2021-05-04
東大街出名美食多,多到唔知揀邊間好,不過如果佢能夠屹立係呢條街,相信一定有佢過人之處🤔正當我行下行下,1516嘅時候,比呢間叫「Double K Kitchen」的藍色招牌同琳琅目錄嘅MENU吸引住,結果就行咗入去了!鋪內主色都係藍色,整到好靚,好似係水族館咁!鵝肝多士:蒜蓉包熱辣辣,再加埋鵝肝同啫喱粒,餐前小食👍安格斯牛脷意粉:用料十足,食落都無咩雪藏味,味道都唔會太咸,抵食高汁!德國咸豬手配芥末:份量太小了!只有5-6件,仲要當中有部份係成舊骨黎,望下張相都見到薯仔多得濟,妹仔大過主人婆,不推介🤧甜品 提拉米蘇:落單到上菜要花成5-10分鐘,原來內有乾坤!十分花心思嘅擺碟, 蛋糕朱古力味酒味適中,值得一推😍夏威夷,紫藍夢幻: 左邊係Hawaii ,即係fruit punch,幾多生果料係底,正正常常咁!右邊係蝶豆花,清香花茶味道,飲落去令人豁然開朗🤓🤓 Recommended!!
鋪內主色都係藍色,整到好靚,好似係水族館咁!
鵝肝多士:蒜蓉包熱辣辣,再加埋鵝肝同啫喱粒,餐前小食👍