2023-04-11
好想食放題, 呢日黎到觀塘既極尚大喜屋, 經APM 過去好方便又唔駛淋雨, 好彩友人一早book左枱, 入到去都差唔多full house 咁滯, 一入到去我就即刻落單叫第一輪既刺身, 刺身款式有好多, 我最愛既三文魚同油甘魚一定要叫啦~ 佢既刺身都好肥美, 但食落又唔覺得好漏, 搞到我都食左好多塊! 除左可以QR CODE落單之外, 出面都有唔少野食可以拎, 例如係老火湯, 涼菜, 甜品, 凍熟蝦、青口等等! 佢仲有雪糕機同埋咖啡機, 仲有水機, 你中意飲乜都得! 當然紙包/罐裝飲品都有, 完全唔駛驚冇野飲! 呢度估佢唔到D 杯裝甜品都咁出色, 牛乳布甸夠哂滑, 仲有哈根大師任食添! 佢D熟食都認真係唔錯,芝麻雞翼呢D必叫,都係好高質, 炒鱔球, 軍艦同壽司等等都好吸引好食! 佢上菜速度宦好快,基本上落完單等5-10 分鐘就有野食!唔怪之得咁熱鬧!下次要帶屋企人黎食先得!