2024-07-22 522 views
星期一晚上同個女去食火鍋放題(小三學生 實際身高139cm,著左拖鞋140cm),入去時兩個女職員要求小朋友度高,度完高其中一個話岩岩好,咁我都無特別為意,因為之前去親都係計一成人一小童,無試過要度高,之後個女職員就比左張枱我地開始食野,當我地食左大約50分鐘後諗住再睇下有咩野order,然後就發現原黎張單落左兩個成人,咁我就搵番個女職員問點解會計左兩個成人,佢又再要求我個女度高,擾攘左一輪 另一女職員話今次特別改番張單一大人一小童,so far好彩我今日有睇一睇張單,如果唔係比完錢先發現就無得拗,其實如果計我兩個大人價錢,佢應該一早係我入座時講清楚,總結間餐廳食物質素ok,但今次顧客體驗感覺太唔好,比個女職員搞到食得勁唔開心⋯
2024-07-22
$260 (Dinner)
2024-07-19 516 views
上次係荃灣食過放題今次試下Lunch單點~食台灣野梗係要點牛肉麵同埋一坐低會見到有兩張許願卡可以自行寫唔寫掛係樹上好有儀式感分別叫左招牌牛肉麵$72 配冬瓜茶藥膳招牌牛肉麵加$9麻辣鴨血加$9配冬瓜奶茶非常豐富~除左主角牛肉,仲有牛筋、牛丸、牛肚牛肉好腍有少少黏口牛筋非常軟糯~滿滿骨膠原牛丸爽口彈牙好juicy 牛肚大大塊~麻辣鴨血好入味~係幾辣~正兩碗麵底都係要台灣麵,口感煙韌,兩款湯底都唔錯冬瓜茶同冬瓜奶茶甜度都係固定不過唔會太甜~解辣解渴一流兩個人食左$163~係靚靚櫻花樹下傾下計都幾好店內環境滿滿櫻花粉~少女心爆棚店鋪外仲有棵櫻花樹可以影相打卡~荃灣果間無~許願卡就兩間都有
上次係荃灣食過放題
今次試下Lunch單點~
食台灣野梗係要點牛肉麵
同埋一坐低會見到有兩張許願卡
可以自行寫唔寫掛係樹上
好有儀式感
分別叫左招牌牛肉麵$72 配冬瓜茶
藥膳招牌牛肉麵加$9麻辣鴨血加$9配冬瓜奶茶
非常豐富~除左主角牛肉,仲有牛筋、牛丸、牛肚
牛肉好腍有少少黏口
牛筋非常軟糯~滿滿骨膠原
牛丸爽口彈牙好juicy
牛肚大大塊~
麻辣鴨血好入味~係幾辣~正
兩碗麵底都係要台灣麵,口感煙韌,兩款湯底都唔錯
冬瓜茶同冬瓜奶茶甜度都係固定
不過唔會太甜~解辣解渴一流
兩個人食左$163~係靚靚櫻花樹下傾下計都幾好
店內環境滿滿櫻花粉~少女心爆棚
店鋪外仲有棵櫻花樹可以影相打卡~
荃灣果間無~許願卡就兩間都有

2024-07-16
Type of Meal
Lunch
  • 招牌牛肉麵
  • 冬瓜奶茶
2024-07-12 444 views
早幾日經過呢度比佢哋啲櫻花樹🌸吸引到😛望吓佢哋餐牌有我最鍾意飲嘅💚脆梅春茶,酸酸甜甜好好飲㗎唔係到到都有, 如果叫餐可以加錢飲添🤩見佢哋有招牌牛肉麵我哋就叫咗一個加咗蕃茄湯底添, 另外一樣就叫咗古早排骨飯🐽😊兩樣嘢都好好食呀而且環境相當舒適, 見佢哋有自助餐下次等我冇咁飽嘅時候先去食因為今日都有食到早餐, 所以我嗌個中午餐就啱啱好😀🤨大熱天時嚟呢度做啱晒,冷氣又夠又多款凍飲🥤坐得勁舒服😌
早幾日經過呢度比佢哋啲櫻花樹🌸吸引到😛

大熱天時嚟呢度做啱晒,冷氣又夠又多款凍飲🥤坐得勁舒服😌
清新簡潔台式餐廳🧋🍜自選配搭( 麻辣沙茶湯米線 $33 + 豬肉片$10 + 酒嫩雞肉$10 + 午餐肉$10 )麻辣湯底辣得過癮!米線口感煙韌。配料新鮮足料,其中雞肉非常嫩滑, 豬肉片口感亦好嫩實😊🍜蕃茄味招牌牛肉麵 $72蕃茄湯底真材實料勁濃郁,酸酸甜甜咁好開胃😋配料都好豐富,有牛肉、牛腩、牛筋、牛肚等,滷得入味又軟身,水準唔錯👍🏻🧋凝香奶茶 +$10奶茶比例岩岩好,好正😊🧋凍仙草奶茶 +$13仙草清香細緻,奶味香濃,甜度適中😊————————♡♡♡♡♡♡————————✨總結餐廳以清新簡潔佈置為主,店員會提供書籤比客人寫底留言掛上去櫻花樹上,文青風滿滿,食物水準同份量都幾好,值得推薦💫📍別忘了🏠天湖路2號天耀廣場LG樓15-16號舖
清新簡潔台式餐廳🧋

🍜自選配搭

🍜蕃茄味招牌牛肉麵 $72

🧋凝香奶茶 +$10
奶茶比例岩岩好,好正😊

🧋凍仙草奶茶 +$13
仙草清香細緻,奶味香濃,甜度適中😊

————————♡♡♡♡♡♡————————

✨總結

📍別忘了
🏠天湖路2號天耀廣場LG樓15-16號舖

本身就鍾意食台灣菜, 也可能我曾經在台中流浪住了一年,對台式地道食品有一種莫明嘅情意結。朋友知我鍾意食台灣嘢, 就約我去咗天耀商場這家餐廳。這裡裝修很靚很舒適 以粉色嘅櫻花做佈置,店內 消費 會送兩張許願簽畀你 可以將你嘅願望寫低綁在櫻花樹上。鹽酥排骨配春卷 滷肉飯(香辣)套餐 追加小食 醉雞 地瓜條鹽酥排骨真係好吃得沒話說外層炸衣是台式嘅做法, 非常香酥可厚。排骨用了豬里脊扒,夾雜著一點點的脂肪,而且並沒有將豬肉炸得乾澀, 咀嚼著豬肉, 有彈性和肉汁。好吃。滷肉飯 味道好, 當中加了輕輕嘅香辣, 令人相當開胃。 滷肉是富有膠質嘅肥美肉丁, 很欣賞 餐廳在滷肉飯旁,加上醃製小菜的做法 ,是甜的菜莆粒,整碗飯吃起來口感更豐富、更有層次感。 是十分台式口味嘅做法。自選台灣麵( 麻辣蕃茄湯底)有十多款肉類及蔬菜,給自己配搭,可以選3種。 轉咗豬肉片 蟹柳娃娃菜 ,至於湯底好味不味精,飲幾口了也不會令你十分口渴。 選左台灣面,是細麵來的。 非常Q彈, 除了在台中,幾乎在香港並沒有吃過這種麵, 相信是用了鴨蛋造的麵。 令我想起台灣時,滿滿嘅回憶。台式棉花冰 真真正正還原台灣嘅古早味 在香港
朋友知我鍾意食台灣嘢, 就約我去咗天耀商場這家餐廳。

這裡裝修很靚很舒適 以粉色嘅櫻花做佈置,

鹽酥排骨配春卷 滷肉飯(香辣)套餐
追加小食 醉雞 地瓜條

鹽酥排骨真係好吃得沒話說
外層炸衣是台式嘅做法, 非常香酥可厚。
排骨用了豬里脊扒,夾雜著一點點的脂肪,

自選台灣麵( 麻辣蕃茄湯底)

台式棉花冰
真真正正還原台灣嘅古早味
在香港 賣棉花冰嘅食肆 已經買少見少
。 在能 依間舖頭食到絕對係一個驚喜。
最基本嘅 紅豆 芋泥 仙草 愛玉 四式棉花冰, 配上簡單嘅煉奶 已經十足的美味, 不選 煉奶嘅可以選鳳梨汁。 而且 芋泥 是加上了黑糖一起煮成的
絕對在 暑熱嘅天氣, 為你帶來透心嘅冰涼

紅柚桃花紅茶(凍)
柚子味好出,之後有茶味,雖然固定左甜度,但唔會好甜
爆Chill芝青青(凍)
芝士奶蓋保留左芝士粒粒口感,而且杯底超多果肉,感覺好清近

$80 (Tea)
2024-04-13 745 views
抵食又好味嘅一間台式餐廳,裝潢以櫻花做主題啱晒打卡,仲會提供書籤俾客人寫低留言掛上去,好有特色🫶🏻。今日黎開呢頭行完山食個lunch~自選酸辣湯麵(台灣麵、豬肉片、百頁豆腐、麻辣鴨血、香菇貢丸) $72將秘製酸辣醬同湯底撈勻後再食用,辣得嚟又酸酸哋好開胃,配料嘅豬肉片肥瘦均勻口感唔錯,百頁豆腐有好好吸收湯底,麻辣鴨血口感彈牙而且好入味,香菇貢丸亦都幾香口👍🏻。香酥雞排飯套餐 $60超超超大塊鹽酥雞排!仲要炸皮夠薄肉身夠厚,咬落外脆內軟,外層仲鋪滿鹽酥粉食落好香口惹味,仲有大碗滷肉飯食落充滿豬油香味,兩種台灣地道美食配搭好夾。仙草奶綠 $13,珍珠奶綠 $13食台灣嘢就梗係要配埋手搖飲品,甜度我自己覺得啱啱好,珍珠同仙草各有特色,可以視自己喜好選擇口味。別忘了 (天水圍)天水圍天湖路2號天耀廣場LG1樓LG15-16號舖

今日黎開呢頭行完山食個lunch~

香酥雞排飯套餐 $60

仙草奶綠 $13,珍珠奶綠 $13

別忘了 (天水圍)
天水圍天湖路2號天耀廣場LG1樓LG15-16號舖
🎀天水圍。浪漫打卡櫻花樹下享用地道台灣菜🌸🎀🪄店名* #別忘了🔮地址* 天水圍天湖路2號天耀廣場LG樓15-16號舖🔮🗾分店地區🗾 天水圍,荃灣💰價錢$212 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_天水圍剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_台灣菜➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵作為屯天元街坊 平時除左出去港島九龍食野 間唔中都要幫襯下附近街坊商場 今次近近地就約左閨蜜去呢一間位於天水圍既台式餐廳 餐廳裝修好特別 店鋪外設有一棵櫻花樹及椅子可以供客人打卡 好有氣氛 而餐廳裡面都有好多櫻花樹做配搭 更有書籤提供可以寫下心願 整間店鋪都已粉色做主調 超有少女心😉🍽️食物質素🍽️餐廳主打台式餐點 除左有一人放題火鍋外 仲有提供各款地道台式定食,小食,飲品等 價錢都好相宜 份量夠曬大份 客人進場時會聽到店員用普通話講“歡迎光臨” 真係好似去左台灣甘 佢地服務都好熱情有禮😆👀評分💖💖💖💖💖🪄紅燒牛肉麵$62今次我地主要就試下佢地餐廳台式定食 紅燒牛肉麵都見到好多人叫 系熱門菜式 份量好多 超大碗😆牛肉大大舊好軟淋 牛味濃郁 麵系較粗身 軟硬
🎀天水圍。浪漫打卡櫻花樹下享用地道台灣菜🌸🎀

🪄店名* #別忘了
🔮地址* 天水圍天湖路2號天耀廣場LG樓15-16號舖🔮
🗾分店地區🗾 天水圍,荃灣
💰價錢$212 (2人)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎵餐廳環境🎵

🍽️食物質素🍽️

🪄紅燒牛肉麵$62
今次我地主要就試下佢地餐廳台式定食 紅燒牛肉麵都見到好多人叫 系熱門菜式 份量好多 超大碗😆牛肉大大舊好軟淋 牛味濃郁 麵系較粗身 軟硬適中 我幾中意佢地既湯底 系有啲藥膳味 牛肉輕微辣度 呢個價錢黎講真係好高質😆

🪄塔香鹽酥雞扒飯$60
然後我自己就叫左呢個雞扒定食 佢地份量真係超級多 定食有配肉燥飯 味道超正!雞扒外皮卜卜脆 調味剛好 唔會過咸😎我都幾中意食~肉燥飯會配埋菜譜 好有咬口 送飯一流!

🪄台灣香腸$26
台灣香腸外片脆脆地 但食落又幾好食😍

👀評分💖💖💖💖
🪄紅豆巧克力窩夫$38
甘靚既環境當然唔少得甜品 窩夫好大舊 外皮偏軟淋 加上甜紅豆及朱古力醬 幸福感滿滿😙

👀評分💖💖💖💖
🪄飲品-珍珠奶綠$13 & 鮮芋奶茶$13
飲品配套餐都幾抵飲 性價比高!

(5個💖為最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️

• 紅燒牛肉麵
  • 塔香鹽酥雞扒飯
  • 台灣香腸
2024-04-05 506 views
屯馬沿線🚈找嘢食🥢天水圍🚏C出口步行7分鐘🚶‍♀️今次去到 #天耀商場 😊🌸🌸別忘了🌸🌸@dontforget_hk以櫻花🌸🌸作主題設計😍🍜招牌牛肉麵 💰72🔥必食推介 這個面好牛🐮 有牛腩 牛筋 牛肚 牛丸 + 半隻溏心蛋😚足量又大件 炆得入味 食肉獸至愛😋湯底濃郁好飲 面底有嚼勁 配塔埋酸菜🤤🐔香酥雞排飯 💰60手掌咁大嘅雞扒 入口酥脆香口又juicy😍塔上配飯既好朋友菜脯 + 肥瘦適中滷肉😋精選套餐包檸檬綠茶或紅茶 ( 冷/熱)
屯馬沿線🚈找嘢食🥢

湯底濃郁好飲 面底有嚼勁 配塔埋酸菜🤤

🐔香酥雞排飯 💰60

手掌咁大嘅雞扒 入口酥脆香口又juicy😍
塔上配飯既好朋友菜脯 + 肥瘦適中滷肉😋

精選套餐包檸檬綠茶或紅茶 ( 冷/熱)

2024-03-28
2024-03-28 499 views
兩次都未能食到。第一次是打電話預約,職員態度極差地講冇位並cut線。第二次是拎飛排隊等位等了一段時間,發現遲來的都已經入坐,問問職員現在叫號情況,職員態度惡劣,拒絕回答只叫我企埋一邊等,隨後叫其他客人埋嚟問要咩湯底(亦沒有確認客人拎飛號碼)以後都唔幫襯了,留返俾你地啲職員圍爐慢慢食啦👍🏿
兩次都未能食到。

第一次是打電話預約,職員態度極差地講冇位並cut線。

以後都唔幫襯了,留返俾你地啲職員圍爐慢慢食啦👍🏿
[✨ 天水圍別忘了·文青風台式餐廳🧋]🍜蕃茄味招牌牛肉麵 $72蕃茄湯底真材實料,濃郁得黎酸酸甜甜好開胃😋配料豐富,有牛肉、牛腩、牛筋、牛肚等,滷得入味又軟身,水準唔錯👍🏻🍜自選配搭( 麻辣湯米線 $29 +芝士腸 $9 +酒嫩雞肉 $9 +芋泥貢丸 $12 )麻辣湯底辣得過癮!米線口感煙韌。配料新鮮足料,其中雞肉亦非常嫩滑,芋泥貢丸夠特別,推薦💯🧋凍奶茶 +$10奶同茶比例剛好,水準唔錯!🧋凍仙草奶茶 +$13仙草清香細緻,奶味香濃,甜度適中😊————————♡♡♡♡♡♡————————✨總結餐廳佈置得好有心思🥰以粉色系文青風為主,入座時店員會贈上書籤比大家寫上祝福,可以掛係店內嘅櫻花樹裝飾同店門傍邊,儀式感滿滿💗而且食物水準同份量亦都唔錯,值得推薦💫📍別忘了🏠天湖路2號天耀廣場LG樓15-16號舖
[✨ 天水圍別忘了·文青風台式餐廳🧋]

🍜蕃茄味招牌牛肉麵 $72

🍜自選配搭

🧋凍奶茶 +$10
奶同茶比例剛好,水準唔錯!

🧋凍仙草奶茶 +$13
仙草清香細緻,奶味香濃,甜度適中😊

————————♡♡♡♡♡♡————————

✨總結

📍別忘了
🏠天湖路2號天耀廣場LG樓15-16號舖
之前係荃灣別忘了🌸食台式火鍋原來天水圍都開咗分店啊店內貫徹櫻花樹下主題,成個氛圍充滿台灣櫻花氣息午市除咗有任食火鍋之外,仲有台式定食一定要試吓招牌牛肉麵🍜有齊牛肉、牛筋、牛肚、牛丸四款每款配料都好足料,牛肉口感軟腍入味牛肚爽口,牛筋富豐富骨膠原😉台灣麵條好掛湯,啖啖都食到牛肉湯底精華塔香鹽酥雞飯🐥都有驚喜鹽酥雞炸至金黃色,外脆內軟keep到肉質juicy 肉燥飯大大碗,肉燥份量十足,足以拌勻整碗白飯,好滋味!午市套餐另配2杯台式飲品🧋台灣奶茶同冬瓜茶係正宗味道,解渴一流😚
之前係荃灣別忘了🌸食台式火鍋
原來天水圍都開咗分店啊
店內貫徹櫻花樹下主題,成個氛圍充滿台灣櫻花氣息

午市除咗有任食火鍋之外,仲有台式定食

一定要試吓招牌牛肉麵🍜

有齊牛肉、牛筋、牛肚、牛丸四款
每款配料都好足料,牛肉口感軟腍入味
牛肚爽口,牛筋富豐富骨膠原😉
台灣麵條好掛湯,啖啖都食到牛肉湯底精華

塔香鹽酥雞飯🐥都有驚喜

鹽酥雞炸至金黃色,外脆內軟keep到肉質juicy
肉燥飯大大碗,肉燥份量十足,足以拌勻整碗白飯,好滋味!

午市套餐另配2杯台式飲品🧋
台灣奶茶同冬瓜茶係正宗味道,解渴一流😚

2024-03-20 261 views
每枱都會送一張書籤,大家可以寫完綁上櫻花樹上,餐廳成個環境好夢幻哦!自選麻辣蕃茄湯叫左少辣對🐰黎講個辣度剛剛好,麻辣味都剛好,蕃茄湯微酸爆香甜,湯底成件事夾埋好正,🐰加左酸菜、娃娃菜、雞肉食落都重雞味又不會太鞋口。鹽酥雞拼小滷肉飯鹽酥雞炸得非常酥脆可口,不會太油膩,非常肥美嫩滑。小滷肉飯下午茶黎講都幾大碗下,味道不會太鹹,滷到幾入味下。日本蘭王蛋窩夫配雲呢拿雪糕窩夫蛋香夠重又不會太過粉,再配上雪糕食簡直一流呀~完美下午茶既甜品呢~飲品方面叫左手煮仙草奶茶、水果茶、檸檬紅茶都係固定甜度,都不會太甜,茶味出。

手煮仙草奶茶

水果茶

檸檬紅茶

手煮仙草奶茶
水果茶
檸檬紅茶
2024-03-20 276 views
平時我都有係天耀商場買鮮花既習慣,有日係附近行過見到有間裝潢清新簡潔既台灣餐廳🇹🇼裏面佈置得幾特別,有好多櫻花🌸果刻肚餓中既Gavin媽就入左去醫肚喇~一坐低店員就比左QR code我落單,然後比左我兩張櫻花既書簽,原來可以係書簽後空白位置寫上願望同埋祝福,然後掛上去餐廳既櫻花樹或者店門旁邊,好少女心呀💓🫧原味塔香鹽酥雞飯滷肉飯滷肉飯充滿油香~汁同啲飯撈埋真係好好食!鹽酥雞炸到好酥脆又嫩滑,而且唔會太肥,真係好滋味!🫧台灣香腸呢款係切到一片片上碟,再伴少量既蒜蓉片,order滷肉飯再加一個小食都已經好夠食!🫧別忘了檸檬紅茶呢一杯係跟餐既飲品,黎食台灣野叫手搖飲品係必需的吧🧋我order左少甜少冰,所以甜度係岩岩好,另外再加左愛玉,成杯野就好有咬感!呢度除左有定食,仲可以打邊爐🍲住大西北既又多個選擇喇!@dontforget_hk

🫧原味塔香鹽酥雞飯滷肉飯

🫧台灣香腸

🫧別忘了檸檬紅茶

呢度除左有定食,仲可以打邊爐🍲住大西北既又多個選擇喇!

@dontforget_hk
2024-02-17
Type of Meal
Lunch
覺得一個價錢 就可以任食邊爐🥘茶飲🧋甜品🍧小食🍡真係抵食又滿足🤩-🤍Set A精選牛板腱 $208/248(90/120分鐘)呢個set除咗牛板腱 仲有肥牛🐮豬肉片🐽同羊肉🐏但個人都係集中叫牛板腱 因為質素真係唔錯 肥牛對我嚟講有啲太肥🥲火鍋配料都幾多元😋有部分仲係台式火鍋料冷門啲嘅蛋餃都有🍳🥟仲有王子麵🍜每人都可以揀一款湯底 有十一款可以揀我就揀咗酒香麻油雞🐥感覺養身又特別-任食小食就有鹽酥雞🍗花枝丸🦑鴨血等等但真係可以一次過叫幾份 因為一份得一舊未到好好食 但都正常水準嘅🤣反而比較推薦自助吧嘅地瓜球🍠同炸香蕉🍌-任食甜品就有窩夫🧇雪花冰🍧仲有仙草等等窩夫就一般 但朋友話雪花冰幾唔錯😍細細份啱哂打完邊爐食每人仲送一杯movenpick雪糕🍨茶飲都有差唔多二十款🧋有得自己揀埋冰度同甜度好加分-回訪嗎:🙋🏻‍♀️味道 🌕🌕🌕🌕🌑抵食 🌕🌕🌕🌗🌑
覺得一個價錢
回訪嗎:🙋🏻‍♀️
味道 🌕🌕🌕🌕🌑
抵食 🌕🌕🌕🌗🌑
2024-02-28 811 views
午膳時間,被《別忘了》的店名吸引,主打台式料理,決定入去試試🤭。一進店,映入眼簾就是兩大顆櫻花樹,配上暖色系裝潢,整間餐廳洋溢着幸福開心的氛圍😊,真的給人一種暖暖舒適的感覺。辣味塔香鹽酥雞飯 $60 (爆推🌟🌟🌟🌟🌟) 一上枱,香氣撲鼻😍,炸雞香味中混和着淡淡的九層塔香。份量不少,猶如鹽酥雞山。鹽酥雞表面有滿滿的蒜蓉粒,且佈滿紅紅的辣粉❤️。炸雞炸衣薄,外脆而有肉汁。一啖入口,蒜粒的咬感及微辣的辣粉,中和炸物的油膩感,食到未也覺得非常惹味❤️。所配的飯不是普通白飯🤩,內有半肥瘦滷肉,切條但肥瘦分明。菜圃香辣鬆脆,配上半隻滷蛋及香葱,上枱時還冒着煙,熱辣辣,一啖一滿足,一啖一幸福😊😊。手煮鮮芋奶茶 跟餐 $13見到手煮二字,已經感受到當中誠意😍。奶茶濃滑,內有無數細芋頭粒,非常軟綿。雖然飲品是固定甜度,但甜度適中,贏得我心中冬天第一杯奶茶的位置❤️❤️。店家很有心思,送贈客人別忘了書簽,可以寫下自己的祈願,掛在櫻花樹上❤️不但口腹飽足,心靈也被洗滌一樣,很是滿足。店家除套餐外,也有火鍋放題,見到不少客人選擇,想必很受歡迎🤩。可惜今日時間不夠,下次再試。幸福的感覺仍然滿溢心頭,推介大家有機會去感受

辣味塔香鹽酥雞飯 $60 (爆推🌟🌟🌟🌟🌟)

手煮鮮芋奶茶 跟餐 $13
手煮鮮芋奶茶

店家除套餐外,也有火鍋放題,見到不少客人選擇,想必很受歡迎🤩。可惜今日時間不夠,下次再試。幸福的感覺仍然滿溢心頭,推介大家有機會去感受一下。@Big_Big_Foodie
手煮鮮芋奶茶