4 day(s) ago
呢排咁凍真係岩哂打邊爐!我地嚟咗湊湊慶祝拍拖週年,而家帶👧🏻小朋友👦🏻嚟打邊爐(單點),仲可以免費獲得一份寶寶餐🥣!食材仲要勁高質🤩,有日本A4和牛🥩、西班牙伊比利亞豬🐖、海釣鱸魚片🐟、鮮活帶子、蝦🦐同菠菜🥬,營養均衡!好有heart!❤️🥰 湯底我地揀咗鴛鴦鍋:紅顏竹笙花膠雞鍋 x 台式麻辣鍋🌶️,打邊爐前每人飲咗一碗熱雞湯,飲完成個人暖笠笠,大人細路都勁鍾意飲💛 😋。我地仲叫咗期間限定嘅肉肉聖誕樹🎄,美國prime grade頂級牛板腱x牛胸腹肉😍!另外仲點咗新鮮活撈蚵仔🦪、黑松露蝦滑🦐、可愛企鵝丸🐧同貴妃烏龍珍珠奶茶🧋!加上無限追加嘅豆腐、鴨血同水果,仲有豆腐奶凍同炸紫薯波放題!超正🤤!我地食到捧住個肚走🤣!包間訂座仲會送鴨血,可以帶返屋企食!🥡記得book定枱!
包間訂座仲會送鴨血,可以帶返屋企食!🥡記得book定枱!