2023-10-16 82 views
雖然中秋節🌕已經過咗,但我依然好掛住d榴槤月餅。無得食月餅,唯有狂食榴槤止癮啦!平時喺香港只有某d酒店先食到嘅任食榴槤,而家喺大喜屋都食到啦,而且價錢仲要平一半有多!今期大喜屋嘅任食榴槤選擇都幾多,由甜品到鹹食都有。當中我就最鍾意食榴槤蓉,因為佢嘅榴槤味非常濃郁,仲唔使自己搣開嚟食,夠晒方便!另外,我從來未食過烤金枕頭,原來燒嚟食係咁正嘅,熱辣辣咁,好得意!除咗榴槤之外,當然大喜屋其它食物嘅質素都好唔錯,永遠都唔會令我失望!呢度嘅刺身夠晒鮮甜,放題食品選擇又多,仲有唔少貴價食物提供,例如:海膽、鮑魚、花膠、哈根大師雪糕。今次我仲見到之前冇嘅生啤😍生啤用嚟送烤雞泡魚乾真係啱晒!可以食到咁多嘢,仲有我嘅最愛榴槤,每位都只係$300左右,真係非常抵食!我每年都要去食幾次先夠喉㗎😂