2025-04-14
適逢一周年紀念 同男朋友去咗一間喺油麻地食西餐嘅餐廳慶祝🍾我哋叫咗一個set另外再加咗啲嘢食 又抵又好食😋Set 328🐮頭盤 一口牛舌芯🍄🟫湯品 南瓜湯🐮主菜 精選牛扒配特色海鹽🍰甜品 芝士蛋糕🍹餐飲 凍檸茶一口牛舌芯好嫩口 唔會話太熟 岩岩好😋南瓜湯普通 餐包好軟熟今次個精選牛扒係嚟自英國嘅 我哋叫咗5成熟 一黎到 店員好細心咁介紹咗三款海鹽嘅食法 三款鹽都有唔同嘅風味 靚嘅牛扒淨係點鹽食就已經好夠味 必點!😋因為我哋今次係慶祝一周年 佢哋幫我哋準備咗一周年嘅碟 甜品方面係芝士蛋糕🍰味道正常 主要都係打卡慢煮黑豚梅扒 配威士忌黑魚子奶油汁 208另外我哋叫豬扒 豚肉中間仲有少少粉紅色 表面就煎到金黃色 咬落十分嫩口 雞翼 78雞翼係有四隻芝麻雞翼 煎得好脆口 味道正常可以唔使叫🤣心太軟配雪糕 68我哋另外叫咗心太軟 心太軟整得好好 中間好流心 好濃朱古力味 雪糕係雲呢拿雪糕😋總結:環境好有情調 啱晒情侶慶祝 但係同台之間拍得太埋 會聽到隔籬枱嘅對話 不過整體嚟講尚算出色 食物質素中上 西餐喺旺區嘅鬧市嚟講係有水準 大家慶祝紀念日或者生日都上去試吓😍😋
Set 328
🐮頭盤 一口牛舌芯