2024-10-26
銀杏烘焙由多年經驗既老師傅手工製作,用心製作食物。我最欣賞係佢地果款低糖曲奇系列,夠健康!銀杏館係香港首間支持長者就業既社企,於2003年成立,至今超過20年!就業對長者黎講唔止係經濟上既幫助,心理上亦有寄託 ,同時得到社會既肯定。最近銀杏士多既網店@ginko2005有限定優惠,我就趁機入手。低糖曲奇系列 (折後價$68/6塊)我選左咖啡果仁、夏威夷果仁、朱古力果仁,咖啡同朱古力味係偏淡麗果種,證明真係比一般既低糖同健康!好適合老友記,同我呢啲想健康飲食,控制體重,但想食下零食既人士。曲奇雜錦禮盒(折後價$138/18塊)想一次過以試哂咁多款口味既,可以選雜錦禮盒,有芝麻, 咖啡合桃, 果仁酥, 有機柑桔, 薑餅, 朱古力杏仁。到聖誕同新年時,買呢啲禮盒裝送禮比人,大方得體,仲可以做埋善事。蝴蝶酥禮盒(折後價$168/18片)綠色鐵盒上既銀杏葉design我好鐘意,夠classic同elegant,由細到大我都係用呢啲靚靚鐵盒裝下橡筋髮夾之類既濕星野。
低糖曲奇系列 (折後價$68/6塊)
曲奇雜錦禮盒(折後價$138/18塊)
蝴蝶酥禮盒(折後價$168/18片)