2023-08-18
📍 Frozen Yogurt Drool (尖沙咀)尖沙咀柯士甸道144號地下D號舖夏日炎炎一定要食返啲凍野醒一醒神,呢間乳酪雪糕,健康又好味🤤,仲點個樣都好靚!可以打卡之餘,又可以消暑。勁多toppings 揀呀😍😍😍👉 REGULAR CUP(3 toppings + 1 sauce)💰56😋😋😋😋.8/5Regular Cup,份量十足~揀左藍妹,抹茶麻糬,繽紛樂,同杏仁脆餅💰5多一樣配料,再加配紅莓汁💰+3😍😍😍清甜既藍莓🫐超巨型!配上奶味十足既乳酪雪糕,再加埋入口脆卜卜既杏仁脆餅,口感好豐富,佢個抹茶麻薯勁煙靭,顏色又靚,食到停唔到嘴😋😋😋每個toppings 都勁出色🤤🤤🤤🤤👉 MERINGUE CONE (2 toppings + 1 sauce)💰$58😋😋😋😋.8/5呢個必叫😋😋有個超酥脆既牛油🧈酥皮筒,打卡必備😍😍食落都好香。我仲揀左是日精選無花果,芒果,配上酸酸地熱情果,勁開胃🤤真係好味又吸晴😋😋😋👍🏻👍🏻👍🏻回頭: yesYesyes!!每樣配料都好好食,生果又新鮮,選擇又多,健康又得邪惡都可以😌😆😆😆😋😋#kermit食在尖沙咀
尖沙咀柯士甸道144號地下D號舖
💰56