可以飲嘅 裏面豬肚好足 雞件另上🐥

·優惠自助$19
自助吧嘅重點推介!

🐧企鵝丸

🦑墨魚仔
新鮮爽口!份量比我想象中多~

🍑蜜桃大紅袍茶凍

🍧冰沙

手搖🧋
🇼🇸台式小食組合
荔枝蝦球🍤+大紅炮珍珠奶茶🧋

2023-10-05 56 views
一坐底侍應就給我們奉上正山紅茶。❤️先揀湯底。朋友想食辣,我想食唔辣就嗌左個鴛鴦鍋(臺式麻辣+紅顏花膠雞)。臺式麻辣鍋入面有鴨血同豆腐,鴨血同豆腐重可以無限添加!😱紅顏花膠雞入面重有香菇同鮑魚!每位入座起計就收$19(好似茶錢咁),可以出去任攞前菜、水果、調味料、飯等。❤️墨魚仔夠新鮮,口感彈牙爽脆。❤️個人尤其鍾意「海鮮棒棒糖🍭」,將新鮮蝦滑同埋魚滑製成棒棒糖形狀,好特別,啱晒打卡📸😄。分別有綠色和紅色兩款。紅色係紅蘿蔔🥕粒。❤️ 小章魚福袋福袋是用新鮮魚漿製,口感軟軟的。入面有一粒章魚🐙,口感彈牙。❤️打Binno 點少得牛呢?嗌左「美國特選級牛肩胛肉眼」。切成薄片,油花均勻,牛味香濃。❤️台式小食組合六樣小食中選1款再喺六款飲品中選2款。我地揀左「香滷豬蹄」+冰大紅袍珍珠奶茶🧋和冰茉香珍珠奶綠。兩杯奶茶都好大杯,好抵飲!揀「台式小食組合」呢個餐重可以出去餐廳近門口位置玩遊戲贏獎品!Like/Follow湊湊社交平台附送沙冰同甜品。橙冰沙打完熱辣辣Binno飲番杯酸甜橙冰沙🥵,即刻降晒溫~☺️甜品係啫喱,唔會太甜幾好味😋。
一坐底侍應就給我們奉上正山紅茶。

❤️先揀湯底。

臺式麻辣鍋入面有鴨血同豆腐,鴨血同豆腐重可以無限添加!😱

紅顏花膠雞入面重有香菇同鮑魚!

❤️墨魚仔夠新鮮,口感彈牙爽脆。

❤️ 小章魚福袋

❤️台式小食組合
六樣小食中選1款再喺六款飲品中選2款。

我地揀左「香滷豬蹄」+冰大紅袍珍珠奶茶🧋和冰茉香珍珠奶綠。

兩杯奶茶都好大杯,好抵飲!

Like/Follow湊湊社交平台附送沙冰同甜品

橙冰沙
打完熱辣辣Binno飲番杯酸甜橙冰沙🥵,即刻降晒溫~☺️

甜品係啫喱,唔會太甜幾好味😋。
2023-10-04 45 views
家樂坊嘅湊湊火鍋,真係一個值得一試嘅地方!佢嘅裝飾好似台灣夜市咁,令人感受到濃厚嘅台灣風情。仲有買單之後可以試玩台式遊戲,仲有會有獎拎到添,真係好有趣!佢嘅食物選擇真係多到爆,我特別推介鴛鴦鍋,配台式麻辣鍋同蕃茄牛骨兩種湯底,好適合喜歡辣味同酸甜味嘅人,真係食得好過癮!另外,佢哋嘅台式小食組合都好吸引人,我叫左有鹽酥雞配荔枝綠茶同珍珠奶茶,凍嘅荔枝綠茶望落好似啤酒,而熱嘅珍珠奶茶就顯得優雅。真係一次過滿足到口腹之欲。鹽酥雞香脆多汁,配上湊湊特調嘅荔枝綠茶同珍珠奶茶,真係味道一流。如果你鍾意丸類,一定要試試佢哋嘅海鮮棒棒糖,超級可愛。而墨魚仔都係佢哋嘅招牌海鮮之一,鮮嫩多汁,帶有獨特嘅海味。除咗食物之外,湊湊火鍋‧茶米茶都有一啲特別優惠。如果你喺下午 6 時前埋單同離座,可以享受 85 折早鳥優惠。而如果晚上 9 時入座,就可以享受 8 折宵夜優惠。佢哋主推嘅大紅袍珍珠奶茶都好出名,值得一試。而且入座之後,仲可以無限添加正山紅茶同鴨血豆腐🥰🥰如果你follow佢哋嘅社交平台,仲可以附送沙冰同甜品。
家樂坊嘅湊湊火鍋,真係一個值得一試嘅地方!

凍嘅荔枝綠茶望落好似啤酒,而熱嘅珍珠奶茶就顯得優雅。

如果你follow佢哋嘅社交平台,仲可以附送沙冰同甜品
湊湊火鍋•茶憩是一間台灣過江龍人氣火鍋店,火鍋店與茶飲互相結合, 讓客人享受到精彩台式風味 ! 火鍋店佈置特色雅緻, 配上柔和的燈光, 環境舒適寬敞, 空間感十足, 食材新鮮時令, 擺盤漂亮精緻, 將台式火鍋風味從現在舌尖上,讓人感覺輕鬆愉快。優惠自助 /每位 $38自助區除咗有好多不同嘅調味料, 還有香甜多汁西瓜及哈密瓜,冰爽解辣 , 仲有充滿台式風味的滷肉及熱燙燙白飯提供。台式麻辣鴛鴦鍋 $138清涼椰子雞鴛鴦鍋 $138麻辣火鍋底好出色, 用雞骨及牛小骨慢慢燉六小時 , 加上紅棗枸杞中草藥材淆製, 濃縮好惹味。椰子雞鴛鴦鍋, 湯底清甜 , 淡淡誘人的椰香 , 一次過可以試到兩種口味湯底, 讓人滿足。 湯底內的QQ 彈牙鴨血及滿滿豆香的豆腐, 係無限加添,令人大快朵頤 !台灣夜市小食套餐 $98*荔枝蝦球*荔枝綠茶QQ*大紅袍珍珠奶茶荔枝蝦球, 紅噹噹的荔枝造型挺精緻, 外脆內軟, 鮮味爽彈。 兩杯台式飲品超級大杯, 荔枝綠茶, 淡淡荔枝的甜香 。大紅袍茶底濃厚, 配上Q彈珍珠 , 口感一流, 充滿台式古早風味。 比利時五花肉 $88薄切五花肉, 肥瘦相間的腩肉, 色澤粉紅

優惠自助 /每位 $38

台式麻辣鴛鴦鍋 $138
清涼椰子雞鴛鴦鍋 $138
令人大快朵頤 !

台灣夜市小食套餐 $98
*荔枝蝦球
*荔枝綠茶QQ
*大紅袍珍珠奶茶

比利時五花肉 $88
薄切五花肉, 肥瘦相間的腩肉, 色澤粉紅, 只需灼一陣 , 入口滑溜軟稔, 充滿肉汁 , 又沒有油膩感, 讓人喜歡。

墨魚仔 $58
原隻雪白的墨魚仔, 灼熟後, 鮮味帶嚼勁, 口感一流。

企鵝丸 $59
黑白企鵝造型超級可愛,打卡一流 , 原來用墨魚漿和墨魚丸肉混合而成, 口感 QQ彈彈, 十分鮮味 , 好食又可愛。

玫瑰花松板肉 $98
松阪豬是豬頸和下巴連接的部位, 厚切的松板肉, 油脂豐富, 有霜降般的油花, 捲成花型, 賣相吸引, 灼熟後, 肉香香濃, 有獨特Q彈的口感, 挺不錯。

最後還有菠蘿沙冰和蜜柑啫哩 , 沙冰 淡淡菠蘿的甜香,解辣一流, 帶來冰 冰爽涼快的感覺, 為今日畫上完美句號 。

餐廳還有提供不同時段優惠:
🔹️早鳥優惠下午六時前埋單及離座可享85折
🔹️宵夜優惠晚上九時入座可享八折

2023-09-29 33 views
朋友話好掛住湊湊個花膠湯底, 即晚我地就去食啦, 獨立卡位坐得舒適, 打卡一流, 入座有正山紅茶、沙冰同甜品送, 自助區有台式小食、鹵肉飯、醬料吧同水果拎 火鍋湯底方面揀咗鴛鴦鍋, 可以試到兩種口味, 分別係台式麻辣鍋同紅顏花膠雞鍋, 麻辣鍋入面嘅鴨血同豆腐仲可以無限添加, 花膠鍋嘅花膠幾厚身, 好養顏 企鵝丸, 企鵝造型嘅丸好得意, 煮到佢脹卜卜, 變咗肥企鵝, 雙味丸嚟都幾好食 墨魚仔, 一碟有好多件, 好彈牙, 抵食 美國特選級牛肉雙拼, 牛肉打邊爐一定唔可缺少, 呢兩款牛肉都好食, 夠嫩滑又快熟 飛魚籽墨魚滑, 入口卜卜聲, 好有口感, 推介 食完仲可以拍攝台灣夜市及試玩台灣夜市攤位活動, 台式小食組合係拋圈圈, 套中酒瓶就為之贏, 另外店舖仲有優惠做緊, 早鳥優惠指下午 6 時前埋單及離座可享 85 折及宵夜優惠指晚上 9 時入座可享 8 折

墨魚仔, 一碟有好多件, 好彈牙, 抵食

飛魚籽墨魚滑, 入口卜卜聲, 好有口感, 推介

2023-09-27 59 views
幾年前好紅嘅台式火鍋(以前成日去k11食🤣),見到旺角開左就入去回味下~味道同樣jenggg👅鴨血同豆腐仍然係店員主動無限refill😚💗價錢比以前平咗好多,呢個二人套餐超多嘢食😂加埋自助吧,好滿足~~另外佢哋而家期間限定湊湊不夜市攤位遊戲,膠圈扔啤酒樽(我贏咗人哋免費伊比利亞豬🤓)💸💸湊湊二人套餐 $698清涼椰子雞(鴛鴦鍋)🌟老四川風味麻辣鍋(鴛鴦鍋)🌟美国特選級牛小排🌟伊比利亞黑豬肉鮑魚🌟墨魚漿企鵝丸油麥菜烏冬台灣夜市小食套餐 $98黃金條酥🌟冰大紅袍奶茶(大杯)茉莉茶凍(+$4)冰茉香奶緑(大杯)📍湊湊火鍋(旺角家樂坊)地址:旺角登打士街56號家樂坊地庫B3號舖

💸💸
湊湊二人套餐 $698
清涼椰子雞(鴛鴦鍋)
🌟老四川風味麻辣鍋(鴛鴦鍋)
🌟美国特選級牛小排
🌟伊比利亞黑豬肉
鮑魚
🌟墨魚漿企鵝丸
油麥菜
烏冬

台灣夜市小食套餐 $98
黃金條酥
🌟冰大紅袍奶茶(大杯)茉莉茶凍(+$4)
冰茉香奶緑(大杯)

📍湊湊火鍋(旺角家樂坊)
地址:旺角登打士街56號家樂坊地庫B3號舖
2070 views
2023-09-26
$430 (Dinner)
  • 美國特選級牛小排
2023-09-12 80 views
📍 湊湊火鍋‧茶憩 (家樂坊) (旺角)旺角登打士街56號家樂坊地庫B3號舖-🍲 台式麻辣鍋((鴛鴦鍋)$138- 每次來湊湊必點的就是這個麻辣鍋底 他們用了精選雞骨及牛骨以小火慢燉6 小時,再以紅棗、枸杞等中草藥材熬製濃縮而成。裡面還有無限添加的鴨血和豆腐!超級好吃又划算 🍲 韓式泡菜鍋(鴛駦鍋)$138- 這次試了一下他們新的泡菜鍋底 這個鍋底選用正宗韓國泡菜 湯頭微辣 配上韓式年糕及酸爽開胃的泡菜 泡菜也是無限免費續加!🐔 韓式炸雞翼 $58- 這個雞翼非常的酥脆 而去沒有裹很多粉很清爽不油膩 雞翼有先醃過所以也很夠味!🍺 燒啤套餐 $85- 這次點了這個燒啤套餐搭配這個韓式的泡菜鍋底 🐙 小章魚福袋 $49- 福袋裡面有一整個小章魚 外面的福袋吸滿湯汁 很好吃🦐 手工蝦滑 $68- 蝦滑很新鮮Q彈 吃火鍋必點!🐑 精選羔羊肉 $98- 羊肉完全沒有羊騷味 用麻辣鍋底涮搭配芝麻醬也很讚🐮 美國特選級牛肩胛 $158- 牛肉很嫩而且很大片 CP值很高!P.S.- 凡點購韓式泡菜鍋即獲得韓流探熱針挑戰卡一張,填寫後即可免費獲贈神秘菜1品一份(小章魚福袋)。- 燒啤 Conbo 隱藏
📍 湊湊火鍋‧茶憩 (家樂坊) (旺角)
旺角登打士街56號家樂坊地庫B3號舖

- 這次點了這個燒啤套餐搭配這個韓式的泡菜鍋底

🐙 小章魚福袋 $49
- 福袋裡面有一整個小章魚 外面的福袋吸滿湯汁 很好吃

🦐 手工蝦滑 $68
- 蝦滑很新鮮Q彈 吃火鍋必點!

🐑 精選羔羊肉 $98
- 羊肉完全沒有羊騷味 用麻辣鍋底涮搭配芝麻醬也很讚

🐮 美國特選級牛肩胛 $158
- 牛肉很嫩而且很大片 CP值很高!

P.S.

- 燒啤 Conbo 隱藏小驚喜:湊湊將給予一小杯大紅袍茶(大紅袍茶 2:燒酒2:啤酒Cass)

環境 ⭐️ 5/5
食物 ⭐️ 4.8/5