2019-05-15
APM 近年引入左好多特色台式飲品店,令到呢區人流突然多得好緊要,無他,年輕一代每每都想嘗試新產品,而apm正正迎合到呢股年輕風☺️☺️是日於apm吃完拉麵後,轉角見到呢間fresh tea by happylemon , 吃得飽飽濟濟當然要喝杯酸酸甜甜飲品啦😽😽😽1. 手檸苿香綠茶🍋🍋🍵🍵見到職員將整個青檸放入冰凍綠茶中攪拌,就知道呢杯飲品絕對落足料😍😍事實亦是如此,苿香綠茶不會太甜,青檸汁同綠茶非常夾,入口甘香醒胃😋😋2. 芝士黑烏龍茶🧀🧀☕️☕️芝士奶蓋味加係甘甘地既黑烏龍非常夾,黑烏龍較一般烏龍茶苦,齋飲會似普洱茶,反而加左芝士奶蓋後苦味無左,感覺更似奶茶☕️☕️ 友人覺得呢杯超好飲,絕對推薦😎😎Happylemon 近期推出既飲品款式非常帶創意,對比其他台式飲品店更花多點心思,值得再試😜😜😜
1. 手檸苿香綠茶🍋🍋🍵🍵
2. 芝士黑烏龍茶🧀🧀☕️☕️