2021-06-06
#榴槤控 留意喇🤣🤣#榴槤樂園 想食榴槤甜品,知道尖沙咀有間專門食榴槤嘅店,梗係去試吓喇,難得幾個朋友都食得榴槤,真係好難得🤣位置有d難搵,唔熟尖沙咀嘅人可能要搵好耐。。一入到去,發現入面嘅裝修好特別,好適合影相,仲有好多假嘅榴連🤪我哋見人唔多,諗住慢慢坐下食吓野飲吓嘢,所以叫咗個4人餐,抵到爛,200蚊,包4杯野飲同4件甜品,咁嘅價錢,去邊度搵。第一張相係好得意嘅榴槤布甸,以為得個樣,又幾好味喎,都幾大件,我哋share一齊食,一人都食到好多啖。榴槤芝士蛋糕都好好味,入面係好軟嘅,有少少流心feel,不過有個朋友就唔鍾意呢個口感。榴連水晶凉粉都好特別,一個個好似cereal嘅圈,其實係榴槤,好好味,不過凉粉就冇乜味,要靠椰汁嘅味。仲有一件冇影到相呀,不過cream太多,食咗一啖就放棄咗。嘢飲我推薦我嗰杯,啖啖猫山王奶盖,配上緑茶唔會太漏又夠榴連味,朋友杯榴連珍珠奶茶見到就覺得好飽🤣人均50食咁多嘢,抵呀🥰
#榴槤樂園
仲有一件冇影到相呀,不過cream太多,食咗一啖就放棄咗。
人均50食咁多嘢,抵呀🥰