2023-03-15
呢間餐廳裝修融合中式古風同現代霓虹燈 配色大膽 好引人注意⚠️終於有機會一試😇估唔到 雖然選擇唔多 但係款式好豐富 好廣泛 味道仲唔錯🤣🤣🥢蟹粉豆苗滿滿的蟹粉 味濃足料 豆苗清甜又唔老 兩者夾埋可以中和個味道👍🥢煙燻龍井炸雞(半隻)來到打開蓋仲有煙🤣🤣 有煙燻龍井味😆😆 茶葉炸完之後脆脆的 食落甜甜地好似紫菜咁😋😋 雞肉好嫩滑 沒有過多調味 食到好清香嘅茶味 而雞皮一定要食 焗得香脆而且吸收最香濃嘅茶香 呢道菜好特別 仲要係限量供應🤓🤓🥢蝦球海味蔥油撈面好香蔥油味 麵煮得軟硬適中 份量都頗多 有啲魷魚仔配埋食豐富口感😋 蝦球好新鮮彈牙😝 大大件 超正 呢個配搭冇得輸🥢香辣半筋半肉湯麵呢個一上菜 真係香味撲鼻 牛肉味湧埋來😍😍 牛筋超級腍 好似食花膠咁😂 牛肉份量都好多 都係超腍 爆濃牛肉味 處理得好好🥹 高質 可惜我地掛著食其他野 遲左食麵 就浸腍左啲面 冇咁爽口 🙈湯底味道都唔錯 加埋芫荽食更可以調到啲鮮味👍不過就唔係好食到辣味🤣🤣估唔到啲嘢食咁有驚喜😍😍環境又舒適 下次要再來試下蛇羹同埋點心🤪🤪
🥢蟹粉豆苗
🥢煙燻龍井炸雞(半隻)
🥢蝦球海味蔥油撈面
🥢香辣半筋半肉湯麵