2024-07-06
📍旺角日式天婦羅丼 — 炎天丼🍤🍱🇯🇵𝙒𝙝𝙖𝙩 𝙙𝙞𝙙 𝙄 𝙚𝙖𝙩 ??? (´ε` )🍤🥢野菜天婦羅 配 信州蕎麥麵(凍)$82🐂🍚特上佐賀牛丼 $98✰⋆�。:゚・*☽:゚・⋆�。✰⋆�。:゚・*☽:゚・⋆�。✰⋆�。:゚・*☽呢間位於旺角嘅天婦羅專門店位置唔算顯眼,晚市亦唔算多人,唔使排隊,但係食完估唔到有驚喜!🤩👍🏼今次叫咗一個天婦羅蕎麥麵set同埋一個特上牛丼~😋😋凍蕎麥麵好清新,配埋麵汁幾好食,仲可以落啲wasabi調味🤤🥢而野菜天婦羅就包括有菜心苗、茄汁、蓮藕、南瓜、菇等材料~都好豐富!🥰🍤每一件天婦羅都好大件,而且炸到金黃色,好高質!🥳而牛丼份量就好大!😍🐂一黎到已經香氣撲鼻😙再加埋表面嗰隻炸流心蛋,真係好出色😋🧡撈埋啲汁一齊食個飯真係好入味~🍚整體覺得呢間餐廳唔錯,員工服務態度都好好😙👍🏼一坐低已經擺低兩碗麵豉湯,檸檬水任斟,晚市仲要唔使加一🫣🫣不過聽講午市好似仲抵食!大家可以選擇lunch time過黎試下!😆賣相:🌟🌟🌟💫味道:🌟🌟🌟🌟性價比:🌟🌟🌟💫推薦度:🌟🌟🌟🌟📍 炎天丼🔖地址:旺角通菜街23號地舖(旺角站E2出口)🕑星期一至日 11:30-22:30
𝙒𝙝𝙖𝙩 𝙙𝙞𝙙 𝙄 𝙚𝙖𝙩 ??? (´ε` )
🍤🥢野菜天婦羅 配 信州蕎麥麵(凍)$82
🐂🍚特上佐賀牛丼 $98
賣相:🌟🌟🌟💫
味道:🌟🌟🌟🌟
性價比:🌟🌟🌟💫
推薦度:🌟🌟🌟🌟
📍 炎天丼
🔖地址:旺角通菜街23號地舖
(旺角站E2出口)
🕑星期一至日 11:30-22:30