2 day(s) ago
「轉轉筒」概念靈感來自泰國,將傳統冰淇淋以新穎方式呈現,真係好有創意,宜家香港既gelato go都食到啦🥰開心果轉轉筒 $88呢個開心果轉轉筒真係好正!冰淇淋滑得嚟又香,開心果味濃郁,仲有啲淡淡嘅咸味,啱啱好平衡咗甜度。每一口入面都充滿咗開心果嘅香氣,啲堅果碎粒咬落去脆脆的,帶出嘅口感好有層次,令人唔停咁想食。最後嘅餘韻有種清新嘅感覺,真係好舒服。對於開心果迷,呢個絕對係必試之選!金莎榛子轉轉筒 $78榛子嘅濃郁香味同濃厚巧克力融為一體,食落去有種醇厚嘅幸福感,隨著每一口,榛子嘅香氣慢慢散發,令人陶醉。甜度控制得很好,唔會太膩!開心果意大利芝士餅 $68呢個甜品真係好特別!意大利芝士嘅濃郁同開心果嘅香甜完美融合。內裡芝士柔滑,咬落去開心果汁味隨之而來,帶出濃烈嘅味道,真係食到令人心滿意足。開心果牛角包配雪糕 $88呢個牛角包外脆內軟,咬落去有啲空氣感,加上開心果冰淇淋嘅香滑,真係絕配!冰淇淋嘅香味喺口中圍繞,跟住牛角包嘅酥脆感交融,簡直係幸福嘅結合。每一口都好有層次,令人忍唔住口!三球雪糕 $95- 檸檬雪芭- 海鹽焦糖- 菠蘿乳酪呢度嘅雪糕選擇都好吸引,好多口味可以揀!檸檬雪芭
開心果轉轉筒 $88
金莎榛子轉轉筒 $78
開心果意大利芝士餅 $68
開心果牛角包配雪糕 $88
三球雪糕 $95
- 檸檬雪芭
- 海鹽焦糖
- 菠蘿乳酪
呢度嘅雪糕選擇都好吸引,好多口味可以揀!檸檬雪芭清新,帶有自然酸味,令人精神一振;海鹽焦糖嘅濃郁甜味伴隨著一絲鹹味,平衡得恰到好處;菠蘿乳酪則係一種清爽嘅口感,酸酸甜甜,十分開胃。三種味道一齊食,口感豐富,令人滿足。