2024-11-29 1209 views
星期一吃午市放題精神一下,每人$248吃好多美食這價錢好抵!自取區的前菜選擇相當豐富,各式飲料也足夠!刺身有俄羅斯甜蝦, 原粒帶子,挪威三文魚,赤蝦,搭配一些醬油和芥末,簡直是完美的開胃前菜👍🏻 松葉蟹腳都有!味道毫不遜色,肉質鮮嫩!日式料理中的鰻魚的香氣撲鼻,肉質滑嫩,搭配三文魚籽手卷,更是讓人愛不釋手。特別推薦燒鹽醬和牛肩胛壽司,肉質鮮美,鹽味恰到好處,火炙三文魚腩壽司十分肥美🥰中式熱食的表現同樣出色。一品蟹肉扒西蘭花的蟹肉鮮甜,與清脆的西蘭花好夾,王牌燒乳鴿的皮脆肉嫩!吉品鮑汁鮑魚一口花菇飯的鮑魚醬汁濃郁,飯粒吸滿了鮑汁的鮮味🥰 最後,金湯蟹粉燴花膠翅的湯底鮮香,花膠翅的口感十分滑溜😻在炸物方面,北海道牛乳鮮奶卷的口感非常特別,外脆內軟,奶香四溢,再吃了芝士年糕,炸榴槤及榴槤蓉超級滿足又幸福☺️聽講仲有羊腩煲等冬季食物,真係啱晒同屋企人去食~

自取區的前菜選擇相當豐富,各式飲料也足夠!

聽講仲有羊腩煲等冬季食物,真係啱晒同屋企人去食~
2024-11-24 1317 views
有親戚從加拿大返嚟香港,佢哋好想試吓香港嘅日式放題,我哋揀咗呢間放題,之前嚟試過覺得幾好味😋今次比佢哋試吓刺身類有好多款式嘅刺身,全部都好新鮮~我哋叫咗三文魚🍣北寄貝,油甘魚等等~鍾意三文魚肥美嘅肉身,北寄貝幾爽滑,油甘魚都幾正燒物幾鍾意一口和牛,食落覺得煙煙韌韌,有好多肉汁,好豐富嘅口感羊架大家都好鍾意燒羊架,食落好Juicy,一咬啲肉汁就流晒出嚟,半肥瘦嘅羊架,我哋食得好滋味榴槤我哋都好鍾意榴槤,呢度有榴槤放題,好香甜好軟滑嘅榴槤,我哋食到讚不絕口,仲encore左幾round甜品類有唔同款式嘅甜品選擇,好似芝士蛋糕🍰Tiramisu,雪糕布甸等等,大家都係甜品控,幾鍾意蛋糕嘅鬆軟同雪糕軟滑嘅口感

刺身

燒物
幾鍾意一口和牛,食落覺得煙煙韌韌,有好多肉汁,好豐富嘅口感

羊架

榴槤

甜品
2024-11-16
2024-11-22 1164 views
同朋友去咗觀塘嘅極尚大瀛喜日本料理食放題,真係整晚都食到停唔到口,選擇超多,而且啲嘢全部都好新鮮,性價比高。$339@連加一。首先當然係去自助區, 冷盤小食, 紐西蘭凍青口, 凍熟蝦, 味付螺肉, 時令生果, 榴槤蓉都係任食,榴連控超開心。刺身點咗 赤蝦、甜蝦、虎蝦、希靈魚、油甘魚、赤貝、帶子、北寄貝、八爪魚、酒煮榮螺片 。每樣嘢都超鮮甜,特別係 帶子,鮮味十足。油甘魚 油脂豐富,食落去滿口油香,甜蝦 啖啖肉,真係鮮甜。酒煮榮螺片爽甜。壽司有池魚王,油甘魚腩,特大泰式虎蝦,極尚三文魚腩,尊貴黑松露赤蝦,響螺片,藍鰭吞拿魚等火炙壽司,試左有 燒鹽醬和牛肩胛壽司、火炙三文魚腩壽司 同 醬燒左口魚邊壽司。火炙過後嘅魚生,魚脂逼哂出嚟,油香喺口入面散開,特別係 三文魚腩,入口即化,滿足感爆棚。仲有必食嘅 海膽手卷 同 三文魚籽手卷,每啖都係滿滿嘅鮮味。串燒同燒物都有好多款比你揀,西京燒比目魚,鹽燒牛舌,蒲燒鰻魚,法式香草燒羊架,川燒珍寶鮮蠔燒,鐵板星級鵝肝伴法式薄脆 期間限定,鹽燒雞軟骨串等試咗 西京燒比目魚、鹽燒牛舌 同 蒲燒鰻魚,薄切牛舌燒得外脆內嫩,牛味濃郁,非常香口。法式香草燒羊架,羊

壽司

試咗 西京燒比目魚、鹽燒牛舌 同 蒲燒鰻魚,薄切牛舌燒得外脆內嫩,牛味濃郁,非常香口。法式香草燒羊架,羊肉嫩滑唔太膻,最特別嘅係鐵板星級鵝肝,配埋法式薄脆,口感豐富,超級滿足。

燒溫室甜菠蘿 清甜多汁,食完又消滯又解膩。炸物有日本一口甜番薯仔, 芝麻雞翼, 貓山王炸榴蓮, 芝士年糕, 虎蝦天婦羅, 脆炸皇帝蟹棒等

貓山王炸榴蓮,榴蓮味濃郁,外脆內軟,非常香甜。蕃薯仔軟糯好食,叫多幾粒先夠皮😛。

一品料理, 必點的有王牌燒乳鴿皇,  金蒜蓉粉絲蒸扇, 川燒珍寶鮮蠔燒。

放題選擇超多,仲有好多嘢冇試,蟹肉扒西蘭花, 金湯蟹黃翅, 吉品鮑汁25頭鮑魚花膠盛都飽到食唔到添,唯有下次再嚟戰過!
最後仲有 Haagen Daz 雪糕為呢餐豐富嘅晚餐畫上完美句號。
2024-11-17 1682 views
[📍觀塘|極尚大瀛喜日本料理 ]打完風冇咩食想去食個放題,於是就決定去鄰近觀塘地鐵站亞太中心既極尚大瀛喜。入座5:30 已經好坐滿左一半,好耐冇食放題,都真係勁多選擇,先行一round自助區,炸物有章魚燒同炸雞;菜都好出色,即刻整番碟先;湯仲係保持到水準,蟲草花膠湯勁足料,勁多花膠仲要真係勁黏口,真材實料,好飲到飲左三碗。另外,仲有蝦餃、燒賣、酸菜魚。有驚喜既係D24蘇丹王榴連蓉,榴連愛好者絕對唔可以錯過。行完個自助區,見到成場都坐滿九成,果然名不虛傳。番到位睇下個menu勁多選擇。先黎一碟大刺身,三文魚、油甘魚、北寄貝個啲正常發揮,赤蝦好新鮮,象拔蚌勁大塊,帶子超鮮甜。熟食推介既係蒜香蒸扇貝,扇貝都幾大隻;羊架好好食🤤一d都唔柴,又唔羶,肉嫩鮮甜,配埋個芥末醬,不能抗拒;其他既凍鮑魚、乳鴿、鰻魚、避風塘炒魷魚、燒蠔、薑蔥炒虎蝦樣樣掂,真係眼闊肚窄。仲要食埋佢既新鮮原粒榴連,新鮮既好食過燒榴連。甜品區仲有十幾款選擇,每樣試小小都幾過癮。仲要叫埋係menu既芒果布甸小丸子,呢個係用呂宋芒勁香甜,配埋小丸子,好似食緊許留山既感覺。總結,極尚大瀛喜冇令人失望,食物款項多,質素高同埋環境又舒服
[📍觀塘|極尚大瀛喜日本料理 ]

菜都好出色,即刻整番碟先;
另外,仲有蝦餃、燒賣、酸菜魚。
有驚喜既係D24蘇丹王榴連蓉,榴連愛好者絕對唔可以錯過。

熟食推介既係蒜香蒸扇貝,扇貝都幾大隻;
仲要食埋佢既新鮮原粒榴連,新鮮既好食過燒榴連。

總結,極尚大瀛喜冇令人失望,食物款項多,質素高同埋環境又舒服,得閒放肆吓,真係超滿足。
2024-11-14
$268 (Dinner)
  • D24蘇丹王榴槤蓉
2024-11-15 1908 views
由於係即興無訂位,所以唯有早少少食早場,去睇下有無walk in 位。今次食放題,第一輪落單竟然唔係食刺身,而係其他熟食,可能天氣轉凉了,想食嘅熱食打個底。呢間食過好多次了,每次都覺得食物水準能保持到,今次亦不例外,特別難忘:蟹粥有以前嘅水準,酸菜魚比以前出色,鵝肝多士唔會覺得成口油。是晚尤其出色係有得任食榴槤蓉,好正,成件事實在太夢幻了!食物保持水準,可惜員工工作態度欠佳,另整晚心情不愉快。食物種類真係好豐富,每次都好期待,可是今次實在係對服務態度表現感失望,大打折扣。

,成件事實在太夢幻了!

食物保持水準,可惜員工工作態度欠佳,另整晚心情不愉快。

2024-10-04
2024-11-14 1443 views
今日早收工約咗兩位靚女同事食放題,約咗喺觀塘亞太中心5樓全層,極尚大瀛喜日本料理,餐廳好闊落,自助區攞食物都好方便自助區有多款涼菜、凍海鮮、熱食、中式點心、湯水糖水、生果、飲品汽水、仲有榴槤蓉、甜品、雪糕雪條都係任取任食。中華沙律、 螺肉、芝麻八爪魚餐前必食榴槤控必食D24蘇丹王榴槤蓉💖 指定動作刺身拼盤蟹腳、帶子、赤貝、赤蝦、甜蝦、 象拔蚌、北寄貝缺一不可,樣樣都好新鮮,帶子同蝦好鮮甜,象拔蚌赤貝好爽口。蒜蓉燒扇貝,燒生蠔好香好惹味,虎蝦新鮮爽彈磯煮鮑魚,壽司都好出色,海膽嫩滑 芝麻雞翼,紅燒乳鴿,炸魷魚圈即叫即炸,香脆入味食飽飽都要食多杯雪糕做甜品多款名貴雪糕任食。

中華沙律、 螺肉、芝麻八爪魚餐前必食

榴槤控必食D24蘇丹王榴槤蓉💖

蒜蓉燒扇貝,燒生蠔好香好惹味,虎蝦新鮮爽彈

磯煮鮑魚,壽司都好出色,海膽嫩滑

芝麻雞翼,紅燒乳鴿,炸魷魚圈即叫即炸,香脆入味

食飽飽都要食多杯雪糕做甜品

多款名貴雪糕任食。
  • 刺身
  • 芝麻雞翼
  • 刺身拼盤
2024-11-09 1169 views
❤️大瀛喜(觀塘)超中意呢間放題有榴槤同榴槤蓉任食🤪榴槤控真係要黎試吓榴槤蓉好香甜好真材實料🥰佢地最近仲出左新menu!! 有埋鵝肝多士任食吉品鮑汁25頭鮑魚花膠盛花膠同冬菇都厚肉 味道都好好食!刺身好多款 encore左3次 帶子好鮮甜 避風塘炒魷魚好香口~蒜片燒汁一口牛次次見到都想叫既一口牛~食落軟腍又有啲蒜香味串燒珍寶鮮蠔燒蒲燒鰻魚金蒜蓉粉絲蒸扇貝椰椰芒芒小丸子布甸呢個好有椰香味 丸子都煙un 幾好食🤤仲有海膽手卷,各式各樣壽司仲有多款甜品任食 同埋Häagen-Dazs🥰超滿足!性價比極高😍
❤️大瀛喜(觀塘)
超中意呢間放題有榴槤同榴槤蓉任食🤪榴槤控真係要黎試吓
榴槤蓉好香甜好真材實料🥰

佢地最近仲出左新menu!! 有埋鵝肝多士任食
吉品鮑汁25頭鮑魚花膠盛
花膠同冬菇都厚肉 味道都好好食!

刺身好多款 encore左3次

蒲燒鰻魚

金蒜蓉粉絲蒸扇貝

椰椰芒芒小丸子布甸

呢個好有椰香味 丸子都煙un 幾好食🤤
仲有海膽手卷,各式各樣壽司

2024-11-07 1395 views
最近我約咗好耐冇見嘅死黨去食放題平時都係電話傾計,我都係鍾意見面傾什麼話題都講得,又可以傾下心事佢同我一樣都係好鍾意食榴槤同刺身我哋二話不說就去咗觀塘極尚大瀛喜晚市八點半入場約$288一位(2小時) 8:30一去到原來已經好多人開始排隊如果你想人少啲,可以揀晏晝去食我年紀大想食多D,建議食坊間隔油 #打底我發覺今期嘅刺身真係好新鮮,冇雪味如可以多人叫刺身仲開心,會成隻船咁上 我推介食挪威三文魚、俄羅斯甜赤蝦、赤貝、象拔蚌、油甘魚刺身、 泰式蝦刺身等食刺身論新鮮、款式多及衛生程度我都係覺得這間比深圳一般級數放題好而食榴槤還回基本步,冰凍原粒食係最開心我前前後後都食咗五粒😘😘😘😘😘 佢嘅熟食都唔會令人失望海鮮二話不說我一定會食燒蠔佢嘅爆蒜同蠔質量係無法挑剔特別推介食鵝肝多士,好大塊🦆又油潤烤羊扒都好酥香,肉質唔鞋鍾意食燒烤嘅就一定要點脆肉瓜同燒菠蘿因為秋冬起我最鍾意食燒物,係爆汁之選而要回本嘅就叫貴價嘅鮑魚花膠 飲品方面對出面嘅紙盒飲品亦冇乜興趣我鍾意飲佢一大瓶唔甜自家製嘅鴨屎香茶或者道地解茶都唔錯,因爲我要減糖 每次都必吃的酸菜魚:
最近我約咗好耐冇見嘅死黨去食放題

平時都係電話傾計,我都係鍾意見面傾
什麼話題都講得,又可以傾下心事
佢同我一樣都係好鍾意食榴槤同刺身
我哋二話不說就去咗觀塘極尚大瀛喜

晚市八點半入場約$288一位(2小時)

8:30一去到原來已經好多人開始排隊
如果你想人少啲,可以揀晏晝去食
我年紀大想食多D,建議食坊間隔油 #打底
我發覺今期嘅刺身真係好新鮮,冇雪味
如可以多人叫刺身仲開心,會成隻船咁上

我推介食挪威三文魚、俄羅斯甜赤蝦、
赤貝、象拔蚌、油甘魚刺身、 泰式蝦刺身
刺身論新鮮、款式多及衛生程度

我都係覺得這間比深圳一般級數放題

而食榴槤還回基本步,冰凍原粒食係最開心
我前前後後都食咗五粒😘😘😘😘😘

佢嘅熟食都唔會令人失望
海鮮二話不說我一定會食燒蠔
佢嘅爆蒜同蠔質量係無法挑剔

特別推介食鵝肝多士,好大塊🦆又油潤

烤羊扒都好酥香,肉質唔鞋
鍾意食燒烤嘅就一定要點脆肉瓜同燒菠蘿
因為秋冬起我最鍾意食燒物,係爆汁之選

而要回本嘅就叫貴價嘅鮑魚花膠

飲品方面對出面嘅紙盒飲品亦冇乜興趣
我鍾意飲佢一大瓶唔甜自家製嘅鴨屎香茶
或者道地解茶都唔錯,因爲我要減糖

每次都必吃的酸菜魚:

觀塘🚇呢間極尚大瀛喜日本料理晚市真係🤩超多人勁旺場,自助區仲多咗🦐蝦餃燒賣任你食,真係爽呀!海膽蟹粉蟹肉粥😍真係超正,雖然海膽味唔係好濃,但澎湃嘅🦀蟹粉蟹肉,蟹味好突出,😝你都可以再嗌啲松葉蟹腳🦀拆埋肉撈入去一齊食,鮮味👍倍增更加美味!刺身🔪款式都幾豐富,質素ok新鮮🐟都維持得到,喺眾多嘅🍣壽司款式之中,我最推崇嘅當然係🐟吞拿魚腩壽司啦,呢個價錢仲可以任食真係👍正呀!熟食呢度都好多元化👏,尤其係勁厚嘅鐵板鵝肝🪿,底部配咗好薄嘅脆片,😋十分之甘香美味。另外金蒜🧄粉絲蒸扇貝同埋川味蒸珍寶鮮蠔🦪都十分鮮味值得一試!佢哋仲有🤩磯煮凍鮑魚同埋吉品鮑汁25頭🥰鮑魚花膠盛呢啲矜貴嘢食,真係幾有驚喜😆。甜品🍮方面最正嘅我覺得係新出嘅🇵🇭呂宋芒丸子奶凍,用料十足👍香甜好味。自助區💪仲有D24蘇丹王榴槤蓉,同埋多款唔同嘅🍰甜品,但最吸引我嘅就係有Häagen-dazs雪糕🍨任食!

2024-11-04 1303 views
今日嚟到觀塘呢間極尚大瀛喜,佢係喺亞太中心呢度嘅,我哋入到嚟已經見到差唔多滿座,好彩朋友預先訂咗位,咁先至有得食!一入到嚟我哋叫咗刺身之後就去咗自助區拎嘢食,自助區有好多嘢食,有凍蝦青口等等,仲見到有榴槤添,最後食雪糕嘅時候加埋榴槤蓉一齊食就好正啦,佢都有好多嘢飲,有茶,汽水等等,仲有咖啡機,同埋佢仲有好多唔同嘅甜品,又有雪糕等等,真係數都數唔晒!另外佢仲有蟲草花雞湯,同埋椰汁燕窩,兩樣都好好飲,夠晒暖胃!喺出面拎完嘢飲之後我哋返到位就已經見到啲刺身,啲刺身真係好新鮮非常之肥美,竟然仲有松葉蟹腳,真係令人哋食到樂而忘返!仲有榴槤可以叫添!我哋真係食到非常之滿足!

觀塘嘅🌟極尚大瀛喜🌟,系一家主打🇯🇵日式料理嘅放題店!♨️榴槤系期間限定,極受歡迎,refill速度又夠快,榴槤控必到🥰!🐟刺身類上菜速度頗快,生蝦都有三款,選擇夠曬多!當中嘅油甘魚幼嫩鮮美,池魚王爽身肥美,必需瘋狂encore!🐟壽司類全部一口size,款款試曬都冇負擔!♨️榴槤類自助區嘅D24蘇丹王榴槤蓉綿滑甘香,qr code落單嘅榴槤王成件上,仲有各式榴槤甜品、榴槤炸物等,真系榴槤控嘅天堂!🔥燒物鐵板星級鵝肝伴法式薄脆系期間限定菜式之一,鵝肝甘香肥美, 一試即愛上!🍨飲品及甜品汽水、茶、啤酒、清酒、梅酒等任飲!甜品有名廠雪糕!

🐟刺身

🐟壽司
全部一口size,款款試曬都冇負擔!

♨️榴槤類

🔥燒物

🍨飲品及甜品
汽水、茶、啤酒、清酒、梅酒等任飲!甜品有名廠雪糕!

2024-10-30 1347 views
好耐冇同家人食放題啦,平日去咗觀塘食極尚大瀛喜,一至五午市 $248,好抵食,因為有勁多嘢食啊😍🥢刺身象拔蚌、池魚王、油甘魚、原粒帶子、三文魚、北寄貝等等,全部都好食,好新鮮🥢極尚磯煮凍鮑魚哇呢個好正,煮到入晒味,煮得稔身🥢鐵板星級鵝肝伴法式薄脆鵝肝肥美,外面酥脆,配埋薄脆,口感有層次🥢金蒜蓉粉絲蒸扇貝扇貝唔錯,粉絲仲好食,索晒蒜蓉,好惹味🥢芝麻雞翼必食,勁香脆🥢脆炸皇帝蟹棒好大條蟹棒,正🥢芝士年糕平時必食,好煙韌外脆內軟,芝士軟滑🥢北海道牛乳鮮奶卷又係外面好脆,入面係軟滑牛乳🥢燒溫室甜菠蘿好多汁好好食🤍椰汁燕窩好滋補,椰汁好香濃,燕窩都唔少,足料好味,食咗2碗☺️💛榴槤王 榴槤蓉榴槤王好大粒,不過食榴槤蓉爽啲,啖啖肉🚩極尚大瀛喜日本料理 (觀塘) 📍觀塘觀塘道414號1亞太中心5樓

🥢刺身

🥢極尚磯煮凍鮑魚
哇呢個好正,煮到入晒味,煮得稔身

🥢鐵板星級鵝肝伴法式薄脆
鵝肝肥美,外面酥脆,配埋薄脆,口感有層次

🥢金蒜蓉粉絲蒸扇貝
扇貝唔錯,粉絲仲好食,索晒蒜蓉,好惹味

🥢芝麻雞翼
必食,勁香脆

🥢脆炸皇帝蟹棒
好大條蟹棒,正

🥢芝士年糕
平時必食,好煙韌外脆內軟,芝士軟滑

🥢北海道牛乳鮮奶卷
又係外面好脆,入面係軟滑牛乳

🥢燒溫室甜菠蘿
好多汁好好食

🤍椰汁燕窩
好滋補,椰汁好香濃,燕窩都唔少,足料好味,食咗2碗☺️

💛榴槤王 榴槤蓉
榴槤王好大粒,不過食榴槤蓉爽啲,啖啖肉

🚩極尚大瀛喜日本料理 (觀塘)
📍觀塘觀塘道414號1亞太中心5樓
2024-10-17 2167 views
今日又同閨蜜撐枱腳佢本人表示好耐無食過放題收工直奔 由6點鐘食到8點半2人坐卡位好舒服 私隱度夠高同朋友吹水完全無難度掃QR Code落單 網頁分好晒類簡化揀嘢食程序 慳好多時間完全無漏單 上菜速度都算快魚生新鮮 又夠厚切我一個人都食咗30幾件魚生 🤣啲炸物全部新鮮即叫即炸熱辣辣甜品又夠多選擇 雪糕雪條種類多由哈根達斯到小學回憶旺寶雪條都有呢度嘅員工好熱情又有禮貌 又密密收碟 唔驚張枱無位放嘢食鍾意飲吓酒嘅朋友 呢度都啱晒你哋啤酒去到清酒都有 飲住傾計夠寫意
今日又同閨蜜撐枱腳
又密密收碟 唔驚張枱無位放嘢食
鍾意飲吓酒嘅朋友 呢度都啱晒你哋
啤酒去到清酒都有 飲住傾計夠寫意

2024-10-16 1949 views
這間放題居然有大大舊的榴蓮吃!愛吃榴蓮的你必點呀!除了有大大粒榴蓮外,在自助區域也有香噴噴的榴蓮蓉!刺身方面有原粒帶子、北寄貝、池魚王、油甘魚、挪威三文魚、松葉蟹腳、赤蝦、俄羅斯甜蝦、赤貝刺身等等。壽司方面有種很有特色的款式,就是雙色刺身花朵,即是紋甲墨魚拼白蝦,很好吃!其他壽司有醬燒左口魚邊壽司、火炙三文魚腩火炙壽司、醬燒極尚帝皇蟹棒火灸壽司、燒鹽醬和牛、藍鰭吞拿魚壽司、尊貴黑松露赤蝦壽司、極尚三文魚腩壽司、油甘魚腩壽司、池魚王壽司等等。創意卷物有醬燒三文魚腩加洲卷、藍鰭吞拿魚鐵火卷、龍蝦沙律大蝦卷等等。更有海膽手卷!熟食方面也很高貴!吉品鮑汁25頭鮑魚花膠盛、金湯蟹皇花膠金翅、三蔥爆炒珍寳老虎蝦、金蒜蓉粉絲蒸扇貝、蒜片燒汁一口牛、王牌燒乳鴿皇、鐵板星級鵝肝伴法式薄脆、川燒珍寶鮮蠔燒、法式香草燒羊架、鹽燒牛舌、極尚磯煮凍鮑等等!自助區域有點心、冷盤、甜品,haagen dazs任食!
這間放題居然有大大舊的榴蓮吃!
愛吃榴蓮的你必點呀!

除了有大大粒榴蓮外,在自助區域也有香噴噴的榴蓮蓉!

更有海膽手卷!

熟食方面也很高貴!

自助區域有點心、冷盤、甜品,haagen dazs任食!

2024-10-13 2092 views
同香噴噴玩完,帶埋姐姐去附近極尚大瀛喜食放題,食足180分鐘,超級多選擇刺身、壽司、燒物、榴槤、飲品、甜品等全部無限量供應刺身款款厚切新鮮,特別推介三文魚腩位同埋甜蝦,好鮮甜海膽手卷細細件,海膽多飯少,啱晒放題食鵝肝呢樣係自己私心鍾意食,次次食親自助餐都會叫鮑魚花膠盛花膠鮑魚都係好珍貴嘅材料,超值比目魚嫩滑juicy 小朋友都啱食松葉蟹腳肉質彈牙,必叫榴槤蓉全盤任你攞,食咗足足一大碗仲有多款甜品飲品,全個櫃任你拎,慢慢揀慢慢食,真係超滿足呀

刺身壽司、燒物、榴槤、飲品、甜品等全部無限量供應

刺身
款款厚切新鮮,特別推介三文魚腩位同埋甜蝦,好鮮甜

海膽手卷
細細件,海膽多飯少,啱晒放題

鵝肝
呢樣係自己私心鍾意食,次次食親自助餐都會叫

鮑魚花膠盛
花膠鮑魚都係好珍貴嘅材料,超值

比目魚
嫩滑juicy 小朋友都啱食

松葉蟹腳
肉質彈牙,必叫

榴槤蓉
全盤任你攞,食咗足足一大碗

仲有多款甜品飲品,全個櫃任你拎,慢慢揀慢慢食,真係超滿足呀