久聞大角咀"HERO"的名字,適逢店子再度推出團購優惠,以$29的價錢就可以享用平日四十多元的包包套餐,作為試吃也相當划算,蘋果茶看過之前的食記,知道"英雄"位置比較難找,於是一行三人還是選擇乘的士好了。星期日的下午,店內的人流不算多,但還是坐滿了八成左右,我們在點餐處找了一張圓形桌子坐下,在我們還在商討要點哪一款Sandwich的時候,女收銀員留意到我們是用團購coupon的,還叫我們慢慢看一下menu,禮貌蠻好的。除了巴拿馬火腿之外,其餘在餐牌上的包包都可以選,當然包括了熱門的肉眼扒﹑燒雞扒﹑三文魚等等,蘋果茶選了Roasted Porklet Sandwich,著條加芝士(+$6),餐飲轉即磨熱咖啡(+$3),十分鐘左右,熱呼呼的薯條和包包可以吃了,薯條濃濃的香味滲在空氣之中,咬一口,上面撒了椒鹽味粉,味道剛好不會過鹹,但加了錢的芝士略嫌不夠,溶化了的芝士黏著薯條,變得有一點乾身又不夠芝士汁,本來以為會像"瘋薯"的芝士醬,原來不是,幸好薯條炸得乾身,趁熱吃還夠脆,著實不錯呢。燒豬扒三文治也是熱呼呼的,包包烘得外脆內軟,有牛油的香味,燒豬扒保留了肉汁,不會燒得太乾,但貪心的蘋果茶認
海報非常吸引
久聞大角咀"HERO"的名字,
作為試吃也相當划算,蘋果茶看過之前的食記,
知道"英雄"位置比較難找,於是一行三人還是選擇乘的士好了。
星期日的下午,店內的人流不算多,但還是坐滿了八成左右,
我們在點餐處找了一張圓形桌子坐下,
在我們還在商討要點哪一款Sandwich的時候,
當然包括了熱門的肉眼扒﹑燒雞扒﹑三文魚等等,
Roasted porklet sandwich
豬扒如果能大片一點會更好
薯條著實不錯
著條加芝士(+$6),餐飲轉即磨熱咖啡(+$3),
十分鐘左右,熱呼呼的薯條和包包可以吃了,
薯條濃濃的香味滲在空氣之中,
咬一口,上面撒了椒鹽味粉,味道剛好不會過鹹,
但加了錢的芝士略嫌不夠,溶化了的芝士黏著薯條,
變得有一點乾身又不夠芝士汁,
本來以為會像"瘋薯"的芝士醬,原來不是,
幸好薯條炸得乾身,趁熱吃還夠脆,著實不錯呢。
鹹牛肉焗薯
燒豬扒三文治也是熱呼呼的,包包烘得外脆內軟,
有牛油的香味,
燒豬扒保留了肉汁,不會燒得太乾,
但貪心的蘋果茶認為如果豬扒大片一點會更好,
相信還會有進步的空間。
即磨咖啡就是普普通通一杯咖啡麻,
本來就期望不大。

總括包包和薯條味道雖然不錯,但地點不就腳,
遠道過海來吃一餐快餐下午茶,
而味道卻不致於好吃到非吃不可,
或是吃不到會心癢那種地步,
值不值得,因人而異了。

Other Info. : 蘋果茶早知道餐廳的快餐形式和格局, 但是這天在非繁忙時間惠顧, 還是沒有人清理上一手食客留下來的食物, 希望小店要注意一下。
2012-06-17
$40 (Tea)
海報非常吸引
Roasted porklet sandwich
豬扒如果能大片一點會更好
2012-05-18 6 views
22.10.2011這晚約了好姊妹一齊去奧海城看全城熱話的電影"作死不離三兄弟". 我和她都喜歡去發掘一些平靚正的又特別的食店, 所以就捨棄去奧海城內的食店, 而去大角咀試一試這區的小店. 在看戲前一個星期, 我們已開始商量去哪一間餐廳. 搜尋之下, 才發現大角咀原來食店林立, 日式, 意式, 法式, 中式, etc, 可以用包羅萬有來形容真的不能小看這個舊區. 左揀右揀, 終於決定去這間Hero Sandwich. 可是, 我們去過大角咀的次數只是寥寥無幾, 根本不熟悉這裡的路. 幸好, 好姊妹一早畫好了地圖(一個比google map和centamap更清楚的地圖), 我們就像去探險一樣, 照著地圖去找餐廳了. 照著地圖去找, 其實不難找. 只是, 我們都覺得地點實在不方便. 不過, 當我們找到的時候, 也十分開心及有滿足感我們沒有買什麼團購, 所以要用正價買. 我買了吞拿魚沙律三文治套餐配茄汁焗豆焗薯+汽水包是軟熟的, 包裡有吞拿魚沙律, 生菜和生蕃茄. 吞拿魚沙律甜甜的, 生菜和生蕃茄也很新鮮, 感覺很fresh. 茄汁焗豆焗薯內有很多茄汁豆, 但茄汁不太多, 變得有點兒乾.
22.10.2011

茄汁焗豆焗薯內有很多茄汁豆, 但茄汁不太多, 變得有點兒乾. 焗薯焗得好淋. 連薯皮也又淋又香, 所以我都吃掉大部份薯皮哩.

可能這裡的地點真的太偏僻, 所以就算是星期六的晚上, 人流也不多. 如果將來有時間, 可以再來吃呀.
2011-10-22
$45 (Dinner)
附近返工, 都幾中意食呢間既焗薯, 今日特別想食薯條,就去買返公司食, 下午茶時間人已經唔多, 但我都可以等足4個字 , 工作人員態度如樓下所講真係一個字來形容 = 差, 一間咁舒服咁好食又唔貴既小店, 就敗o係一位看似國內同胞姐姐及一位黑面收銀小姐身上.......我一路等一路睇住我心愛既薯條放涼 , 心諗快d啦, 我d薯條呀............我叫左個餐加$14轉左飲朱古力 , 哇, 伏已中 , 好明顯係兩位員工唔係well trained(一年沖唔 到一杯?) , 沖到雞手鴨腳, 但朱古力應該唔會難飲得去邊掛~? , oh sorry baby , 我心傷透了 ,真係 難飲到極點..怪味又苦.... / . \ $14+一杯好味coffee白白浪費了下次學精啦, 千奇唔好轉野飲 , 同埋一定要o係時間極之充裕既時候先好去 , hero 老闆睇到可唔可以改善下呀? 你又唔係難食, 唔好迫我行去老麥買野食啦 /. \ 是次下午茶消費: 是日三文字( tuna) $23(下午茶size約4吋長,三文字太硬又un 一點新鮮出爐的感覺都沒有,覺得delifrance好食好好聲, ) 轉

轉飲嘔心朱古力 $14 (好鞋口同埋應該唔記得落糖, 怪味)
好味薯條$12( 凍左都好彩好好味 ,仲keep到香脆,落左小小salt吊下味~!正 一定要再食!)
外賣盒仔x2 $4 (2個圓兜仔收$4話支持環保? 呢$4係咪真係捐比環保機構先~?)
total $53
2012-05-16
Waiting Time
20 Minutes (TakeAway)
$30 (Tea)
2012-05-11 6 views
有朋友特登過黎大角咀搵我同女朋友食飯…一行四個人去食個Lunch。去左呢間大角咀區少有,以三文治做主打。既餐廳。先講環境:裝修的確唔錯!坐都坐得幾舒服……但清潔呢就真係唔得囉!洗手間有烏蠅…張枱又好似冇抹過咁!服務:自己搵完位,出去收銀度問個哥哥仔拎個Menu睇下…勁!單手一俾你………柯打完食物…俾$$……拎張飛番位等……我地叫左 2 x Caesar Salad, 1 x Steak Sandwich, 1x Hero's Dog, 1 x Smoked Salmon S/w with Eggs Salad, 3 x Iced coffee & 1 x Mocha.等左二十分鐘, 一樣野都冇黎過…咁我老細(女友)又好肚餓…我就出去睇下……唉,我張飛跌左落地下囉!咁我就叫佢整左drinks 先……唉,又十分鐘最後,三杯涷啡到左呀……杯麽卡呢?!又要催…差!!!!!其實,你地搵個人叫下單……做打荷……一定唔會咁囉………真係未夠班!!!!!!!食物:D Foods 係得。既…但如果你唔係用團購飛的話…的確有D overpriced lor.Drinks really suck!Overal

去左呢間大角咀區少有,以三文治做主打。既餐廳。

先講環境:

裝修的確唔錯!坐都坐得幾舒服……但清潔呢就真係唔得囉!
洗手間有烏蠅…張枱又好似冇抹過咁!
清潔……嗎?

服務:

柯打完食物…俾$$……拎張飛番位等……
咁我就叫佢整左drinks 先……唉,又十分鐘

最後,三杯涷啡到左呀……杯麽卡呢?!又要催…差!!!!!

食物:

Caesar Salad
Steak S/W
Drinks really suck!

Overall:65

2012-05-01
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$45 (Tea)
Caesar Salad
Steak S/W
2012-05-08 3 views
今次又因為團購而來, 已經第3次lu, 仍然不厭, 有團購真係抵好多。$29有包, 薯條, 汽水, 抵呀!今次又係燒肉眼扒同煙三文魚沙律, 我地至愛佢地個包真係特別好食, 佢地真係homemade 嫁, 睇住佢新鮮出爐, 好脆薄薄既肉眼扒唔太韌, 配埋洋蔥、牛油、蒜蓉, 好好味。煙三文魚沙律, 食食下發現無煙三文魚, 更係同佢理倫啦, 有個男仔諗都唔諗就話係自己放少左, 最後就幫我地加返。多返塊三文魚既話. 味道就差好遠啦! 呢到既粗薯條係我至愛, 好香脆, 仲落左少少椒鹽, 正。呢到唔好就係地點, 太偏啦, 唔近地鐵, 唔係我應該會成日黎。
$29有包, 薯條, 汽水, 抵呀!
今次又係燒肉眼扒同煙三文魚沙律, 我地至愛
薄薄既肉眼扒唔太韌, 配埋洋蔥、牛油、蒜蓉, 好好味。
多返塊三文魚既話. 味道就差好遠啦!
呢到既粗薯條係我至愛, 好香脆, 仲落左少少椒鹽, 正。
2012-05-07
2012-05-06 2 views
最近見有番早餐,難得一日放假,就嚟試吓.叫咗兩個$27早餐,有太陽煎雙蛋及多士,還可有多兩款配料,分別要了豬柳,香腸同煙肉.太陽蛋即叫即煎,不錯,多士夠脆,豬柳黑椒味重了點,有點辣,香腸ok,煙肉也可.飲品叫了熱咖啡及格雷伯爵奶茶,咖啡保持水準,奶茶比較英式,茶味很香.這裡早餐時段食客不太多,可以在這裡嘆一個休閒早餐,一邊品嚐美食,一邊留意街上路過的人,真係偷得浮生半日閒.
最近見有番早餐,難得一日放假,就嚟試吓.

2012-04-30
Type of Meal
Breakfast
2012-04-29 15 views
最近剛剛看到了網上有團購是賣學校附近亮賢居地舖的hero sandwich,很久沒有去食了,趁著剛剛考完試,正好借一下機會去嘆番個lunch。Groupon做的優惠是$29任何一個飽餐(except兩個ps:我忘了xd),這相比起現在的新價錢便宜得多了,既然有了優惠,那就不用顧及荷包了!!!之前試過幾款,但最後都是選擇了燒肉眼牛排三文治,一來當然是因為價錢是頗貴的啦xd,二來是真的好吃,我吃過其他的但都沒有那麼印象深刻,唯獨是燒肉眼牛排能讓我的味蕾留下青春的感覺。套餐有燒肉眼牛排三文治+薯條+pesi,燒肉眼牛排醃到完全入了味,扒連醬汁一起燒煮,很好=),餡料不只有牛扒,還有洋蔥、牛油、蒜蓉等等,都是些能互相配合的配料,所以夾在一起的味道很「夾」,還有一點必須提的,雖然這個牛扒是薄切的,有人可能會覺得不划算,但是你給錢吃的是為了滋味,我經常很不喜外面中午「碟頭飯」常吃的牛扒,嫌它們太韌,嚼不爛,但是薄切就正正能解決了這個問題了,做到了入味和鬆化的牛扒兩大原則=)。由於是開放式的廚房,所以食客可以看到食物的製作過程=),這點我是挺喜歡的,另外,薯條也炸得ok香脆,金黃的賣相很吸引,配埋杯
!!!
之前試過幾款,但最後都是選擇了燒肉眼牛排三文治,一來當然是因為價錢是頗貴的啦xd,二來是真的好吃,我吃過其他的但都沒有那麼印象深刻,唯獨是燒肉眼牛排能讓我的味蕾留下青春的感覺。套餐有燒肉眼牛排三文治+薯條+pesi,燒肉眼牛排醃到完全入了味,扒連醬汁一起燒煮,很好=),餡料不只有牛扒,還有洋蔥、牛油、蒜蓉等等,都是些能互相配合的配料,所以夾在一起的味道很「夾」,還有一點必須提的,雖然這個牛扒是薄切的,有人可能會覺得不划算,但是你給錢吃的是為了滋味,我經常很不喜外面中午「碟頭飯」常吃的牛扒,嫌它們太韌,嚼不爛,但是薄切就正正能解決了這個問題了,做到了入味和鬆化的牛扒兩大原則=)。由於是開放式的廚房,所以食客可以看到食物的製作過程=),這點我是挺喜歡的,另外,薯條也炸得ok香脆,金黃的賣相很吸引,配埋杯pesi就perfect match了!!!
燒肉眼牛排三文治+薯條+pesi
同~
燒肉眼牛排三文治+薯條+pesi
同~
2012-04-12 7 views
又一次受到團購既吸引,買了兩張HERO SANDWICH既COUPON。$29包一份三文治(巴馬火腿除外)、薯條及汽水。走到這間店的門外才發現這裏原來就在大角咀埃華街附近,千色店門口對出,位置都挺好找的。來的時候剛好是午餐時間,人流不算十分多,店舖座位約二三十個,座位坐滿了一半,舖面有一半都是open kitchen,所以比較重油煙味,但環境座位都很舒適。出示了團購的coupon,飲品可以加錢轉其他東西,所以就加了$14轉意式咖啡,再找個位置待店員叫號碼。今次叫了煙三文魚雞蛋沙律三文治(原本的套餐價是$43),沒有試其最出名的燒牛肉牛扒三文治。由於即叫即做,待了大約十分鐘就有得食。外觀賣相很不錯呢!而且薯條熱辣辣,並且是粗身的薯條,即使是沒有加蕃茄醬也已經很好吃!外脆內軟!三文治的麵包是先烘脆後才加入其他配料,雖然整個麵包很厚身,但很鬆脆。煙三文魚沒有醒味,加上蛋沙律,蕃茄及生菜,不會太乾身,而且很容易令人一口又一口,兩三下手勢就可以食晒成個包!cappuccino的奶泡當然不是專業的,所以就比較鬆散,但整個味道喝下去至少也是cappuccino帶點苦澀味的,而且這裏不是專業喝咖啡的就
cappuccino的奶泡當然不是專業的,所以就比較鬆散,但整個味道喝下去至少也是cappuccino帶點苦澀味的,而且這裏不是專業喝咖啡的就沒所謂了。

總括而言,這裏的三文治確實是值得推介,而且它有不少特式的口味,即使正價,也要可以再來一趟的!
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$43 (Lunch)
  • 薯條
見團購29蚊, 食評唔錯, 就買左2張去食. 叫人幫我買, 都仲未俾哂錢人 等我啊我會還架1.燒肉眼牛扒三文治: 法包外脆內軟, 薄牛肉片JUICY重牛肉味, 配埋蛋黃醬食唔會好DRY, 正啊 2. 照燒雞扒三文治: 呢個就失色左D, 法包一樣外脆內軟, 仲有薄薄一層牛油, 香香地. 仲有生菜, 蕃茄, 洋蔥配料, 增添了FRESH氣色. 可借, 雞排好似出面一般買的照燒雞扒咁全啡色, 無左燒的香味, 汁似係超市買到的某炭燒雞串個汁, 敗筆3. 薯條: 即炸, 好香脆, 本身落左少少椒鹽, 已經好好食, 拎左4包茄汁諗住點都無用過團購真係會再買, 抵食29蚊而家食個M記餐都要25,6蚊啦服務都OK, 收銀見我地用COUPON, 都叫我地MENU慢慢睇要咩包, 洗唔洗轉薯條/野飲
等我啊我會還架

1.燒肉眼牛扒三文治
3. 薯條

團購真係會再買, 抵食29蚊
而家食個M記餐都要25,6蚊啦
燒肉眼牛扒三文治(右)
2012-04-06
Waiting Time
8 Minutes (Dine In)
Group-buy
燒肉眼牛扒三文治(右)
2012-03-29 4 views
從太子站找,迷路了大半個小時點餐時前面個團購客加錢轉野,我一時鬼迷心竅都加錢轉野+$14 汽水轉熱朱古力+$14 薯條轉凱撒沙律焗薯燒肉眼牛排三文治: 可能我太大期望,所以覺得盛名之下其實不符唔難食,但牛肉少,肉汁比我想像中少凱撒沙律焗薯: mini size 比拳頭更細 (我隻手好細) 唔跟餐好似$28,絕對唔值凱撒雞肉沙律有怪味早知要薯條,薯條都好難難食朱古力好淡$29 coupon + $14 +$14 = $57 搞到好似正價,超唔值,我一定係鬼迷心竅先加錢轉野無下次!!

從太子站找,迷路了大半個小時

點餐時前面個團購客加錢轉野,我一時鬼迷心竅都加錢轉野
+$14 汽水轉熱朱古力
+$14 薯條轉凱撒沙律焗薯
唔難食,但牛肉少,肉汁比我想像中少

凱撒沙律焗薯: mini size
比拳頭更細 (我隻手好細) 唔跟餐好似$28,絕對唔值
凱撒雞肉沙律有怪味

早知要薯條,薯條都好難難食

朱古力好淡

無下次!!
2012-03-22
2012-03-25 7 views
前排朋友推薦買了團購,今天剛好順路,一於去試試。朋友推薦燒肉眼牛排三文治,所以叫了燒肉眼牛排三文治餐,本來想轉沙律,可惜無貨,只好跟返薯條。又是汽水先上,等了四個字。等待不是問題,但當時得一個師傅,砌包又係佢,冲咖啡又係佢,有個無著制服唔知係唔係老闆的年青人企係水吧又唔幫手,撟埋手企係度又阻住個師傅。如果再多D客咪有排等。都係講返個包,真係幾得。牛排肉嫩有肉汁,麫包外脆內軟,薯條都ok。若果可以提供埋黑椒碎和芥末就更好了。都係果句,原價$6X就真係貴左D。而家團購價$29就真係抵食。
前排朋友推薦買了團購,今天剛好順路,一於去試試。

若果可以提供埋黑椒碎和芥末就更好了。

2012-03-18
$29 (Lunch)
2012-03-21 16 views
於openrice看見評價不錯,又在團購網看見在做團購優惠,便一口氣買了三張,然後相約姊妹淘去試。如果不是openrice,我們也不會到大角咀,為的是一嚐那傳說中的英雄。模仿殿堂食家「唔食都知唔好食」問道:「究竟是我做了英雄?還是店家才是英雄?還是可能我只是狗熊呢?」三個小女生,在南昌站步行了二十五分鐘(當中十分鐘是迷路所致),與於團購網所說的五分鐘有極大出入。當我們在路上行走,於絕望中望見了"Hero Sandwich"的招牌,就好比在沙漠發現水源一樣,由絕望、失落的表情變成驚喜萬分。我們走進店鋪,首先向店員遞上團購coupon,然後再選擇三文治的餡料。朋友都是被我騙來的,所以不太清楚coupon使用內容,便向店員查詢。其店員反應極為一般,朋友其後道:「有服務等於沒有服務!」最後我選擇了最放心的芝士火腿三文治,朋友分別選擇了凱撒沙律三文治和煙三文魚蛋沙律三文治。點餐過後便找位置坐下。過了沒多久,便可以拿食物。每份三文治旁配上薯條,如果那不是三文治,便會有快餐的感覺。芝士火腿三文治,先驚喜,後無味。咬下去的時候會很驚喜麵包烘得剛好,偏脆,有點像法包。但後來的無味「無癮」是火腿是平常家庭

過了沒多久,便可以拿食物。
每份三文治旁配上薯條,如果那不是三文治,便會有快餐的感覺。
芝士火腿三文治
芝士火腿三文治,先驚喜,後無味。咬下去的時候會很驚喜麵包烘得剛好,偏脆,有點像法包。但後來的無味「無癮」是火腿是平常家庭、茶餐廳慣用的粉紅色火腿,芝士更是芝士片。只是平平無其的芝腿治再加上蕃茄片和生菜,沒什麼特別,只好其包好吃。
煙三文魚蛋沙律三文治
凱撒沙律三文治
一位朋友跟我想法一樣,認為麵包好吃,但內餡淡而無味。另一位朋友因為不太愛硬身的麵包,便會認為不好吃。

我認為,完全不值得專程到南昌走十多分鐘路程為了一吃這平平無奇的三文治,既沒有服務,又沒有令人番下深刻印象的食物,只有那猶如沙漠的路。回答以上問題,我認為答案是如下:「店家當然成不了英雄,而我們,也當不了。」以失望兩字當個總結就最適合不過,滿懷歡喜的去,失意的回去。這故事教訓我,凡事,不要寄望過大!
2012-03-17
2012-03-18 3 views
前排同朋友團購左張hero既優惠卷,因為睇落好似去抵,$29就可以食到個原價$4X既餐。而今日終於都有時間山長水遠咁去食呢間Hero,但因為大家都係第一次去到大角咀咁遠,結果行錯左一次冤枉路!當我地搵岩左路既時候,都行左成十五分鐘有先到,個團購網仲話一出地鐵站行五分鐘就會去到一入到去即刻搵位坐底,然後就緊係叫野食啦!服務態度麻麻地 我地問佢有乜食佢淨係指兩指個餐牌就算,好快點完餐就返埋位坐了。我就叫左個”煙三文魚蛋沙律三文治套餐”,個包的確好好食,又香又脆,但啲配料就真係好唔掂囉!煙三文魚既味道好淡!所謂蛋沙律我完全食唔到有沙律味成個三文治真係得個包好食,薯條都OK!不過好普通!薯條味囉冇乜特別。總括黎講$29就算啦,不過冇下次囉!
而今日終於都有時間山長水遠咁去食呢間Hero,
但因為大家都係第一次去到大角咀咁遠,
結果行錯左一次冤枉路!
當我地搵岩左路既時候,都行左成十五分鐘有先到,
個團購網仲話一出地鐵站行五分鐘就會去到

一入到去即刻搵位坐底,然後就緊係叫野食啦!
服務態度麻麻地
我地問佢有乜食佢淨係指兩指個餐牌就算,
好快點完餐就返埋位坐了。

我就叫左個”煙三文魚蛋沙律三文治套餐”,
個包的確好好食,又香又脆,
但啲配料就真係好唔掂囉!
煙三文魚既味道好淡!
所謂蛋沙律我完全食唔到有沙律味

成個三文治真係得個包好食,
薯條都OK!不過好普通!薯條味囉冇乜特別。

總括黎講$29就算啦,
不過冇下次囉!
三文治淡而無味。
2012-03-17
2012-03-03 32 views
A great little sandwich served with fresh fries and a cold drink. The steak sandwich is a winner. Simple, good value and fast. It's popular with the school kids, so if you don't want to share a table with friendly yet shy students, avoid lunch time. Otherwise, relax and enjoy a fresh baked cookie for dessert.
2012-01-16
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$35 (Lunch)
Celebration
Birthday
  • Steak hero
2012-03-03 18 views
之前團購用左$29 買左一個set (有包+薯條+飲品), 原價個餐應該要40幾蚊嫁, 抵左。除左有2 款包唔揀得, 其他都可以order.我地有2 張coupon, 所以叫左一個set, 1 x 燒肉眼扒三文治餐, 1 x Hero 公司三文治呢到d 包係即叫即做既, 同埋係open kitchen, 可以睇住佢整tim!先講肉眼扒, 係店舖既招牌菜, 必試, 包係法包, 硬硬地, 食落好脆口, 餡料有薄薄幾片牛肉, 生菜, 洋蔥, 芝士, Hero醬汁, 雖然肉味唔太濃, 但好彩有個特制醬汁, 令味道提升。薯條, 係粗薯, 岩岩炸起, 熱la la , 脆卜卜, 係最好食既。另一個Hero公司三文治, 就比較清淡, 生菜, 火腿, 芝士, 但有香濃既芝士, 都不錯啊~呢到其實環境都唔錯呀, 樓底高, 光猛, 靜靜地, 唔多人, 係位置比較偏僻, 唔係咁方便到。個餐包飲品, 加$3 就可以轉杯咖啡
除左有2 款包唔揀得, 其他都可以order.
雖然肉味唔太濃, 但好彩有個特制醬汁, 令味道提升。
個餐包飲品, 加$3 就可以轉杯咖啡

2012-02-24