2006-11-03
第二次來食. 第一次平日來, 兩個人, 食了一個二人份的海鮮大會(在鑊仔上). 味道一般, 但環境各樣都還可以. 然後有人生日, 一行十人星期日晚再來, 今次真係想死. d o野細細碟都唔緊要, 唔係太好食都算啦, 最慘係佢地人手同餐具都超級唔夠! 要杯水叫了四五次, 坐低後半個小時才有. 仲好笑d 杯係唔同樣的, 因為佢地話唔夠. 叫了的東西成個幾鐘先有得食, 想要隻碟又要等十幾分鐘先有, "無限refill" 的飲品要佢refill 成半個鐘先有. 總之就係要乜都要吹五六次, 等勁耐先有, 真係差d 要叫佢取消所有東西我地一齊去M 記好過. 其實都唔關d staff 事, 咁少人要做咁多o野, 連d 餐具都唔夠, 唔怪之到九點幾已經得番幾檯人, 隔離周記避風塘仲要等位!十個人每人大約六十幾蚊. 不過都真係冇可能有下次lor. p.s. 佢個New York Fish and Chips 都OK 好食的. 或者人少少去, 只係食Fish 都Ok. 其他海鮮感覺都唔係好新鮮。
十個人每人大約六十幾蚊. 不過都真係冇可能有下次lor.