2024-03-15 310 views
湊湊越來越多分店,今次試吓尖沙咀湊湊午市套餐,一入去,餐廳好多卡位,座位寬敞!中午時段,餐廳提供午市套餐和台式火鍋。今次我哋叫咗午市套餐。鹽酥雞肉飯加蛋,套餐有一小碟菜同埋豆腐鴨血另外加咗荔枝蝦球,脆口很惹味。性價比高,坐得舒服,仲可以靜靜地傾吓偈。下次試火煱!

下次試火煱!
2024-02-21 400 views
先說鍋底,我們點了鴛鴦鍋, 兩款鍋底分別是紅顏花膠雞鍋和珍鮮菌菇爭鍋。珍鮮菌菇爭鍋味道不錯,有菇的鮮味。至於紅顏花膠雞鍋,稍微遜色,還很容易黐底,不推薦點。 另外,上鍋的時候,店員並沒有幫我們開爐。坐了一會兒我們才發覺,最後自己開爐。食材算不錯,還有用冰鎮着,保持新鮮。試了兩款不同牛肉,兩款都很好吃。我們還點了企鵝丸。它是用墨魚漿製成,形狀非常似企鵝,Q彈可愛,推薦大家試試。飲料方面,嘗試了他的珍珠奶茶,甜味適中,份量也很大。
  • 企鵝丸
2024-01-04 666 views
跟朋友來聚一聚,是個不錯的地方👍🏻第一次來吃,看到餐牌挺驚喜的😂 見到企鵝🐧墨魚丸真係好吸晴,🤣即刻叫左一碟🤣🤣🤣造型可愛,放左落鍋滾下佢,就變左脹卜卜嘅企鵝🤣🤣個可愛咗另外荔枝蝦丸都好吸引,外型做到同荔枝真係非常相似,味道超棒的😝😝😝😝😝而且湊湊有我最愛嘅胡椒豬肚雞湯湯底,真係超級棒,個湯底真係好入味,就咁盛一碗飲暖下身都超正!🥰🥰🥰 佢哋嘅牛、海鮮都非常新鮮🥳🥳
跟朋友來聚一聚,是個不錯的地方👍🏻
佢哋嘅牛、海鮮都非常新鮮🥳🥳
已經唔係第一次幫襯呢間野之後,自己想食嘅嘢都被告知冇貨,換係你係咩感覺?第一次我覺得算咪繼續食,今次山長水遠去到門口先話我知呢樣冇個樣冇,貨源咁缺開咩火鍋店姐,普通餐廳咪算囉。選擇已經唔係話好多,又唔係平,你要個客來到係入去定唔入去。結果咪走,比Openrice個訂座系統話缺席,真優秀。好一間餐廳搞到咁嬲都係第一次。勸退啦各位!來到先知道冇貨,咩都冇㗎啦,唔入去就會話你缺席冇到扣你分累積幾次唔比你訂位,笑死
2023-12-12 804 views
湊湊K11分店book位都見到好多人提早去等,真係好受歡迎,想試呢間人氣火鍋一定要book位啊!店內座位舒適、空間感大、無論擺盤定環境都打卡一流.清涼椰子雞+韓式泡菜鍋(各$138)湊湊有新湯底緊係要試下啦!椰子雞鍋雞肉好嫩滑,椰子水椰味都重、除咗椰肉仲有珍珠馬蹄,淨係湯底都好豐富韓式泡菜鍋,湯頭微辣適合唔太食得辣但又想過下口癮嘅人,配上煙韌韓式年糕同酸爽開胃嘅泡菜,加埋芝士仲正!!!泡菜仲無限免費添加!.馬鈴薯片$38+大白菜$38打邊爐必叫,馬鈴薯片好爽脆同厚切大白菜上檯時望落唔多,其實入面有好多層超多超抵食,仲係甜嘅,打邊爐索曬湯底精華.文蛤$58呢個好驚喜!價錢唔算貴但質素好,非常鮮甜完全冇沙,肉身都厚,殼兩邊都有肉!非常推薦.伊比利亞黑豬肉$138豬肉有清晰嘅大理石油花,味清不燥,口感柔軟,肉汁豐富,  呢個價錢性價比都高.美國牛肉雙拼$248冇唸過會有甘多,兩個人食完全夠,睇相都知非常高質,唔係比普通貨,油花豐富質感軟稔。.韓式炸雞$58估唔到火鍋店嘅熟食都好唔錯,外皮脆脆地但保留都內裡嘅肉汁,可以一試~.水蜜桃綠茶qq $32 壹襲紅袍+茉莉茶涷 $28湊湊茶飲都好出名,
清涼椰子雞+韓式泡菜鍋(各$138)
湊湊有新湯底緊係要試下啦!
馬鈴薯片$38+大白菜$38
打邊爐必叫,馬鈴薯片好爽脆同厚切
文蛤$58
伊比利亞黑豬肉$138
美國牛肉雙拼$248
韓式炸雞$58
水蜜桃綠茶qq $32 壹襲紅袍+茉莉茶涷 $28
湊湊茶飲都好出名,果然名不虛傳,茶底香濃,同出面比更香,甜度都岩岩好,推薦加茉莉茶涷!
2023-12-10 673 views
早排夜晚黎食埋單千三蚊,人均六百幾,尖沙咀一定有更加好嘅選擇,無需要再黎呢度食。先講入座,就算我book左位,都唔係可以即入位,要等,企門口安排入座個男仔,問襯佢野都耷低個頭對住張檯,好趕客。到野食,海鮮得鮑魚係新鮮,但又係未清洗乾淨就上檯,其他海鮮還好,D牛好唔得,有一絲絲瘀血,明顯係雪藏得耐先會咁,明明係凍肉舖嘅質素,切到靚靚囝囝,加啲擺盤,就收我百幾蚊,合理咩?到個花膠雞鍋,杰撻撻,究竟落咗幾多生粉水溝史雲生雞湯煮出黎?個呀姐不停走過黎搞我個爐嘅火喉,仲話驚我煮燶佢個煲。明明可以坐兩個鐘,未夠鐘不停係咁走黎催埋單,畀單叫嘅價錢,食放題嘅質素同服務,真係唔會有第二次。

佢有兩種牛肉嘅喺嗰個海陸空拼盤度,但係肉質就麻麻哋,唔會話好好味囉,但係價錢都唔平海鮮就一般啦都有少少腥味,但係鮑魚會幫你𠝹開,有少少細心,等你容易熟蝦滑必食好食,炸魚皮都必食好食台式飲品好飲,同埋好大杯台灣啤酒都好唔錯椰子雞湯個湯底好好飲同埋啲椰子肉好好食, 仲有幾舊雞肉喺入面出面可以食滷肉飯同埋一啲小菜同埋一啲水果我覺得唔錯,其實好好食有啲好似中華沙律都好味,仲有個炸芋頭丸仲有圍裙俾你,防止整污糟你件衫廁所就唔方便,因為要借鎖匙而且得一條鎖匙

蝦滑必食好食,炸魚皮都必食好食
台式飲品好飲,同埋好大杯
台灣啤酒都好唔錯

有啲好似中華沙律都好味,仲有個炸芋頭丸

仲有圍裙俾你,防止整污糟你件衫
廁所就唔方便,因為要借鎖匙而且得一條鎖匙
2023-11-08 612 views
天氣涼咗就會想打邊爐仲要係辣辣哋出吓汗就最好 今次揀咗台式麻辣火鍋 正呀~ 佢係逐樣嘢order嘅食幾多嗌幾多另外有啲小食可以拎 有地瓜波波 藤椒魚皮仲可以order埋佢哋嘅珍珠奶茶推介佢嘅大紅袍珍珠奶茶平時經過都會就咁買番杯嚟飲又香茶味 珍珠係細珍珠又夠煙韌最後不得不提今晚遇到嘅服務好好不時都會好友善咁主動問你加唔加鴨血同豆腐👍
天氣涼咗就會想打邊爐
仲要係辣辣哋出吓汗就最好
今次揀咗台式麻辣火鍋 正呀~

佢係逐樣嘢order嘅食幾多嗌幾多

又香茶味 珍珠係細珍珠又夠煙韌

最後不得不提今晚遇到嘅服務好好
不時都會好友善咁主動問你加唔加鴨血同豆腐👍
2023-10-06 935 views
終於踏入秋冬,好適合打邊爐尖沙咀K11最近就開咗湊湊火鍋決定入去試吓💙二人套餐$698有齊肉、丸、海鮮、蔬菜、麵粉類,兩個人食好夠飽,非常豐富💙雙拼湯底 - 紅顏花膠雞鍋店員叫我哋先飲湯!!再加湯打邊爐,碗湯好濃好正,又好足料,融左嘅花膠配合魚肚、鮑魚仔!💙雙拼湯底 - 番茄牛膝骨鍋蕃茄大大粒,而且仲有牛膝骨,非常濃味🥰 飲左幾碗!最後用來配烏冬超正💙伊比亞黑豬肉、美國特選級牛肩胛分量又夠多,切得夠薄,好快熟!放2邊湯底都好入味💙芝士魚腐超好味😍😍份量又多!大推!💙鮑魚估唔到海鮮仲可以揀鮑魚!💙皇帝菜碌完非常爽口,同堆邊爐必需菜!🤭💙烏冬最後食埋個烏冬就畫上完美句號!💙茶果凍最後每位客人會送一份甜品,又係好impressed! 💙另外,生日客人仲會獲贈免費食材作禮物(豬肉片花花)🎁開心🥰
終於踏入秋冬,好適合打邊爐
尖沙咀K11最近就開咗湊湊火鍋
決定入去試吓

💙二人套餐$698
有齊肉、丸、海鮮、蔬菜、麵粉類,兩個人食好夠飽,非常豐富

💙雙拼湯底 - 紅顏花膠雞鍋

💙雙拼湯底 - 番茄牛膝骨鍋

💙伊比亞黑豬肉、美國特選級牛肩胛
分量又夠多,切得夠薄,好快熟!放2邊湯底都好入味

💙芝士魚腐
超好味😍😍份量又多!大推!

💙鮑魚
估唔到海鮮仲可以揀鮑魚!

💙皇帝菜
碌完非常爽口,同堆邊爐必需菜!🤭

💙烏冬
最後食埋個烏冬就畫上完美句號!

💙茶果凍
最後每位客人會送一份甜品,又係好impressed!

2023-09-28
Type of Meal
Dinner
  • 梅子茶凍
2023-10-05 724 views
这家凑凑位于K11 Artmall離尖沙嘴地鐵站D3出口很近 -🍲 台式麻辣鍋((鴛鴦鍋)$138- 每次來湊湊必點的就是這個麻辣鍋底 他們用了精選雞骨及牛骨以小火慢燉6 小時,再以紅棗、枸杞等中草藥材熬製濃縮而成。裡面還有無限添加的鴨血和豆腐!超級好吃又划算 🍲 胡椒豬肚雞 $138- 豬肚雞的鍋底裡面有很多雞肉和豬肚 胡椒的味道很香🐑 精選羔羊肉 $98- 羊肉完全沒有羊騷味 用麻辣鍋底涮搭配芝麻醬也很讚🐮 美國特選級牛肩胛 $158- 牛肉很嫩而且很大片 CP值很高!🐧 企鵝丸 $59- 形狀和顏色像企鵝一樣的丸子 是湊湊很有名的丸子 好吃又要玩🦑墨魚仔 $ 58- 墨魚仔很新鮮 口感很Q彈好吃🍒 車厘子茉香茶 $ 32- 整體很清爽 裡面有車厘子果肉和茶凍 很適合配火鍋一起喝!-環境 ⭐️ 5/5食物 ⭐️ 4.8/5推薦指數⭐️ 4.8/5

🍲 台式麻辣鍋((鴛鴦鍋)$138

🍲 胡椒豬肚雞 $138
- 豬肚雞的鍋底裡面有很多雞肉和豬肚 胡椒的味道很香

🐑 精選羔羊肉 $98
- 羊肉完全沒有羊騷味 用麻辣鍋底涮搭配芝麻醬也很讚

🐮 美國特選級牛肩胛 $158
- 牛肉很嫩而且很大片 CP值很高!

🐧 企鵝丸 $59

🦑墨魚仔 $ 58
- 墨魚仔很新鮮 口感很Q彈好吃

🍒 車厘子茉香茶 $ 32

環境 ⭐️ 5/5
食物 ⭐️ 4.8/5
推薦指數⭐️ 4.8/5
最愛嘅湊湊火鍋!每隔一排都想食可以食到好過癮之餘仲有珍珠奶茶飲正~質素有保證多人嘅話記得打電話book位呀😋.▪️台式麻辣鍋鴛鴦鍋$138▪️金湯酸菜魚鍋鴛鴦鍋$138識食一定食鴛鴦鍋一次過兩隻味~台式麻辣唔算太辣 好惹味酸菜魚第一次試 估唔到好多魚塊食份量驚人!.▪️墨魚仔$58▪️企鵝丸 墨魚漿製$59▪️飛魚籽墨魚滑$68▪️美國特選級牛肩胛$158▪️牛百葉$68企鵝丸賣相真係好得意 可以排排企咁適合打卡飛魚籽墨魚滑超有口感好正 每次黎必點❤️.▪️車厘子茉香茶$36▪️大紅袍珍珠奶茶$33今次試限定車厘子系列飲品飲料裡面好多茉莉茶凍 茶香味重清爽解膩一流~
最愛嘅湊湊火鍋!每隔一排都想食
可以食到好過癮之餘仲有珍珠奶茶飲正~
質素有保證多人嘅話記得打電話book位呀😋
▪️台式麻辣鍋鴛鴦鍋$138
▪️金湯酸菜魚鍋鴛鴦鍋$138
識食一定食鴛鴦鍋一次過兩隻味~
台式麻辣唔算太辣 好惹味
酸菜魚第一次試 估唔到好多魚塊食份量驚人!
▪️墨魚仔$58
今次試限定車厘子系列飲品
飲料裡面好多茉莉茶凍 茶香味重
清爽解膩一流~
2023-09-28 467 views
今日去了尖沙咀朋友強力推介我地的台式火鍋"湊湊火鍋"去完真心覺得超正又抵食我們今次選了k11分店起近地鐵站。環境:座位舒適、空間感大、打卡一流、古風風格。👍🏻👍🏻👍🏻個人超正推介👍🏻👍🏻👍🏻*九月生日有黑毛豬送1.宵夜優惠:晚上 9 時入座可享 8 折2.台式貼心服務:自助小料台。每枱入座送~正山紅茶、鴨血豆腐無限添加(可以走時可以請店員打包一盒回家食🤤😋)、3.加入湊湊社交平台附送沙冰🍧同甜品🍮🤤🤤😋😋😋😋😋沙冰好正,食熱辣辣的火鍋有冰冰涼涼降温😝😋😋👍🏻👍🏻👍🏻。我們兩個人點了湊湊二人套餐優惠自助 x 2 自肋吧~包括水果,涼拌,香料,飯,滷肉汁都是無限任食。😝😋臺式麻辣鍋(鴛鴦鍋)好香小小辣,好香。紅顔花膠雞鍋(鴛鴦鍋)喝一口香濃湯,正呀!一口爽口彈牙的花膠😋😋美國特選級牛小排肉味香濃,肉質細滑。美國特選級牛肩胛肉質爽口。肉下面的菜都可以食,店員會幫我們剪開。好貼心的服務❤️基圍蝦(活)正常~新鮮企鵝丸(墨魚漿製)好可愛,店員幫我們打企鵝插在火鍋中間叫"企鵝跳水"🤣😂皇帝菜烏冬單點了一個鵝腸~👍🏻👍🏻好乾淨一點肥肉都清得乾淨,爽口彈牙!服務貼心,環境舒服,交通方便,價錢實惠。好適合
今日去了尖沙咀朋友強力推介我地的台式火鍋
"湊湊火鍋"
去完真心覺得超正又抵食
我們今次選了k11分店起近地鐵站。
環境:座位舒適、空間感大、打卡一流、古風風格。
👍🏻👍🏻👍🏻個人超正推介👍🏻👍🏻👍🏻
*九月生日有黑毛豬送

1.宵夜優惠:晚上 9 時入座可享 8 折
2.台式貼心服務:自助小料台。
每枱入座送~正山紅茶、鴨血豆腐無限添加
(可以走時可以請店員打包一盒回家食🤤😋)、
3.加入湊湊社交平台附送沙冰🍧同甜品🍮🤤🤤😋😋😋😋😋
沙冰好正,食熱辣辣的火鍋有冰冰涼涼降温😝😋😋👍🏻👍🏻👍🏻。

我們兩個人點了
湊湊二人套餐
優惠自助 x 2
自肋吧~包括水果,涼拌,香料,飯,滷肉汁都是無限任食。😝😋
臺式麻辣鍋(鴛鴦鍋)
好香小小辣,好香。
紅顔花膠雞鍋(鴛鴦鍋)
喝一口香濃湯,正呀!一口爽口彈牙的花膠😋😋
美國特選級牛小排
肉味香濃,肉質細滑。
美國特選級牛肩胛
肉質爽口。

肉下面的菜都可以食,店員會幫我們剪開。好貼心的服務❤️
基圍蝦(活)

正常~新鮮
企鵝丸(墨魚漿製)
好可愛,店員幫我們打企鵝插在火鍋中間叫"企鵝跳水"🤣😂

皇帝菜
烏冬
單點了一個
鵝腸~👍🏻👍🏻好乾淨一點肥肉都清得乾淨,爽口彈牙!
服務貼心,環境舒服,交通方便,價錢實惠。好適合大人小朋友一起去。我見小朋友會有小禮物😁👏
一直好想試嘅凑凑火鍋終於約左fd食揀左k11呢間,貪佢夠方便,係地鐵附近,係尖沙咀又多野行首先叫咗個鴛鴦鍋台式麻辣鍋 ($138/鴛鴦)好香藥材味既麻辣鍋,鴨血大推!超好食! 鴨血同豆腐係無限仼加既珍鮮菌菇鍋 ($99/鴛鴦)必食推介! 超濃郁菇味!呢個湯用黎淥菜真係超正,就咁飲都幾正架墨魚仔 ($58) 好新鮮,又彈牙,淥熟左,肉質都有厚度美國特選級牛板腱 ($138)肥瘦適中,唔會好肥膩!而且牛板腱係唔會輸既,牛味重,而又唔會鞋企鵝丸 ($59)造型十分之可愛,好打卡able,而且味道都好好,墨魚味好出時蔬凑凑 細 ($98)雖然係細份,但係佢份量一啲都唔少,成盤滿滿的有南瓜,冬瓜,紫薯,粟米,金菇等等!樣樣都鮮嫩 😆另外飲品都唔可以少架!佢杯大紅袍珍珠奶茶 ($33)又係無得輸,茶味好足而珍珠好彈牙!車厘子茉莉雲朵沙冰 ($32)呢杯新品都好好飲!而且個奶蓋真係好驚喜!大家不妨都試下優惠自助 ($19@)呢度既自助吧包括醬料,水果同魯肉飯都係仼你拎,而且用餐期間會有沙冰同茶凍送埋比你可以解辣,又好清新呢度既服務真係無得頂!超欣賞!
一直好想試嘅凑凑火鍋
終於約左fd食

揀左k11呢間,貪佢夠方便,係地鐵附近,係尖沙咀又多野行

首先叫咗個鴛鴦鍋
台式麻辣鍋 ($138/鴛鴦)
好香藥材味既麻辣鍋,鴨血大推!超好食!
鴨血同豆腐係無限仼加既
珍鮮菌菇鍋 ($99/鴛鴦)

墨魚仔 ($58)
好新鮮,又彈牙,淥熟左,肉質都有厚度

美國特選級牛板腱 ($138)

企鵝丸 ($59)
造型十分之可愛,好打卡able,而且味道都好好,墨魚味好出

時蔬凑凑 細 ($98)
雖然係細份,但係佢份量一啲都唔少,成盤滿滿的
有南瓜,冬瓜,紫薯,粟米,金菇等等!樣樣都鮮嫩 😆

另外飲品都唔可以少架!
佢杯大紅袍珍珠奶茶 ($33)
又係無得輸,茶味好足而珍珠好彈牙!
車厘子茉莉雲朵沙冰 ($32)
呢杯新品都好好飲!而且個奶蓋真係好驚喜!大家不妨都試下

優惠自助 ($19@)
可以解辣,又好清新
呢度既服務真係無得頂!超欣賞!

【油尖旺區】【湊湊火鍋‧茶憩】唔係第一次嚟呢間台式火鍋打邊爐,不過係第一次同五個靚女一齊去,第一次係其他枱啲佬昅我嗰枱啲女,可謂光宗耀祖之作。我哋叫咗鴛鴦鍋,係各 $138 嘅「臺式麻辣鍋」同「清涼椰子雞」,咩口味嘅朋友都實啱食嘛。海鮮我哋叫咗 $68 嘅「蝦夷扇貝」、$58 嘅「墨魚仔」、$108 嘅「基圍蝦(活)」同埋 $68 嘅「手工蝦滑」,總體嚟講要鮮味有鮮味,配合湯底都幾好食。之後到最重要嘅肉類,我哋叫咗一碟羊肉,兩碟牛肉,同埋一碟豬肉。分別係 $98 嘅「精選羔羊肉」、$138 嘅「美國特選級牛板腱」、$158 嘅「美國特選級牛肩胛」同埋 $98 嘅「玫瑰花松阪肉」,質素可以,叫對得住個價錢嘅。另外仲叫咗 $78 嘅「鵝腸」、$28 嘅「蛋餃」同 $28 嘅「烏冬」,都唔錯。另外 $68 嘅「黃金條酥」係酥炸嘅小食嚟,幾好食。嘢飲都係呢度重點,我哋叫咗 $36 嘅「雲朵絲絨普洱」、$33 嘅「雲朵絲絨茉香茶」、$39 嘅「大紅袍燕麥奶茶」同 $33 嘅「普洱珍珠奶茶」,大家都讚不絕口,冇介紹錯。另外仲有 $114 係自助吧,即係醬料、小食之類,埋單計落大約係 $19 一位。

另外仲有 $114 係自助吧,即係醬料、小食之類,埋單計落大約係 $19 一位。最後張單係 $1786,每人 $298,我覺得喺尖沙咀打邊爐嚟講,佢哋呢個價錢食到呢啲嘢唔算過份。冇食佢哋最出名嘅鴨血,但有飲飲品我已經好開心。。。

(地址:尖沙咀河內道18號K11購物藝術館B1樓B124號舖)

#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething #globaleats #food #followforfollowback #love #eat #1am油尖旺區 #尖東 #尖沙咀 #湊湊火鍋‧茶憩 #湊湊火鍋 #茶憩 #湊湊火鍋茶憩 #台式火鍋 #CoucouHotpotTeaBreak #臺式麻辣鍋 #清涼椰子雞 #蝦夷扇貝 #墨魚仔 #基圍蝦 #精選羔羊肉 #鵝腸 #手工蝦滑 #蛋餃 #烏冬 #黃金條酥 #美國特選級牛板腱 #美國特選級牛肩胛 #玫瑰花松阪肉 #雲朵絲絨普洱 #雲朵絲絨茉香茶 #大紅袍燕麥奶茶 #普洱珍珠奶茶 #1am1159 #1ambackup

2023-09-18 3042 views
📍 尖沙咀《湊湊火鍋‧茶憩》環境唔錯 燈光柔和 餐廳大部份都係卡位為主座位舒適 枱與枱之間有一定嘅距離空間感大 同埋私隱度高 我哋點咗鴛鴦鍋湯底紅顏花膠雞鍋🐥$138 + 韓式泡菜鍋🌶️$138小章魚福袋🐙$49 口感Q彈企鵝丸🐧 $59 好可愛 有d唔捨得食佢🤣美國特選牛肉雙拼🐮$248水蜜桃綠茶QQ🍑🍵大大杯 只係$32咋😱燒啤套餐🍻🍶 $85優惠自助$19/位 (前菜,水果🍉🍈,鹵肉飯,醬油)前菜: 魚皮爽口彈牙👍🏻…真係有啲估佢唔到前菜比想像中出色,中華沙律…水果: 哈密瓜 好甜☺️,西瓜 消暑一流滷肉飯 我哋兩個都encore左一碗😋最後 餐廳仲會送上一小杯菠蘿沙冰比客人*凡點購韓式泡菜鍋即獲得韓流探熱針挑戰卡一張,填寫後即可免費獲贈神秘菜 品一份(小章魚福袋)*燒啤Combo 隱藏小驚喜:湊湊就會給予一小杯大紅袍茶(大紅袍茶2:燒酒2:啤酒Cass)早鳥優惠:下午6 時前埋單及離座可享85 折宵夜優惠:晚上9 時入座可享8 折
📍 尖沙咀《湊湊火鍋‧茶憩》

美國特選牛肉雙拼🐮$248
水蜜桃綠茶QQ🍑🍵
大大杯 只係$32咋😱
燒啤套餐🍻🍶 $85
優惠自助$19/位 (前菜,水果🍉🍈,鹵肉飯,醬油)
水果: 哈密瓜 好甜☺️,西瓜 消暑一流
滷肉飯 我哋兩個都encore左一碗😋
最後 餐廳仲會送上一小杯菠蘿沙冰比客人

早鳥優惠:下午6 時前埋單及離座可享85 折
宵夜優惠:晚上9 時入座可享8 折
2023-09-10
$432.5 (Dinner)