今天要介紹的餐廳位於上水,是一家平價日本餐廳。餐廳位於屋邨內,價格定位相對較低,但餐廳沒有因為價錢低而將貨就價,更提供性價比高的食物給客人選擇。特盛炭火燒牛肉丼 $94好耐冇食過牛肉飯,今次趁機食個加大。呢個飯極多牛肉而且醬汁唔會太鹹,大碗到差點食唔哂。黑蒜油腩肉拉麵 呢度既拉麵非常抵食,最平又由 60幾蚊起跳,而且大大碗幾抵食。今次試左黑蒜油腩肉拉麵,配菜有全隻嘅半熟蛋,木耳絲,同三塊腩肉。拉麵就比較普通但勝左可以選擇軟硬度,而個湯底唔太鹹。自家製餃子餃子有5隻,餃子煎得香脆皮到簿身,但少左d肉汁。關東煮(B) $40餐廳有兩款關東煮,呢款關東煮有蘿蔔、鳴門卷、福袋、魚餅同冬菇。蘿蔔非常淋身冇渣,湯底清甜不錯的。📍博多屋台 @hakatayataihk上水彩園路8號彩園商場3樓22-23號舖港鐵上水站A2出口步行約5分鐘

特盛炭火燒牛肉丼 $94

自家製餃子
餃子有5隻,餃子煎得香脆皮到簿身,但少左d肉汁。

關東煮(B) $40

📍博多屋台 @hakatayataihk
港鐵上水站A2出口步行約5分鐘
2023-11-22 653 views
📍 博多屋台🐮宮崎火灸牛丼 $128冇諗過呢個價錢可以食到宮崎牛🤩仲鋪滿係飯面🤤宮崎牛切成薄片再經過火炙,牛肉味濃,同時保留嫩滑多汁既口感✨ 肉質緊緻滑順而且充滿肉汁;而個牛肉汁簡直係神來之筆,味道甜甜地,配返食一流!牛丼仲加左啲芝麻粒、七味粉,味道一流!🐽黑蒜油腩肉拉麵 $68呢碗拉麵係人氣之選~飲咗啖湯,黑蒜味幾濃郁!半肥瘦既腩肉望到已經覺得好邪惡😈腩肉肥而不膩,食落唔韌而係好腍身;而麵就正正常常,軟硬適中~同時又好掛湯,吸曬啲湯汁🤤另外,糖心蛋做到流心嘅效果🤩🍣三品壽司盛 $30.8總共有三款壽司,分別有炙燒三文魚壽司、芝士甜蝦壽司同芥末蟹柳壽司😗睇個賣相就知唔馬虎!個人比較鍾意炙燒三文魚壽司,幾新鮮,冇腥味~🍢燒雞軟骨肉串 $36雞肉同雞軟骨既比例啱啱好,食落幾有咬口~再配埋個燒汁一齊食,味道幾夾🫶個賣相好似篤魚蛋咁🤣.🫓燒芝士年糕 $28即叫即整,熱辣辣咁上枱🫰做到外脆內軟既效果,芝士偏流心既狀態~📍 博多屋台 (上水)上水彩園路8號彩園商場3樓22-23號舖#上水 #博多屋台 #拉麵 #ramen #宮崎牛 #牛丼 #壽司 #燒雞軟骨肉串 #燒雞軟骨 #芝士 #芝士年糕
📍 博多屋台

🐮宮崎火灸牛丼 $128

🐽黑蒜油腩肉拉麵 $68

🍣三品壽司盛 $30.8

燒雞軟骨肉串

🍢燒雞軟骨肉串 $36

🫓燒芝士年糕 $28

📍 博多屋台 (上水)

燒雞軟骨肉串
  • 炭火燒豚丼
2023-11-19 60 views
早排成日返深圳玩 朋友話橫掂坐開車經過上水 不如試下佢屋企附近間日本菜 話性價比好高 呢間餐廳距離地鐵站只係5分鐘路程 好容易搵到😁當日我地試左午餐 我覺得真係幾抵食 平均$70-90就有個丼飯 仲跟埋小食+熱飲 而且份量都幾多 今次叫左「炭火燒豚肉丼」佢d豚肉真係有炭燒香氣,醬汁+味粉的調味做得好出色 豚肉都好厚身 可以啖啖肉 好味😋小食我地揀左「炸雞件」佢既炸雞係新鮮炸起 味道唔錯 另外仲叫左三色刺身拼盤 全部刺身都好厚身 又新鮮 完全滿足到食刺身既慾望❤️總括黎講 今次體驗唔錯 價錢親民 食物質素絕對對得住個價錢 經過上水要過黎試下😊

2023-11-11 56 views
喺平民商場入邊非常抵食嘅拉麵店人均消費$100以內已經食得好飽😮‍💨因為佢係屋邨商場裏面 所以本身都冇咩期望 不過食完之後又幾有驚喜3個人叫左兩款拉麵同幾款小食 十分之飽!!個人覺得麻辣豬骨比黑蒜油湯底更有驚喜🤩唔算好辣 但好開胃!拉麵裏面既豬軟骨同豚肉都好足料 有4-5舊😙黑蒜油湯豚肉拉麵 74.53/100麻辣豚骨湯豬軟骨拉麵 82.45/100雞肉拼盤 82.17/100有3舊炸雞 兩串雞軟骨丸子 一粒溫泉蛋所有野都係新鮮即炸 唔會有油益味👍🏻👍🏻芝士拼盤 72.45/100本來以為係外面煙煙韌韌個種原來只係炸皮包住左流心芝士不過驚喜位係紅色嗰幾粒係辣嘅 味道非常新奇🙀 日常食都係好唔錯既選擇😽👍🏻店員都好好服務 會主動換水又好有耐性🙀
喺平民商場入邊非常抵食嘅拉麵店
人均消費$100以內已經食得好飽😮‍💨

3個人叫左兩款拉麵同幾款小食 十分之飽!!

個人覺得麻辣豬骨比黑蒜油湯底更有驚喜🤩
唔算好辣 但好開胃!
拉麵裏面既豬軟骨同豚肉都好足料 有4-5舊😙

芝士拼盤 72.45/100
本來以為係外面煙煙韌韌個種
原來只係炸皮包住左流心芝士
不過驚喜位係紅色嗰幾粒係辣嘅 味道非常新奇🙀

$80 (Tea)
2023-11-06 43 views
呢間日式餐廳的種類實在太多了,單是小吃已經幾十款,選擇困難症的我的確樣樣都想食😂本身想叫大阪燒,已經賣晒🥹最後和朋友點了:什錦魚生飯:有三文魚,吞拿魚,油金魚,八爪魚,三文魚籽,牡丹蝦…..(賣相吸引之餘,份量相當豐富,而且好新鮮😍)雞軟骨餃子:食煎餃子最緊要煎得脆,呢個餃子外脆內軟,再配上餃子汁簡直一流!關東煮:一上台時,我忍不住講咗句,嘩,咁大份ge 😂(非常足料,有籮白,福袋年糕,冬菇,魚蛋,菜….)蟹籽沙律:我覺得日本餐也必食的營業時間:早上7:30-晚上9:30有wifi提供可以外賣自取沒有洗手間,要行去商場的麥當勞隔離至有

蟹籽沙律:我覺得日本餐也必食的

營業時間:早上7:30-晚上9:30
有wifi提供
可以外賣自取
沒有洗手間,要行去商場的麥當勞隔離至有
什錦魚生飯
2023-11-05
$140 (Tea)
什錦魚生飯
2023-11-04 28 views
今日去到上水,諗住食日本嘢!同朋友心血來潮,突然之間想食日本刺身!又想食啲小食!跟住就去咗呢個博多!佢除咗出名拉麵之外!小食亦都係非常之受歡迎!店舖唔算話好大,但係位置好闊落!坐得都好舒服牆身都係用簡約日本和風格!裝修好適合大家一齊去打卡影相!亦都好有日本餐廳街頭嘅風格!叫咗個刺身拼盤拼飯:刺身有甜蝦、八爪魚,油甘魚、三文魚、吞拿魚!仲有帶子!全部都鮮甜新鮮!加上檸檬汁更加香!仲有小食,包括泡菜、章魚小丸子曰本煎餃同埋糖心蛋等等都真係好多唔同選擇!泡菜好香濃!、章魚小丸子好有彈性!日本煎餃非常之香口!糖心蛋好正味道juicy!博多屋台上水彩園路8號彩園商場3樓22-23號舖
今日去到上水,諗住食日本嘢!

叫咗個刺身拼盤拼飯

2023-11-01 40 views
位於上水既博多屋台係一間日式料理餐廳。住係新界既我過去上水只需要10分鐘既車程。餐廳位置超容易就搵到係上水彩園商場裡面。餐廳裝修新淨簡潔,座位舒適。食物方面,當日我地就試左餐廳最出色既炭燒系列: 分別係【炭火燒鯖魚 ($33)】, 魚皮燒得超香, 魚肉仲保留到好juicy。再離一份【雞之拼盤 ($48)】, 炸雞外脆內軟, 炸得香脆得離仲能夠保留到肉嫩同好juicy, 接住落離我地叫左佢地既【宮崎火炙牛丼($128)】, 牛肉有陣陣炭香味, 油花好夠牛味都好濃郁。然後再試【自家製餃子($32)】餃子煎得好脆口又唔乾,入面仲保持到肉汁。之後我地分別試埋佢地既冷盤【山葵八爪魚($30)】&【黃金墨魚 ($30)】, 兩款都好鮮味,味道岩岩好😋成餐飯我同另一半都食到大滿足☺️好難得可以係香港用呢個價錢食到呢個水準👍🏻💯💰$150 For One Dinner📍 HKG博多屋台地址: 上水彩園路8號彩園商場3樓22-23號舖(前往方法: 上水地鐵站A出口,經過一條行人天橋到彩園商場)

💰$150 For One Dinner

📍 HKG
地址: 上水彩園路8號彩園商場3樓22-23號舖
宮崎火炙牛丼
2023-10-30
$150 (Dinner)
宮崎火炙牛丼
日本屋台(やたい)類似台灣俗稱嘅「路邊攤」, 日本⛩️屋台料理多元化! 乜都有得食🥢今日就去左上水嘅博多屋台食lunch💨餐廳環境設計都幾有日本特色, 有得選擇堂食或者外賣🥡我今次就堂食🔍..【滑蛋豬扒飯】HK$64賣相都唔錯, 每一件豬扒🐽都炸得好平均, 炸粉唔厚又唔會太油, 豬扒肉質唔韌幾好咬口, 蛋好嫩滑, 將雞蛋伴埋飯一齊食☑️隨餐仲有麵豉湯🥣..【炭火燒雞扒丼】HK$58燒雞肉質鮮嫩, 烤到好香❤️‍🔥燒汁超好送飯, 配菜有西蘭花同蘿蔔, 最特別係有舊烤粟米🌽好甜好好食喎!..❣️除咗特色丼飯之外 仲有壽司小食可以單點🌟..【刺身】HK$68‪三文魚肥美, 吞拿魚油脂豐富, 赤蝦爽甜, 帶子同油甘魚都好鮮甜🐟..【關東煮】HK$40 最後仲加左個關東煮, 鰹魚湯底好鮮甜, 飲返熱湯個胃都舒服晒🧡蘿蔔入晒味..性價比好高嘅一間日式餐廳👘.°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°博多屋台 📍 上水彩園路8號彩園商場3樓22-23號舖

【滑蛋豬扒飯】HK$64

【炭火燒雞扒丼】HK$58

❣️除咗特色丼飯之外 仲有壽司小食可以單點🌟
刺身】HK$68

【關東煮】HK$40

性價比好高嘅一間日式餐廳👘
📍 上水彩園路8號彩園商場3樓22-23號舖
2023-10-31 68 views
本身好小入去上水~朋友帶路就有食神啦帶我去食日本野就點左個火炙三文魚帶子丼($98),送左杯味噌湯(1碗)賣相好吸引,加上散出黎陣陣鮮味見到都流口水🤤三文魚同帶子份量岩岩好,肉質鮮甜,炙烤既香,仲帶有微微甜味,真係好味道!另外叫左牛肉壽喜鍋配烏冬/飯($88),我地選擇左配烏冬~個賣相相當吸引,有菜有金菇有冬菇有蘿蔔仔有大大片牛肉~~樣樣我都岩食,湯底味道剛剛好。個爐慢慢加熱,個煲滾起可以即刻食,成個人暖晒!仲叫左小食,雞之拼盤($ 48)同燒明太子魚餅($42)。雞之拼盤豐富~而燒明太子魚餅有驚喜,咬左一啖之後,好多明太子係入面😆兩個人埋單,三百蚊食得好滿足😌平民屋邨下,真心無諗過有間咁正日本餐廳~~性價比都算吾錯~

本身好小入去上水~朋友帶路就有食神啦
帶我去食日本野

就點左個火炙三文魚帶子丼($98),送左杯味噌湯(1碗)

賣相好吸引,加上散出黎陣陣鮮味見到都流口水🤤
另外叫左牛肉壽喜鍋配烏冬/飯($88),
牛肉壽喜鍋配烏冬
而燒明太子魚餅有驚喜,咬左一啖之後,好多明太子係入面😆

$150 (Dinner)
牛肉壽喜鍋配烏冬
日本料理餐廳🇯🇵博多屋台ʕ๑'ㅅ'๑ʔ‧˚ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ⸝⸝‪⸝♡上水餐廳嘅選擇不嬲都唔多 今次同大家介紹呢間日本餐廳「博多屋台🌟」餐廳環境設計都幾有日本特色 有得選擇堂食或者外賣🥡今次就買咗外賣返屋企慢慢食 外賣嘅質素同堂食一樣 就連個包裝都好有日本風格🇯🇵相當有心思✨🐮溫泉蛋牛肉飯💲5️⃣2️⃣嘩嘩嘩睇唔睇到隻温泉蛋!顏色鮮艷 賣相好吸引✨撈勻啲蛋汁 食落好好食(。>ㅿ<。)牛肉唔會好鞋又唔韌 口感都唔錯!份量仲要唔少 食曬啲飯仲有牛淨❤️佢仲落咗少少辣粉 所以食落會有少少辣 但就更加惹味( •ᴗ• و(و🥓特盛炭火燒牛肉丼💲9️⃣4️⃣特盛係有雙倍嘅牛肉 食肉獸會好滿足(˶ฅωฅ˵)牛肉燒得啱啱好 跟餐小食可以揀炸雞件或者章魚小丸子~我哋要咗炸雞 炸粉唔厚又唔會太油!不過唔夠多肉汁 但食落都唔會太Heavy✨🐥炭火燒雞扒飯💲5️⃣5️⃣雞扒都燒得幾靚 食落雞都滑✨加咗啲燒汁落去 幾夠味~珍珠米飯配上啲醬汁 味道落酸酸甜甜幾開胃( •̀ᴗ•́ ) ̖́-仲有啲黃蘿蔔同椰菜做配料 睇落就更加吸引啦💛除咗特色丼飯之外 仲有壽司、小食可以單點🌟🧡加州卷反卷💲3️⃣6️⃣💛
日本料理餐廳🇯🇵博多屋台
餐廳環境設計都幾有日本特色 有得選擇堂食或者外賣🥡

🐮溫泉蛋牛肉飯💲5️⃣2️⃣
嘩嘩嘩睇唔睇到隻温泉蛋!
顏色鮮艷 賣相好吸引✨
撈勻啲蛋汁 食落好好食(。>ㅿ<。)
牛肉唔會好鞋又唔韌 口感都唔錯!
份量仲要唔少 食曬啲飯仲有牛淨❤️

🥓特盛炭火燒牛肉丼💲9️⃣4️⃣
特盛係有雙倍嘅牛肉 食肉獸會好滿足(˶ฅωฅ˵)
牛肉燒得啱啱好 跟餐小食可以揀炸雞件或者章魚小丸子~
我哋要咗炸雞 炸粉唔厚又唔會太油!
不過唔夠多肉汁 但食落都唔會太Heavy✨

🐥炭火燒雞扒飯💲5️⃣5️⃣
雞扒都燒得幾靚 食落雞都滑✨
加咗啲燒汁落去 幾夠味~
仲有啲黃蘿蔔同椰菜做配料 睇落就更加吸引啦💛

除咗特色丼飯之外 仲有壽司、小食可以單點🌟
🧡加州卷反卷💲3️⃣6️⃣
💛玉子小卷💲2️⃣0️⃣

🤎燒芝士年糕💲2️⃣8️⃣
燒芝士年糕食落煙煙unun 咁
雖然芝士冇流心 不過都幾好食ჱ̒⸝⸝•̀֊•́⸝⸝)‪

*如選擇外賣需要收取$2包裝費用*
⸝⸝‪⸝♡ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ʕ´•ᴥ•`ʔ ‧˚
📍博多屋台
TakeAway
2023-10-25 36 views
上水火車站有蓋連貫彩園邨商場有好多間食肆🥢食日本菜博多屋台都係一個唔錯嘅選擇,中午還有很多款定食🍱🍣三文魚腩刺身 (88折)$63.4魚腩油脂分部較多,魚油香味更濃郁,新鮮好味,大換份,好抵食🍣三文魚刺身兩份 (88折)$114.4三文魚肉質細嫩,鮮美,非常新鮮,很好的質感🍜黑蒜油腩肉拉麵$68香濃黑蒜湯底,配菜有木耳,溫泉蛋拉麵有咬感🍱一人前定食套餐餃子鰹魚湯烏冬$58鰹魚的湯底濃郁,可能太肚餓了用了10分鐘就把烏冬食完喇😅🌟地方寬敞🌟員工很有禮🌟價錢實惠,食材新鮮

🍣三文魚腩刺身 (88折)$63.4
魚腩油脂分部較多,魚油香味更濃郁,新鮮好味,大換份,好抵食

🍣三文魚刺身兩份 (88折)$114.4
三文魚肉質細嫩,鮮美,非常新鮮,很好的質感

🍜黑蒜油腩肉拉麵$68
香濃黑蒜湯底,配菜有木耳,溫泉蛋拉麵有咬感

🍱一人前定食套餐
餃子鰹魚湯烏冬$58
鰹魚的湯底濃郁,可能太肚餓了用了10分鐘就把烏冬食完喇😅

🌟地方寬敞
🌟員工很有禮
🌟價錢實惠,食材新鮮
2023-10-12 52 views
—~—~—~—~—~—~—~—~—~—~—~—📍 博多屋台地址: 上水彩園路8號彩園商場3樓22-23號舖營業時間:/最近身邊朋友好多都做左人媽媽👩🏼見面都少左好多. 難得呢日朋友可以掉低佢個仔一齊出黎食餐飯🤣緊係要帶佢去食餐好架啦😆慰勞下佢平時湊仔👩‍🍼嘅辛苦😚😚😚🔸蟹子+希靈魚壽司🍣壽司好大舊,但佢唔係剩係用舊飯塞飽您嘅😏佢上比嘅料都好足,整體黎講都唔錯😌水準正常啦推介指數 ⭐⭐⭐️⭐️食物質素😋😋😋😋🔸雞軟骨肉串一向都好鍾意食雞肉肉串嘅我,呢度竟然有雞軟骨肉串,更加正🤤一咬落去都有啲肉汁 又有啲脆卜卜嘅軟骨粒,有咬口,好味😋不過食多左都會膩,但$18兩串真係好抵🤣推介指數 ⭐⭐⭐️⭐️食物質素😋😋😋😋🔸鰻魚飯鰻魚係我至愛❤️百吃不厭😆佢個鰻魚好厚身,一啲都唔乾唔薄🫢醬汁都好夠👍🏼夠撈曬成個飯,唔經唔覺我都食曬成個飯😋推介指數 ⭐⭐⭐️⭐️⭐️食物質素😋😋😋😋😋🔸自家製餃子🥟正正常常嘅一個餃子,唔可以話佢難食,但都唔可以話佢好好食😅尚算煎得香脆,但入面嘅餡料唔飽滿,食落唔算太滿足,味道都係依靠個餃子醋去提升推介指數 ⭐⭐⭐️食物質素😋😋😋🔸火灸三文魚帶子丼呢個丼飯係我朋友叫嘅,佢係個三文魚怪,係佢口
—~—~—~—~—~—~—~—~—~—~—~—

🔸自家製餃子🥟

推介指數 ⭐⭐⭐️
食物質素😋😋😋

🔸火灸三文魚帶子丼

呢個丼飯係我朋友叫嘅,佢係個三文魚怪,係佢口中講得出唔錯,都應該真係幾好食嘅😋個三文魚燒得恰好,油脂都被燒曬出黎,不過我嫌個帶子唔夠大舊,比較薄😕可能佢唔係帶子皇嘅關係啦🤣🤣🫣🫣

食物質素😋😋😋😋

_._ _._ _._ _._ _._ _._ _._ _._ _._ _._ _._ _._ _._
整體 :
服務態度:👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
環境分數 ⭐⭐⭐⭐️
CP值 🤍🤍🤍🤍
2023-10-03 28 views
上水真係越黎越多人,今日放假唔想等位,決定買外賣番屋企慢慢嘆💕炭火燒牛肉丼 ($80)採用的牛肉部位肉質有咬口,有一定比例油脂,所以炭燒出來有很濃厚的焦香,味道濃烈可口,配上一啖啖白飯,口感相當不俗餃子鏗魚湯烏冬 ($56)餃子都煎得幾脆,鏗魚湯味道都唔錯,烏冬都算OK。整體嚟講好一般蒲燒鰻魚丼 ($98)入口啖啖肉,配以香甜飽滿的日本珍珠米飯,好滿足~吉列炸廣島蠔 ($60)口感酥脆,蠔肉鮮味博多屋台

炭火燒牛肉丼 ($80)

餃子鏗魚湯烏冬 ($56)

蒲燒鰻魚丼 ($98)

入口啖啖肉,配以香甜飽滿的日本珍珠米飯,好滿足~

吉列炸廣島蠔 ($60)
口感酥脆,蠔肉鮮味

博多屋台
係上水火車站旁有不少餐廳,而早排經過呢間餐廳除了餐廳名有屋台二字,就連內裏的裝修都富有屋台感覺,店舖超過一半都有梳化卡位,決定入去試試。「炭火燒豚丼($56)」燒香的豚肉配以香葱及芝麻燒香,特別鍾意佢配上多款雜菜,健康滿滿。「火炙三文魚丼($88)」有好多塊大大的三文魚,油脂滿滿的三文魚,炙燒後油香豐富,配飯食一流!「三品刺身盛($68)」有餐三文魚、油甘魚,及赤蝦。每塊都切得厚厚的,口感一流,超抵食!餐廳都有不少小食可以選擇,而炸芝士相信大家都不陌生,不過呢到的「芝士拼盤($38)」有兩款炸芝士,除了常見的厚味,仲有炸辣芝士!脆脆的外皮,加上富有辣味的香滑芝士,味道比原味更特別,鍾意辣的朋友仔不能錯過。「雞之拼盤($58)」有齊流心蛋、唐揚炸雞件,及雞軟骨肉串。流心蛋用了醬油浸過,味道更香。炸雞新鮮炸起,雞肉唔鞋。而我最欣賞係雞軟骨肉串,點上燒汁的雞肉丸,加上迷你雞軟骨係入面,食落口感豐富,我最後食晒兩條(笑)。其實上水都有唔少餐廳,而呢間品質OK,價錢又抵食!好似我咁主食唔夠滿足的,可以點多少少小食或刺身都唔會肉痛。==============================我係一

炭火燒豚丼

炭火燒豚丼

雞之拼盤

唐揚炸雞

雞軟骨肉串

我係一個愛寫字愛分享的吃貨!如果鍾意我分享的,我邀請您訂閲我的食評,我會繼續與大家繼續發掘有咩CP高的冰糧!(敬禮)
雞之拼盤
唐揚炸雞
雞軟骨肉串
行雞公嶺山出上水,一落車就到附近的商場覓食醫肚餓,這間食肆價錢比北上消費還便宜,下午茶時段都幾多人就入去試一試。【什錦刺身丼】由各種新鮮的生魚片三文魚魚、油甘魚、章魚等和鮮蝦及三文魚子組成,擺放在一碗白飯上。配上蔥絲、芥末和薑絲,增添風味。【特盛燒炭火豚肉丼】有雙倍日本豬肉的丼飯。切成薄片的炭火燒豬肉,搭配在熱騰騰的白飯上,並伴以特製的醬汁。豬肉嫩滑和口感豐富,是一道簡單卻美味的料理。【麵豉湯】濃郁的味噌風味又很暖胃。【炸雞件】外脆內嫩的口感,雞肉幾多汁。【章魚小丸子】經過油炸至金黃酥脆,搭配醬汁、海苔碎和魚鰹片。【炸唐揚雞軟骨】雞軟骨裹上麵粉後油炸而成。其脆嫩的口感和豐富的香味值得一吃。【燒芝士年糕】竟然是炸的。【巨峰提子乳酸梳打】微酸的口感和清爽的氣泡,嚐到巨峰提子汁與乳酸梳打,非常適合作為夏日的消暑飲品。

雜錦刺身丼

特盛炭火燒豚丼

【麵豉湯】濃郁的味噌風味又很暖胃。
麵豉湯

炸雞件】外脆內嫩的口感,雞肉幾多汁。
炸雞件

章魚小丸子

炸唐揚雞軟骨

【燒芝士年糕】竟然是炸的。

巨峰提子乳酸梳打
2023-09-24
$120 (Tea)
雜錦刺身丼
特盛炭火燒豚丼