2025-01-12
同閨蜜共進晚餐之後,意猶未盡,決定找個地方happy hour 一下😍環境要靚、食物同飲品選擇又要多,估唔到俾我哋揾到呢間bar😍真係好正。✨My Favorite✨ $108以淺藍色為主調,顏色超級夢幻,非常適合打卡。內有gin、菠蘿、藍橙酒及梳打,飲落酸酸甜甜,非常易入口。而且仲好大杯,真係好抵飲。✨Take Your Time✨$68閨蜜唔飲酒叫咗杯像是烏龍茶但又不是烏龍茶的Mocktail😂😂外型勁像一杯熱茶,但飲落有微微嘅甜味,非常有趣。 ✨蟹肉芝士波✨🦀🧀 $78總共有六粒,炸得非常香脆。咬開輕微拉絲的芝士包裹着蟹肉,鹹香味十足,的確是優質的佐酒小食👍🏻👍🏻👍🏻。✨山賊牛肋串✨ $25牛肉味濃,搭配調味料燒,香氣十足 。✨南部雞雞脾肉✨ $25雞脾肉滑嫩有咬感,仍然保留到肉汁,不錯。環境企理,舒服,的確是不錯的選擇。想睇更多介紹,馬上Follow我啦😁。#big_big_foodie #big_big_foodie食勻尖沙咀
✨My Favorite✨ $108
✨Take Your Time✨$68
✨蟹肉芝士波✨🦀🧀 $78
✨山賊牛肋串✨ $25
牛肉味濃,搭配調味料燒,香氣十足 。
✨南部雞雞脾肉✨ $25
雞脾肉滑嫩有咬感,仍然保留到肉汁,不錯。
環境企理,舒服,的確是不錯的選擇。
想睇更多介紹,馬上Follow我啦😁。