2021-09-23
🥰Soho區驚喜泰式酒吧·🐮Wagyu($32) juicy軟嫩😋🐷Naem sour pork sausage ($36) 酸酸地好特別🦐Thai tiger prawn ($48) 碳燒香難以抵擋💫🍍Pineapple ($32) 清甜可口·🍞Prawn toast ($58) 好香脆!蝦膠量足,咬落彈牙有口感.點埋泰式辣醬,甜辣惹味🥰伴碟炸蝦片,佐酒一流·🥩The crying tiger steak “seua rong hai” ($228) 估唔到咁大塊扒🥰仲好貼心切開哂!勁鍾意微辣特調醬汁,店員細心提醒加入青檸汁會減低辣度~伴碟紫薑酸甜開胃!·🍝Thai Brazil Chicken Spaghetti ($68) 意粉彈牙炒得乾身👍🏻加入九層塔、彩椒、雞肉絲一齊炒,簡單好味🥰·🥭Mango sticky rice($78) 被大食仔感染而家都好鍾意食芒果糯米飯😂每日限定10份,好彩我地都食到😋糯米飯加入暖暖椰汁,爆甜芒果!仲有椰汁西米糕😍完美句號·🍹Sabai sabai($98) 香茅味突出~飲落清新,易入口·🍹Mai Tai ($110) 一定要接受到杏仁味先好點啊
🐮Wagyu($32) juicy軟嫩😋
🍍Pineapple ($32) 清甜可口
🍹Mai Tai ($110) 一定要接受到杏仁味先好點啊!入口甜度較高,岩哂女仔口味🥰
📍H.O.P. House on Peel
中環卑利街63-63A號地下A號鋪