2011-02-11
第一次去咁高级既地方食日本野去到冇耐..就有位~果個服務生既態度好好呀佢好親切同好有耐心咁同我地講解同介紹餐廳既招牌菜 服務一流!首先 我們叫野黎飲~ 個土門黑牛上面果個朱古力雪糕好正~ 叫左”土門黑牛” “紅之戀” “服務員話冇哂”紅之戀”///所以我地就叫左好普通既apple juice 海膽壽司味道一般,,但係上面好多海膽..本人未試過食有咁多海膽既海膽壽司鰻魚壽司味道OK~宜家冇骨既鰻魚已經好小喇~ 海膽壽司味道一般,,但係上面好多海膽..本人未試過食有咁多海膽既海膽壽司鰻魚壽司味道OK~宜家冇骨既鰻魚已經好小喇~Overall 個火炙海膽沙津壽司幾好食..不過唔夠沙津..冇咩沙津味~好采本人唔係好中意食沙津既人火焰三文魚腩..燒過既三文魚味道好正~熟得黎又好有生既三文魚口感花之戀壽司..好多三文魚包住細細舊飯~非常足料!! 個牛油果軟殼蟹手卷..講真..唔知個牛油果放係度做咩-,-冇咩味..又唔係好襯個軟殼蟹~Anyway 個味道唔錯 有興趣可以試下 個牛油果軟殼蟹手卷..講真..唔知個牛油果放係度做咩-,-冇咩味..又唔係好襯個軟殼蟹~Anyway 個味道唔錯
首先 我們叫野黎飲~
個土門黑牛上面果個朱古力雪糕好正~
叫左”土門黑牛” “紅之戀” “
海膽 壽司味道一般,,但係上面好多海膽..本人未試過食有咁多海膽既海膽壽司鰻魚壽司味道OK~宜家冇骨既鰻魚已經好小喇~
海膽壽司味道一般,,但係上面好多海膽..
本人未試過食有咁多海膽既海膽壽司
鰻魚壽司味道OK~
宜家冇骨既鰻魚已經好小喇~
好采本人唔係好中意食沙津既人
火焰三文魚腩..燒過既三文魚味道好正~
熟得黎又好有生既三文魚口感
花之戀壽司..好多三文魚包住細細舊飯~
非常足料!!
個牛油果軟殼蟹手卷..
Anyway 個味道唔錯 有興趣可以試下
個帶子壽司一般般~唔係特别好食~不過可以試下~~個帶子都幾大粒~ 個帶子 壽司一般般~
唔係特别好食~不過可以試下~~個帶子都幾大粒~
劍魚腩壽司幾好呀~ 舊魚好厚!! 唔腥~~值得一試
劍魚腩壽司幾好呀~ 舊魚好厚!! 唔腥~~
值得一試