2008-04-16
三個人食左$415落樓,都算係平啦!點了︰一客pizza (74)兩個意粉(三文魚和茄汁硯) (76 / 80)一個ribs (點了蜜糖芥味) (90)以上的都是small dish再加一個大的tiramisu (58)-------點了tiramisu的原因是朋友仔生日,不過她要低調所以沒有叫staff過黎唱b-day song,只係圍內幫佢細細唱!點知有個staff 勁細心,俾佢知道左,埋單的時候問我是否需要飲品,我們都已經吃得飽飽,所以都說不用。在簽單的時間,她送了三張沒有限期的free drinks cupon 俾我地,等我地下次去食野0既時候用!我覺得食物的質素不錯呢,兩個女仔一個男仔就算點了small dish 都已經好夠食!staff又細心~~~可以再去喎!而且仲要係銅鑼灣旺區,老實講都唔休做啦,但係都仲可以有好0既service 都值得一讚呢!
點了︰
一客pizza (74)
兩個意粉(三文魚和茄汁硯) (76 / 80)
一個ribs (點了蜜糖芥味) (90)
以上的都是small dish
再加一個大的tiramisu (58)
-------