2011-10-17 18 views
又是團購才認識此店, $29任選一個三文治餐(parma ham除外)地點算是蠻隔洩, 如果唔係侍衛帶路, 娘娘根本唔知點行去.....原本想要雞扒, 不過佢話賣晒, 於是要了公司三文治, 以及加$10改沙律, 再加錢轉熱飲其實料都ok, 不過可能全是凍, 加埋個麵包整個感覺就好硬了 侍衛選了燒肉眼牛排三文治, 即叫即做, 也算新鮮熱辣。相對地, 燒牛肉熱辣辣, 醬汁連牛肉感覺算juicy, 唔會太膩而個包亦無咁乾及硬, 整體較好, 不過牛肉只得數片, 份量太少了不知是否團購關係所以份量才很少, 娘娘與侍衛也覺得, 如果以正價購此餐, 那就完全不值了
加$10轉沙律
公司三文治
燒肉眼牛排
侍衛選了燒肉眼牛排三文治, 即叫即做, 也算新鮮熱辣。

2011-10-11
$40 (Other)
公司三文治
燒肉眼牛排
2011-10-09 5 views
其實剛開幕的時候有來過,不過因為地址實在不就腳,縱於三文台味道很好,但只去過一次。這次看到有團購優惠,以$29購買Hero Sandwich + 粗薯條 + 汽水再送兩張$10現金劵。除了最貴的巴馬火腿三文治不能點之外,其他價錢由$32-$46都可以。這裡是自助形式,先買套,再找坐位,再等叫號碼。雖然已經過了午飯時間,但客人很多,有一兩組人在等位。記得第一次來吃過一個好像有三粒肉丸的三文治,現在好像沒有了,這次嘗嘗別的,點了燒肉眼牛扒三文治。由於是即叫即製的,所以等了大概十分鐘才燒肉眼牛扒三文治裡面除了肉眼扒外,還有芝士、紅洋蔥、生菜和特製醬汁。麵包外脆內軟,肉眼扒雖然薄,但很juicy,吃的時候不斷有汁流出來。生菜爽脆,芝士味濃,整個三文治配搭得很好。薯條也不是普通貨色,炸成金黃色,外層脆脆,厚實之餘又夠薯味,調味亦不會太鹹。檸檬茶的紅茶味道清新,一點也不苦澀,很好喝。真心覺得好吃,如果行經大角咀,必定要試試看。

真心覺得好吃,如果行經大角咀,必定要試試看。
$15 (Dinner)
上次試過唔錯!今次試吓熱狗同吞拿魚芝麻包!芝麻包很香同很脆!熱狗腸脆脆地幾好食!薯條就差咗D,可能太大條了,不夠脆!焗薯完全不是焗的,只是用水整熟!一D都唔好食!令人有D失望!
上次試過唔錯!
今次試吓熱狗同吞拿魚芝麻包!
芝麻包很香同很脆!

熱狗腸脆脆地幾好食!
薯條就差咗D,可能太大條了,不夠脆!
焗薯完全不是焗的,只是用水整熟!
一D都唔好食!

令人有D失望!
2011-09-10
2011-09-25 4 views
Hero位置比較偏遠,幸好男朋友駕車前來。二人選了兩個套餐,分別是三文魚蛋沙律三文治套餐及肉眼牛排三文治套餐。先吃肉眼牛排三文治 自家製的麵包烘得外脆而內軟,夾著薄薄的肉眼扒、芝士、生菜、紫洋蔥,再配上秘製醬汁-- 出奇地美味! 不太愛好牛的我,也深深被它打動了!至於三文魚碎蛋三文治:,亦沒有令人失望 一樣好吃的包包,夾著煙三文魚、生菜、蛋沙律和番茄片,感覺清新。粗粗的炸薯條亦是外脆內軟,不油膩,十分好吃 !Movenpick 咖啡則不過不失。很滿意的一餐,店內環境亦寧靜舒適,下次路經大角咀也會再光顧的。
Hero位置比較偏遠,幸好男朋友駕車前來。

肉眼牛排三文治
先吃肉眼牛排三文治

至於三文魚碎蛋三文治:,亦沒有令人失望

粗粗的炸薯條亦是外脆內軟,不油膩,十分好吃 !

Movenpick 咖啡則不過不失。

2011-09-17
$30 (Tea)
  • 燒肉眼牛排三文治
又喺團購得來的,之前都食過,因為好味,先至會團購。$29食一個三文治餐,除parma ham 之外,任選。原本想要煙三文魚碎蛋,不過佢話賣晒,於是就要了燒肉眼牛排三文治。其中一個餐加$1要咗movenpick coffee。燒肉眼牛排三文治即叫即做,新鮮熱辣。燒牛肉好嫩又juicy,個醬汁又唔會太咸,配合埋生菜、紫洋蔥,味道可口,食完又唔會膩。個包唔會太乾太硬,都同個燒牛肉好夾。仲有粗薯條,好好味,唔會太乾身。反而個movenpick coffee就唔好飲,好苦,唔香濃。
又喺團購得來的,之前都食過,因為好味,先至會團購。
$29食一個三文治餐,除parma ham 之外,任選。
燒肉眼牛排三文治即叫即做,新鮮熱辣。
個包唔會太乾太硬,都同個燒牛肉好夾。
仲有粗薯條,好好味,唔會太乾身。
Yummy~
熱咖啡
Yummy~
2011-09-12
之前買過幾次團購, 都不幸中伏, 被佢果啲魔鬼條款搞到鬼咁嬲, 但嚇見Hero居然有團購, 再加上我上次經過已經好想試,細閱條款後冇發現有魔鬼條款, 咁就買一張試吓啦!!老實說地理上都幾隔涉, 但係可能因為咁而租平啲, 所以可以以中等的價錢,配以上等的材料.今次我拎張券去買, 雖然冇魔鬼條款, 但我以為買果時都會多多限制,但點知真係俾我任揀!!冇呃人!我揀左肉眼三文治, 佢揀左三文魚蛋沙律.一入口, 我已經覺得不得了, 啲肉好林, 肉汗出哂黎, 超入味, 但啲芝士又唔會搶左啲肉味, 而係好安守本份咁係適當時候散發出少少芝士香.仲有, 正如佢話, 個包真係好正, 食落口, 已經覺得係同其他包唔同, 再睇埋係內既簡介, 佢話啲包係每朝四點整的.佢係咪四點整我唔知, 但就一定係新鮮包, 正!!佢個三文魚蛋沙律都一流, 淡淡的口感卻有一種清新既感覺. 一個字, 正!啲薯條都正, 但鹹左少少.總的來說真的不錯, 呢排懶左, 冇乜點寫食評, 但呢次真係忍唔住要讚吓!好餐廳一定要支持!!Support!

冇呃人!

我揀左肉眼三文治, 佢揀左三文魚蛋沙律.

佢係咪四點整我唔知, 但就一定係新鮮包, 正!!

啲薯條都正, 但鹹左少少.

好餐廳一定要支持!!

Support!
2011-09-11
2011-09-08 7 views
第二次到訪, menu 好像已經轉了一點上次都有但沒試, 就是"燒肉眼牛排三文治"仍是很香軟的三文治包, 軟硬適中而富牛味的肉眼, 沒有一堆混醬的雜味, 薯味新鮮而不覺熱氣的炸薯條仍是很愜意的一餐
第二次到訪, menu 好像已經轉了一點

上次都有但沒試, 就是"燒肉眼牛排三文治"

仍是很愜意的一餐
2011-03-17
Type of Meal
Lunch
2011-08-28 13 views
早前我在BEECRAZY 團購訂了個$29 餐, 由於第一次訂的緣故, 見到"RECEIPT" 字, 就拿去"HERO" , 職員見到我張RECEIPT, 好不禮貌地說"咩嚟O架, 未見過, 就走了"; 之後我再請教她,她又不客氣地回應 "點解人人都識得PRINT 張COUPON, 你自己睇吓", 之後將其他人客用的COUPON展示給我, 但完全沒有回應在哪裡可PRINT .......COUPON 是否用得到, 但眼見+ 耳聽職員的回應確令人憤怒. 坦白說,之前見有"HERO" 開, 都開心的, 但一直見很少人光顧, 不明所以, 今次一訪, 知其原因, 前線幾個員工, 態度散漫, 欠缺禮貌, 要知餐飲業亦是香港的重要服務業, "HERO" 員工確實是香港服務業的蟑螂.

2011-08-27
2011-08-25 29 views
哈哈,今次其實係基於係團購website買回來嘅優惠券,再次品味呢間出色嘅多倫多口味Sandwich Shop。 $29 有飽有薯條 + $3轉 Movenpick Hot Coffee,豐富非常! 質素味道依然咁正 !上次試左其它口味,寫左Comment;今次我揀了燒猪扒三文治 ,睇下又點先 猪扒好淋有肉味,三文治裡還有紫洋葱、生菜同蕃蓉,超好味!豬仔飽外皮好脆,食落卜卜聲,飽內搽了牛油,更覺香口。 而薯條亦都 keep 得出色,外脆而內軟;唔知係咪調味粉轉左,依家的係帶有 "珍珍"薯片的味道呢!Movenpick 的蒸餾Coffee 係我第一次試,感覺係偏苦及帶有少許酒精味道,唔係唔好飲,但我會比較愛UCC或White Coffee那種味道。起初入舖時得2成人到,以為Hero開始無咁受歡迎 ( ... 無理由架,咁有Heart去做Sandwich都無Fans? )。 原來唔係,13:30 人客陸續到達, 舖已9成半滿了。

,睇下又點先

2011-08-11
$31 (Lunch)
  • 燒猪扒三文治
2011-08-22 3 views
夏日炎炎,冇麥胃口,就去食吓三文治啦!估唔到係大角咀搵到間幾有水準GE三文治!今日揀咗煙三文魚蛋沙律三文治+凱撒沙律+汽水!麵包再烤過幾脆,食材新鮮,很清新的感覺,簡直就係夏日之選!沙律 = 菜很新鮮 + 煙肉 + 脆脆麵包粒 + 酸GE沙律醬 + 芝士粉本來想食薯條(粗)的,但太熱了,不想再食熱氣GE嘢!見他們的MENU有好多選擇,好似焗薯、PIZZA、厚多士、沙冰........會再幫襯....
夏日炎炎,冇麥胃口,就去食吓三文治啦!
估唔到係大角咀搵到間幾有水準GE三文治!

今日揀咗煙三文魚蛋沙律三文治+凱撒沙律+汽水!
麵包再烤過幾脆,食材新鮮,很清新的感覺,
簡直就係夏日之選!

本來想食薯條(粗)的,但太熱了,不想再食熱氣GE嘢!
會再幫襯....
2011-08-13
$40 (Tea)
2011-08-18
團購 $29/餐, 平均平左十幾蚊個餐住係附近一年都未試過呢間野, 反而買左團購先食, 真係有d宣傳作用wor叫左:燒牛肉三文冶 - 勁 juicy~~~薯條 - 勁粗, 好有肉有$10 coupon下次用, 一定會再黎~~~~見有個 C9 問店員有關團購coupon問題, 店員都好有耐性&禮貌解答, 讚
團購 $29/餐, 平均平左十幾蚊個餐

叫左:

燒牛肉三文冶 - 勁 juicy~~~

薯條 - 勁粗, 好有肉

有$10 coupon下次用, 一定會再黎~~~~

• 薯條
2011-08-11 3 views
聽人講得多, 終於有機會黎試下。位置比較山卡拉, 好彩揸車黎, 後街有得泊車, 唔洗行咁遠。間舖樓底高, 環境光鮮, 係d 坐位排得比較貼, 好似好迫咁。2個人叫左2個set1) 燒肉眼扒三文治套餐($46) + 焗薯(要+10轉)+飲品呢個餐係大熱, 眼見每台都總有一個, 不過真係幾好食, 脆豬既包皮, 薄薄的一塊肉眼扒, 肉質好滑, 咬落仲有汁標出黎, 夾埋生菜, 芝士, 洋蔥, very gd, 不過個包唔係咁熱, 要扣少少分。2) 照燒雞三文治套餐 + 薯條 + 飲品 ($43)照燒雞都好滑, 燒汁好香, 不過還是肉眼扒比較好。粗身薯條我至愛, 炸得唔油, gd!呢到d 薯條/飲品都可以加錢轉的。仲要一讚係呢到係無障礙的, 方便傷殘人士黎開飯。
聽人講得多, 終於有機會黎試下。
2個人叫左2個set
very gd, 不過個包唔係咁熱, 要扣少少分。
2) 照燒雞三文治套餐 + 薯條 + 飲品 ($43)
照燒雞都好滑, 燒汁好香, 不過還是肉眼扒比較好。
粗身薯條我至愛, 炸得唔油, gd!
呢到d 薯條/飲品都可以加錢轉的。
仲要一讚係呢到係無障礙的, 方便傷殘人士黎開飯。
2011-08-10
$50 (Dinner)
2011-08-10 8 views
黑椒煙牛肉三文治 + 薯條 + 汽水 套餐$44呢個係老公食, 佢話都ok, 我試咗一啖即刻比番佢, 我覺得我嗰個好味啲....啲牛肉得黑椒味, 無特別薯條係粗薯條, 好好味....但少咗啲煙三文魚茄旦沙律三文治 + 凱撒沙律 (另加$6) + 汽水 =$49一食落去個包真係冇得頂, 又香又脆, 好好好味.....煙三文魚, 蕃茄, 旦沙律三樣加埋個包真係好好味, 食完好想再食凱撒沙律: 份量啱啱好, 好正, 有煙肉, 麵包粒, 沙律醬加埋的味道, 無得頂呀噚日食完已經覺得好好味, 成晚都好掛住, 所以今日中午又再去試其他款....燒肉眼牛扒三文治 + 煙三文魚凱撒沙律 (另加$10)+ cappuccino (另加$14) =$70呢個三文治仲好食過我噚日食嗰個, 佢雖然唔係一塊牛扒, 但啲肉都夠多, 好淋, 佢啲汁仲多, 一路食仲路滴出嚟, 肉加埋啲汁真係正, 啲汁仲索埋落個包到, 仲更加好味......又好想再食呀!!!!個沙律加多咗$4多咗幾粒仔的煙三文魚, 一啲都唔抵, 所以下次都唔會再叫cappuccino: 都ok, 咁當然唔可以同大公司比啦......真係好開心
黑椒燒牛肉三文治, 薯條 $44
黑椒煙牛肉三文治 + 薯條 + 汽水 套餐$44
薯條係粗薯條, 好好味....但少咗啲
下面: 煙三文魚旦沙律三文治, 凱撒沙律

燒肉眼牛扒三文治, 煙三文魚凱撒沙律, cappuccino

真係好開心屋企附近開咗間咁好味的三文治......以後唔駛再食m記!!!! 不過最衰間野真係收得太早了, 因我都係放9:00, 放工後食唔到!!
2011-08-10
$60 (Lunch)
下面: 煙三文魚旦沙律三文治, 凱撒沙律
  • 煙三文魚旦沙律三文治
  • 凱撒沙律
2011-07-30 14 views
係openrice上面見到有個優惠﹐話免費送熱狗。因為平時都會有點開hero's 熱狗﹐就充實利用禮拜日去食呢個免費午餐。個熱狗真係要親身體驗先會知道有幾好食! 加埋佢哋嘅秘製醬料﹐真係一流! 每次去親都係咁好嘅水準! 薯條加埋味粉亦都可以話係滋味無窮。好彩而家有返套餐﹐套餐價都只係$36 (包汽水同薯條)。都唔算太貴﹐又有返冷氣﹐ 可以話坐足成日。其他麵包都可以話加$8 轉套餐。除左免費熱狗之外﹐亦都可以免費升級轉汽水做咖啡。真係值得一試! 下次會試埋其他包﹐同埋佢哋嘅法式奶凍同布丁!

熱狗套餐
熱狗close up!

2011-07-24
$36 (Lunch)
熱狗套餐
熱狗close up!
  • Hero's Dog
2011-07-26 8 views
朋友介紹來的, 以這樣既高質素.. 平均$50真的很滿意!!面包鬆脆, 著條係真薯仔炸, 好好味^^即叫即整! 有多款SANDWICHES選擇而且環境舒適, 值得一食再食平日更有學生餐提供, 20多元, 學生必食!!
黑椒煙熏牛肉三文治&吞拿魚沙律三文治
面包鬆脆, 著條係真薯仔炸, 好好味^^

平日更有學生餐提供, 20多元, 學生必食!!

2011-07-15
黑椒煙熏牛肉三文治&吞拿魚沙律三文治