2007-08-19
星期6 冇乜野做去行apm對於我呢個元氣既長期客仔* 再一次冇驚喜!!對上一次係太子個間元氣已經食得唔好, 今次想改變自己既睇法, 但係結果都係一樣!!三文魚壽司- 唔新鮮, 味道好淡, 唔夠肥燒三文魚- 唔新鮮, 又係唔夠肥軟殼蟹手卷- 必食的, 舊軟殼蟹係凍架, 凍又點會好食得去邊呀, 失敗!!呃得唔吾實d飯, 最後散哂收場, 失禮呢!小柱- 真的不夠新鮮,乾爭爭.連order既都可以出現呢個情形帶子- 呢個值得讚既!! 因為真係食洛口同望洛去個感覺都好好, 食同望都夠新鮮炸虾卷- 必食的,有乜野可能d 飯會跌哂係個碟上面?甜旦- 必食的, 可惜d飯係暖!!軟殼蟹小食- 熱就夠熱喇, 不過係林哂呢, 鰻魚- 服務員推介, 女朋友想食,就叫左一客, 味道ok 上面有5 樣野都係要order先有, 不過order 完既質素都係一樣!! 迴轉帶上面係有好多野食, 不過大多數都係睇得出擺左好耐,唔新鮮,乾爭爭一樣!!元氣愈來愈失敗!!
對於我呢個元氣既長期客仔* 再一次冇驚喜!!
對上一次係太子個間元氣已經食得唔好,
今次想改變自己既睇法, 但係結果都係一樣!!
三文魚壽司- 唔新鮮, 味道好淡, 唔夠肥
燒三文魚- 唔新鮮, 又係唔夠肥
炸虾卷- 必食的,有乜野可能d 飯會跌哂係個碟上面?
甜旦- 必食的, 可惜d飯係暖!!
軟殼蟹小食- 熱就夠熱喇, 不過係林哂呢,
鰻魚- 服務員推介, 女朋友想食,就叫左一客, 味道ok
元氣愈來愈失敗!!