深圳超人氣疏乎厘終於嚟到香港啦!仲要屯門同元朗都有分店🫶🏻裝修同深圳差唔多設計風格🩵香港比深圳多唔同口味😂近排推出咗⭐️Oreo脆脆疏乎厘⭐️豆腐杏仁片疏乎厘⭐️北海道牛奶疏乎厘(原味)⭐️抹茶味疏乎厘⭐️士多啤梨疏乎厘⭐️青提疏乎厘仲有幾款口味雪糕🍦抹茶及北海道牛奶雪糕我個人超鍾意北海道牛奶味同埋抹茶味🥴喺深圳要大排長龍嘅北海道牛乳雪糕喺香港唔使排餐懵😂同深圳口味一樣完全係搬咗過嚟啊🧈疏乎厘口感棉密空氣口感超足完全抵受唔住佢嘅誘惑。屯門市廣場新開張優惠買三送一🔥唔知做到幾時?!大家快啲過嚟買啦🙆🏻‍♀️
香港比深圳多唔同口味😂近排推出咗
⭐️Oreo脆脆疏乎厘
⭐️豆腐杏仁片疏乎厘
⭐️北海道牛奶疏乎厘(原味)
⭐️抹茶味疏乎厘
⭐️士多啤梨疏乎厘
⭐️青提疏乎厘
仲有幾款口味雪糕🍦抹茶及北海道牛奶雪糕
屯門市廣場新開張優惠買三送一🔥
唔知做到幾時?!大家快啲過嚟買啦🙆🏻‍♀️
2024-09-27 0 views
Fufuland@Yoho mall 宣傳做得非常成功我哋為咗佢隻公仔買咗9個舒芙蕾🫶🏻買三個,follow fufuland IG,影相post story就有一個可愛公仔🧸仲有一張雪糕卡🍦真係好抵食味道口感都好好睇bb食得幾滋味😋無論大鋪小店我哋都會盡試盡講
Fufuland@Yoho mall

睇bb食得幾滋味😋

無論大鋪小店
我哋都會盡試盡講
2024-09-20 0 views
✨內地人氣店舒芙蕾 pancake 「Fufuland」進軍香港之後 繼旺角店 🙌🏻元朗都有得食喇 🩷主打生乳舒芙蕾 已經幫襯咗幾次🤭 最愛係北海道牛乳口味🤤 舒芙蕾口感軟棉棉😋 中間牛乳餡料 奶味濃郁又creamy😋 其他口味都好唔錯🥳 一定有款啱大家食👏🏻👏🏻👏🏻
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
  • 北海道牛乳
2024-09-15 116 views
一直都想嘗試呢間舒芙蕾專門店 因為我本人好鍾意食舒芙蕾,抹茶同雪糕結果試左之後我有啲失望。。。我買左一份舒芙蕾+雪糕(抹茶) 舒芙蕾一啲都唔蓬鬆 完全就係一塊pancake又話fufu 我淨係食得出扁扁 雪糕偏甜,抹茶味較淡,牛奶味更加突出 不過口感絲滑 賣相既話...中規中矩啦,因為佢都無咩裝飾,算唔上靚 不過雪糕就係完美既形狀() 份量就幾大既 適合兩至三個人食如果佢20蚊既話我會再買 但是佢真係唔值39希望可以改進
結果試左之後我有啲失望。。。
如果佢20蚊既話我會再買 但是佢真係唔值39
希望可以改進
2024-08-25 512 views
深圳買過一次。深圳買到嘅大概大過香港一半左右。香港嘅價錢又大概貴一半左右。不過都可以接受。細件啲冇咁滯。可能因為新開張,職員仲未掌握到點樣整。稍為有啲樣衰。pancake部份睇落好似有啲留咗氣咁。
薄荷朱古力
開心果