2023-10-25
係網上見到呢排好多人post榴槤相出黎, 話大喜屋有榴槤任食一見到真係不得了, 我呢個榴槤控即刻約朋友一齊去食喇!!!!!!!!!任飲任食放題, 平日夜晚$308/位~~~食物可到自助區自取/ QR落單~~自助區有冷盤, 熱葷&炸物仲有多款飲品~ 包括果汁汽水啤酒等等~最正係有清酒梅酒任飲添丫!!!一坐低就點野食喇, 第一時間叫盤刺身先點左松葉蟹腳, 三文魚, 北寄貝, 北海道帶子, 赤貝, 甜蝦~~呢道既刺身好新鮮, 全部都好正好鮮甜~~最開心係有松葉蟹腳食, 食多幾round都回本咯醉鮑魚鮑魚新鮮爽口彈牙, 口感軟腍, 一D都唔韌酒既味道剛好, 唔會太濃或太淡~~皇牌燒乳鴿王可以1/4咁叫, 唔洗一次過要食好多燒乳鴿熱辣辣, 皮脆肉嫩又juicy~~金蒜炭燒廣島蠔燒蠔肉質新鮮, 加埋金蒜惹味又鮮甜蒲燒鰻魚鰻魚燒得好香口, 肉質幼嫩可口冇乜骨食完主食就到我最期待既甜品喇!!!就係榴槤放題喇!!! 有烤榴槤, 榴槤蓉, 榴槤雪糕雪條等, 超級豐富丫!!!榴槤蓉真係超正, 任盛任食, 唔洗去傢私店買幾十蚊杯啦烤金枕頭榴槤勁好味!!!烤過既榴槤仲甜D, encore左好多round, 今次
任飲任食放題, 平日夜晚$308/位~~~
食物可到自助區自取/ QR落單~~
自助區有冷盤, 熱葷&炸物
仲有多款飲品~ 包括果汁汽水啤酒等等~
最正係有清酒梅酒任飲添丫!!!
一坐低就點野食喇, 第一時間叫盤刺身先
呢道既刺身好新鮮, 全部都好正好鮮甜~~
最開心係有松葉蟹腳食, 食多幾round都回本咯
醉鮑魚
鮑魚新鮮爽口彈牙, 口感軟腍, 一D都唔韌
酒既味道剛好, 唔會太濃或太淡~~
皇牌燒乳鴿王
可以1/4咁叫, 唔洗一次過要食好多
燒乳鴿熱辣辣, 皮脆肉嫩又juicy~~
金蒜炭燒廣島蠔
燒蠔肉質新鮮, 加埋金蒜惹味又鮮甜
蒲燒鰻魚
鰻魚燒得好香口, 肉質幼嫩可口冇乜骨
食完主食就到我最期待既甜品喇!!!
榴槤蓉真係超正, 任盛任食, 唔洗去傢私店買幾十蚊杯啦
烤金枕頭榴槤勁好味!!!
烤過既榴槤仲甜D, encore左好多round, 今次真係食到榴槤忘返
其他甜品仲有haagen dazs雪糕任食, 呢個都係回本之選