2023-03-18 562 views
餐廳:極尚大喜屋(觀塘) @daikiyakt 地點: 觀塘開源道79號鱷魚恤中心3樓 環境:好大,光線充足,坐得舒服價錢:大約$300一個, 睇你食咩時段,但種類極多,絕對物超所值👍🏻👍🏻坐低就自己掃QR code 落單,刺身、壽司、鍋物、炸物、小食自己選擇要邊款 + 數量。我自己應該order食個list入面一半既食物左右都已經要投降😂😂😂自助區有湯、冷熱盤、甜品區、巨型飲品櫃(包括清酒🍶,梅酒,酒精飲品)、自助軟雪糕機,咖啡機等等…….⭐️⭐️⭐️重點推介⭐️⭐️⭐️🎀刺身~全部都新鮮,所以可以一次叫哂所有款式😂😂🎀醉雞翼尖~ 好入味🎀黑椒蜜汁一口牛 ~肉質夠腍唔柴口🎀薑蔥爆鱔球~未試過放題有鱔食,仲要整得好食無腥臭味👍🏻👍🏻👍🏻🎀王牌燒乳鴿皇 ~ 放題有乳鴿食都幾特別😋😋🎀醉鮑魚 ~ 浸得入味無得輸😋😋🎀蒲燒鰻魚 ~ 細細件,一口食哂,encore 多次😆😆🎀燒香草羊鞍 ~ 好正,唔會有太多肥膏,所以得少少羊臊味,一食再食🤤🤤我見枱枱都order勁多🤭🤭🎀天婦羅 ~ 即炸,夠脆口,咩款式都好食😋未時好少飲酒既我,見到有apple cider 當然唔會放過啦🤭🤭 其他酒類都有幾款,我就無乜興
餐廳:極尚大喜屋(觀塘) @daikiyakt
地點: 觀塘開源道79號鱷魚恤中心3樓
環境:好大,光線充足,坐得舒服
坐低就自己掃QR code 落單,刺身壽司、鍋物、炸物、小食自己選擇要邊款 + 數量。
⭐️⭐️⭐️重點推介⭐️⭐️⭐️
🎀刺身~全部都新鮮,所以可以一次叫哂所有款式😂😂
🎀醉雞翼尖~ 好入味
🎀黑椒蜜汁一口牛 ~肉質夠腍唔柴口
🎀王牌燒乳鴿皇 ~ 放題有乳鴿食都幾特別😋😋
🎀醉鮑魚 ~ 浸得入味無得輸😋😋
🎀蒲燒鰻魚 ~ 細細件,一口食哂,encore 多次😆😆
🎀天婦羅 ~ 即炸,夠脆口,咩款式都好食😋
未時好少飲酒既我,見到有apple cider 當然唔會放過啦🤭🤭 其他酒類都有幾款,我就無乜興趣喇😌
甜品就樣樣都試過哂,不過不失啦⋯⋯有埋哈根大師雪糕任食,又幾唔錯喎☺️☺️
樣樣都試吓,都食唔哂所有野,鍋類,麵類呢d 全部都未食已經要捧住個肚離開🤪🤪
下次要再試其他野👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
2023-03-15
$300 (Dinner)
  • 燒香草羊鞍
  • 刺身拼盤