2021-08-24
同美女食飽飯,大家都想食甜品~見到呢度既gelato好似好正咁加上呢度有得坐低堂食,所以就決定入去食第二餐XDD本身淨係諗住gelato,但見佢其他甜品都好似好正咁!!!美女朋友被呢度既gelato拿破崙吸引住,我就好想試下呢度既panna cotta❤️❤️❤️小朋友才做選擇,所以我地決定嗌曬兩款,加多份gelato開心sharing慢慢食xpp未嗌食物之前,我地因為太口渴,所以都order杯soda解解渴 😁😁呢度既gelato拿破崙性價比超高!!一份有二大份巨型既芒果gelato拿破崙~脆薄既酥皮以冰凍既gelato取代傳統既吉士忌廉,無咁甜膩之餘仲好消暑!!夏天食完都即刻變得涼浸浸~~~意式奶凍有幾款口味,每日唔同架!呢日既係原味配上紅桑子果醬~酸酸甜甜既果醬同濃郁既奶利平衡得剛好,如果質感可以滑身一點就更佳!!!我地要左三球不同口味既gelato一齊share; )三款味道都唔錯!!美女中意清新冰爽既青檸雪芭~我就最中意香濃既開心果味!!見到人地既可麗餅都好正咁,下次再訪要trytry先得xppp
見到呢度既gelato好似好正咁
加上呢度有得坐低堂食,所以就決定入去食第二餐XDD
本身淨係諗住gelato,但見佢其他甜品都好似好正咁!!!
呢度既gelato拿破崙性價比超高!!
一份有二大份巨型既芒果gelato拿破崙~
夏天食完都即刻變得涼浸浸~~~
意式奶凍有幾款口味,每日唔同架!
呢日既係原味配上紅桑子果醬~
我地要左三球不同口味既gelato一齊share; )
三款味道都唔錯!!
美女中意清新冰爽既青檸雪芭~
我就最中意香濃既開心果味!!