2020-04-30
cheese and mushroom pate on toast $75超多文宣係舖頭 而且好早開始就有罷市嘅小黃店💛呢間舖頭係食素嘅 同埋佢係以輕食為主 所以都幾啱行山之前食😎😎個多士上面啲蘑菇幾好食 唔會話焗到乾曬 而且佢中間係有啲pesto係度 所以食落都幾香 個調味都唔錯😋不過我哋呢個多士就好似有啲焗得憹得滯 不過都幾好食嘅😌·pineapple & ham pizza munchies $78因為我哋食唔晒一個full size嘅pizza 所以我地就嗌左kids menu嘅六吋pizza🙊🙊我覺得呢個相對黎講就冇個蘑菇多士咁好食啦你食得出佢個餅底係真係自己手整嘅 但係我略嫌佢個Pizza底健康得滯 好似冇太多調味咁 佢係似麵包嗰種質地多啲既🤔🤔而且可能因為素芝士個原因佢個味道單一少少 但係都唔錯既 係一個幾健康既選擇😎·📍農舍南丫島榕樹灣大街26號地下)
📍農舍
南丫島榕樹灣大街26號地下)