2013-12-27
我地就係被個look呃咗入去!睇個menu之後覺得好似好港式西餐廳FEEL,但都希望會係好食幾靚嘅餐廳都冇用,浪費資源!-Soup of the day稀稀的, 似中式老火湯-芝士焗青口得四件,小食中之小食,因size夠小!味道好腥。。。-黑松露意粉 港式意粉?冇味又乾,好彩又做兒童size,實在難食!以為有創意,點知就係失意!意粉冇汁,唯有加多Tabasco同芝士粉應該可以一救!同waiter反映問題後, 佢竟然講:D黑松露好貴架。。。。 我只想講句:貴有乜用,好難食!-心太軟叫做好少少,但會覺得似出面都買到,唔駛特登黎呢度食,而且佢酒味太重食物同service都冇質素,味道方面又只係普普通通...Feel到個waiter好hard sell我地D貴價菜,之前問佢D羊靚唔靚,佢竟然話:呢D口味好個人,有D人未食過羊會覺得好蘇。。。真係O嘴。。。。成個Dinner完全唔值呢個價錢,$780/2個人,食完仲唔飽,冇下次!做那樣講究西餐, 無論在食物質素和服務方面做要同樣盡力做好, 別以為單靠餐廳環境裝修就可以過得去.
幾靚嘅餐廳都冇用,浪費資源!
-Soup of the day
稀稀的, 似中式老火湯
-芝士焗青口
得四件,小食中之小食,因size夠小!味道好腥。。。
-黑松露意粉
-心太軟
食物同service都冇質素,味道方面又只係普普通通...