2019-01-04
幾時都話食甜品有另一個胃,就算同朋友個頭食完正餐,呢頭都總會覺得少咗啲,要食埋甜品先圓滿!甜品鋪牆身係花朵嘅塗鴉,枱又有唔少嘅乾花做擺設,係另類嘅打卡位。絲絲入心我就揀咗個心太軟,一上枱就已經要瘋狂打卡,好靚,心太軟蛋糕放咗係彎彎嘅月亮形餅乾上面,再加個朱古力蝴蝶做點綴;而下面嘅雲呢嗱雪糕又用咗薄荷葉同紅桑子脆脆做配料,感覺都幾唯美!除咗個樣,味道仲好唔錯,一叉開個蛋糕,啲朱古力流心醬就慢慢流落雪糕度,溫暖嘅朱古力醬同凍冷冷嘅雪糕好match !朱古力味仲好濃!香蕉金莎朱古力窩夫伴榛子雪糕窩夫外脆內軟,冇煎𤓓,旁邊嘅醬真係好金莎,有金莎獨有嘅榛子香,香蕉同醬料都好多,用泥配窩夫啱啱好。雜果雪芭身邊總有幾個唔識死嘅朋友,天氣咁凍都要食雪芭!雜果好足料,水果款式都幾多,雪芭係用菠蘿泥做容器,好可愛。Facebook 同Instagram 打卡、比like ,全單就有95折,幾抵!
絲絲入心
香蕉金莎朱古力窩夫伴榛子雪糕