2023-09-21
鋪頭仲喺翠怡花園嘅時候已經幫襯過😋搬鋪之後第一次幫襯 🥳今次揀咗午餐時段嚟食,可能因為係平日嘅關係,唔洗等位,可以直接入座👍🏻待應都好nice,仲一眼就認出我係以前幫襯開嘅熟客仔,同我閒聊咗幾句🤭------------------------------德國鹹豬手配酸菜及薯仔沙律 🍖 $198🦴Signature炸鹹豬手。大份夾抵食,皮脆肉煙韌,配上yellow mustard辣辣地勁開胃🤤薯仔沙律唔似係買現成嘅,入面大大粒薯仔肉,食落勁滿足😌德式肉丸燴松露意大利飯🧆$138🍚燴飯勁香黑松露味!肉丸嘅牛味又出,perfect match❗脆包糠魚柳薯條配黑松露蛋黃醬🐟$148🍟估唔到最驚艷到我嘅竟然係呢個炸魚薯條,炸魚並唔係普通雪藏魚柳,魚味重而唔腥🥰 鍾意食魚嘅我幾乎停唔到口,聽聞黑松露醬都係廚師自己調製嘅,唔鍾意點醬嘅都抗拒唔到呢個邪惡黑松露蛋黃醬❣️------------------------------小總結一下🎤炸豬手同肉丸燴飯本身就好大份又飽肚,所以如果一個人去食,又或者同另一半去食,嗌是但一樣已經好夠,強烈建議留肚試吓佢地嘅炸魚薯條!!!即叫即炸雖然要等耐少少,但絕對
德國鹹豬手配酸菜及薯仔沙律 🍖 $198🦴
薯仔沙律唔似係買現成嘅,入面大大粒薯仔肉,食落勁滿足😌
德式肉丸燴松露意大利飯🧆$138🍚
脆包糠魚柳薯條配黑松露蛋黃醬🐟$148🍟
小總結一下🎤炸豬手同肉丸燴飯本身就好大份又飽肚,所以如果一個人去食,又或者同另一半去食,嗌是但一樣已經好夠,強烈建議留肚試吓佢地嘅炸魚薯條!!!即叫即炸雖然要等耐少少,但絕對值得😋😋而且搬鋪之後嘅價錢仲平過舊時,場大咗,待應多咗,都唔怕有需要嘅時候揾唔到人幫手,而且服務又好,感覺加一都俾得gur啲🤣🤣🤣