6 day(s) ago
三寶飯,扎肉x2 雞翼x2 豬扒x2,嗰兩塊豬扒,仲要全部係骨位肉都冇舊。如果兩隻炸雞翼完全炸到失敗,廚房非常之Hea ,兩隻雞翼全部炸唔熟,全部出晒血水。真係犀利冇樣嘢係好。同店員反映之後,完全感覺唔到店員有任何悔意嘅態度。對於兩隻炸雞翼成功地炸到咁失敗,炸到出晒血水炸到未熟都夠膽拎出嚟俾人食,店員仲理直氣壯👍🏿睇嚟好自豪?覺得炸兩隻半成熟嘅雞翼係咪好叻?道歉都冇,毫無悔意毫無想改善嘅感覺。呢啲咁嘅質素都夠膽賣出街。反映完俾佢之後仲要白鴿眼,睇清楚你哋雞翼炸成點啦。全部出晒血水,熟都未熟就咁Hea拎出嚟俾人。真係當人水魚,呢間真係請我都唔食啊。店員態度非常之惡劣,越南語角應該係全鰂魚涌最差嘅餐廳。下次都係食隔籬間安南同埋大叻。起碼質素有保證店員又好好多呢間真係白鴿眼。再重申一次鰂魚涌要食越南嘢,麻煩去隔離安南或者大叻。你依家真係食骨頭骨尾加雞肉刺身。