2019-03-08 42 views
放工去左朗豪坊食野,食完burger想食番d甜野,次次經過都見到i cremeria裝修得好靚好少女心,同埋d蛋糕🎂雪糕好靚,其實一直都好想試😭於是今日決定豪一次。我地點左一件蛋糕🎂二人份量,真心超靚超精緻😢完全唔捨得食。原本諗到坐出面,可惜落雨,所以都係坐番入面。我地揀左個睇到screen既位坐,坐位闊敞舒適,預左比你慢慢high tea。無論係檯檯椅椅、連餐具都係宮廷式既設計,雲石既檯真係點打卡都咁靚。呢件哈蜜瓜蛋糕🎂好好食。佢既cream有好香濃既奶味,感覺係用左北海道3.6牛乳😂哈蜜瓜清甜爽口。軟滑既cream配埋軟綿綿既蛋糕食,入口好幸福😊寫到呢度,我不停咁回味緊濃郁奶味既cream

2019-03-07 36 views
之前睇promo有士多啤梨set,好吸引,但要成158,真係唔捨得食。本身打算食士多啤梨個款cone,但又俾番薯cone吸引。最後覺得番薯雪糕特別D,所以叫左番薯。$68。番薯雪糕上面加左糖漿、黑芝麻同大學芋(姐係蜜芋),净係雪糕加左糖漿同黑芝麻,已經完完全全係大學芋味。番薯味非常濃郁,唔會太甜。個cone都好脆,雪糕到底(不過如果$68唔到底,真係可以blacklist了)上面果舊大學芋香甜、重脆架!雖然以雪糕黎講係貴,但品質都OK既,久唔久去試一下係無妨!

上面果舊大學芋香甜、重脆架!

雖然以雪糕黎講係貴,但品質都OK既,久唔久去試一下係無妨!
2019-03-05 42 views
店內亦有靚靚打卡位,大大束玫瑰花🌹擺設,在場迷倒不小女生影相📸💕💰$60 宇治抹茶銅鑼燒芭菲宇治抹茶雪糕好甘香,都幾香滑...銅鑼燒有半份* 雪糕底部有啫喱同小小紅豆,食哂一杯都幾滿足🤤💰$98 金箔北海道牛奶雪糕我朋友叫左金箔北海道雪糕話勁唔底😂$98只係一杯係北海道牛奶雪糕加左層金箔上面..不過味道係香滑😆同充滿牛奶味🍼金箔就一向都冇味..$98就係貴在塊金箔,影相打卡就一流。#旺角 #甜品#宇治抹茶#雪糕 ...……………………👱🏻‍♀️肥妹小編.............................

💰$60 宇治抹茶銅鑼燒芭菲
宇治抹茶雪糕好甘香,都幾香滑...銅鑼燒有半份*
雪糕底部有啫喱同小小紅豆,食哂一杯都幾滿足🤤
💰$98 金箔北海道牛奶雪糕

#旺角 #甜品
#宇治抹茶#雪糕 .
..……………………
👱🏻‍♀️肥妹小編
.............................
2019-03-03 44 views
呢日同男朋友仔去旺角行街街,經過I cremeria cafe 就心陏陏想食,其實每次經過呢間甜品店,都忍唔住停底,因為佢所有野都太靚😍。旺角店都算多位,等唔係好耐就搵到位。之前都食過佢啲綠茶甜品綠茶味好濃~今次黎到見到個menu 多咗個期間限定既士多啤梨海綿卷午後輕食,一於試下啦!🍓😍係收銀買完飛就拎個number埋位等啦~士多啤梨海綿卷午後輕食 ($158)🍓一個set 入面有有士多啤梨海綿卷、士多啤梨雪糕、一粒士多啤梨、白朱古力碎,同埋一杯野飲。雪糕最易溶,食咗個雪糕先。個雪糕好濃奶味再加上士多啤梨香味好食。無聊加咗啲白朱容力上去,又唔錯喎,脆脆地多咗個口感。個蛋糕夠鬆軟,再加上入面超多cream 同士多啤梨粒粒,味道好夾。飲品有唔同選擇,我就要咗Ice cappuccino 。呢個有驚喜,無諗過呢度既coffee都有水準喎! ☕️呢間甜品店真係每次都忍唔住影好多相😂😍。

旺角店都算多位,等唔係好耐就搵到位。

係收銀買完飛就拎個number埋位等啦~

士多啤梨海綿卷午後輕食 ($158)🍓

呢間甜品店真係每次都忍唔住影好多相😂😍。

2019-03-02 38 views
旺角大家都唔陌生啦呢個地方長年都係咁旺 咁多人同朋友行左陣街 攰攰地想坐低抖下咁岩見到有位 即刻入去坐低最正係重有Tea Set可以食一直想試呢到既Tea好耐啦!當然唔食Set既朋友仲可以揀雪糕啦雪糕都好多選擇 仲有蛋糕 真係花多眼亂我點左款蜜芋Set好豐富 有雪糕、卷蛋、蜜芋、紅豆丸子仲配埋一杯野飲我揀左泡沫咖啡 呢到奶味重啲 易入口卷蛋好鬆軟 中間層Cream唔算好滑不過蜜芋味道好突出 都幾好味雪糕係成個Set既主角超好味 蜜芋味好香濃感覺好似食到佢既蓉咁 食完都飽哂蜜芋Set當然仲有佢既原型出現啦!微微用糖煮過既大學芋甜度十足 正呀食完成個餐真係飽哂 呢個Tea Set都幾抵!而且環境仲好靚有靚靚雲石台 自然光照入黎令人感覺好放鬆行街攰左黎食個Tea Set同朋友傾下計都唔錯!
旺角大家都唔陌生啦
呢個地方長年都係咁旺 咁多人

同朋友行左陣街 攰攰地想坐低抖下

咁岩見到有位 即刻入去坐低
最正係重有Tea Set可以食

一直想試呢到既Tea好耐啦!

當然唔食Set既朋友仲可以揀雪糕啦
雪糕都好多選擇 仲有蛋糕 真係花多眼亂

我點左款蜜芋Set
好豐富 有雪糕、卷蛋、蜜芋、紅豆丸子

日本蜜芋輕食

雪糕係成個Set既主角
超好味 蜜芋味好香濃
感覺好似食到佢既蓉咁 食完都飽哂

日本蜜芋雪糕

蜜芋Set當然仲有佢既原型出現啦!
微微用糖煮過既大學芋甜度十足 正呀

食完成個餐真係飽哂 呢個Tea Set都幾抵!
大學芋、紅豆、白玉丸子

而且環境仲好靚
有靚靚雲石台 自然光照入黎令人感覺好放鬆

行街攰左黎食個Tea Set同朋友傾下計都唔錯!

2019-02-24
$140 (Tea)
日本蜜芋輕食
泡沫咖啡
日本蜜芋海棉卷
日本蜜芋雪糕
大學芋、紅豆、白玉丸子
2019-02-27 66 views
係朗豪坊係街行到攰攰地想搵個地方坐下,食d野抖下朗豪坊周圍都係人想搵個位坐低真係唔易架搭緊長電梯落去既時間見到i CREMERiA岩岩好有張枱食完走左而且一路都想食唎到既雪糕架喇,一於就試下啦好多雪糕同甜品,都唔知點揀好見到有tea set,咁就唔使煩,唔係太餓揀左有水果加雪糕果個tea settea set 仲包左杯飲品,都係各種咖啡同荼,加20蚊可以轉日本溫室蜜瓜汁日本時令水果輕食($138)日本時令水果輕食有日本溫室蜜瓜、時令水果配自選雪糕及飲品雪糕可以揀牛奶,抹茶,應該都可以揀蜜芋味(即係蕃薯)我就係揀左抹茶味雪糕,食到有好甜既抹茶味日本溫室蜜瓜好甜!我果日既時令水果係士多單梨,同埋彩色奇異果,我覺得即係紅色芯既金奇異果飲品揀左咖啡,都唔錯
係朗豪坊係街行到攰攰地想搵個地方坐下,食d野抖下
朗豪坊周圍都係人想搵個位坐低真係唔易架
而且一路都想食唎到既雪糕架喇,一於就試下啦

好多雪糕同甜品,都唔知點揀好

日本時令水果輕食($138)
日本時令水果輕食

日本時令水果輕食有日本溫室蜜瓜、時令水果配自選雪糕及飲品

雪糕可以揀牛奶,抹茶,應該都可以揀蜜芋味(即係蕃薯)
我就係揀左抹茶味雪糕,食到有好甜既抹茶味

日本溫室蜜瓜好甜!

飲品揀左咖啡,都唔錯
2019-02-24
$200 (Tea)
2019-02-27 27 views
呢日下午見I cremeria 出左期間限定既士多啤梨海綿卷輕食tea set,就忍唔住想去試下啦!呢個tea set有士多啤梨海綿卷、日本Amao士多啤梨配士多啤梨白朱古力雪糕,配一杯野飲,我就要左杯凍檸茶去櫃台比完錢 員工就會比個號碼牌你,之後返埋位放個號碼牌係台上面,就會有人送過黎比你,岩哂d岩岩shopping完拎住好多野既人,唔洗自己拎住咁多野仲要拎埋個tea返去先講杯凍檸茶,相對平時飲開既凍檸茶,甜度較低,飲落比人感覺健康d輕盈d先講講個海綿卷,蛋糕非常鬆軟,連個顏色都係士多啤梨色,中間唧滿白雪雪既cream,cream入面仲有士多啤梨粒 可能有d人唔鐘意咁多cream,覺得好膩,但我食落覺得甜度適中,甜而不膩,一口一啖,好快就食哂啦而且水果類雪糕既好處係甜甜酸酸,非常開胃,亦都比人好fresh既感覺碟上既白朱古力同士多啤梨無論係配蛋糕定雪糕都好match! 好想要多d白朱古力,等我每啖蛋糕同雪糕都可以配少少!

2019-02-26 27 views
呢個下午去旺角行街想買返對波鞋,行到見攰就係朗豪坊搵個地方坐下,見I cremeria既下午茶唔錯,就索性食埋個下午茶先走因為冇食晏,所以索性叫個日式雜錦輕食,配杯凍檸紅茶杯凍檸茶無論係外貌定味道,比人感覺都係走英式風,比起港式凍檸茶,呢到既比較著種突出茶味,所以相對無咁甜,但味道依然有平時凍檸茶既影子呢個輕食盒款式都幾多,咸點甜點都有,但當然係以甜食為主首先有一格係蜜瓜,餐牌上面寫住係日本時令水果,唔知會唔會係靜岡黎既蜜瓜呢個蜜瓜都幾多汁,就連平時唔多食蜜瓜既我都大讚好食!隔離果格係一個茶大福,口感煙un彈牙,感覺偏向糯米糍質感多於平時食既大福小食之後係有個什菜芝士三明治,好想讚一讚佢連塊面包都處理得好好,食落係熱既,感覺有烘過!我幾鐘意佢個抹茶芝士蛋糕,上面係抹茶慕絲,下面係芝士蛋糕,芝士味幾出,而且好香滑個抹茶雪糕都唔錯,茶味香濃最後係紅豆、白玉丸子同蜜餞栗子栗子真係幾好食,但一粒太少啦,如果比多一兩粒會好d丸子口感好好,又係煙煙unun 紅豆幾甜,配丸子食岩哂

因為冇食晏,所以索性叫個日式雜錦輕食,配杯凍檸紅茶

呢個輕食盒款式都幾多,咸點甜點都有,但當然係以甜食為主

個蜜瓜都幾多汁,就連平時唔多食蜜瓜既我都大讚好食!
個抹茶雪糕都唔錯,茶味香濃
最後係紅豆、白玉丸子同蜜餞栗子
栗子真係幾好食,但一粒太少啦,如果比多一兩粒會好d
丸子口感好好,又係煙煙unun
紅豆幾甜,配丸子食岩哂
2019-02-22 39 views
小甜心生日,當然要找個甜甜的生日蛋糕但今年想搞下新意思,用另外既甜品替代蛋糕而我就係諗起iCreamia既蜜瓜芭菲,皆因之前行經時,已經講過想試下,但當時就只係食左時令雪糕口味,就決定生日時品嚐呢個高質波波球Cafe雖然係半開放式,但自有小天地既歐式少女風,頗有格調我地揀左牛奶味雪糕,覺得會最襯蜜瓜既香甜牛奶稍稍易溶,味道很有奶香,質感很滑,很是不錯而另一期待的是日本直送既蜜瓜,價值都唔平,所以都好期待蜜瓜很甜,即使剛剛食左雪糕,都仍能食出蜜瓜既果甜,係兩種唔同既味道,可想而知蜜瓜本身係幾咁甜而且仲好多汁,每筆一下,就滲出好多果汁整體好有驚喜,有得打卡之餘,雪糕同蜜瓜都好好食,兩者亦好夾,係個唔錯既生日驚喜同下午茶
小甜心生日,當然要找個甜甜的生日蛋糕
但今年想搞下新意思,用另外既甜品替代蛋糕

Cafe雖然係半開放式,但自有小天地既歐式少女風,頗有格調

我地揀左牛奶味雪糕,覺得會最襯蜜瓜既香甜
牛奶稍稍易溶,味道很有奶香,質感很滑,很是不錯

而另一期待的是日本直送既蜜瓜,價值都唔平,所以都好期待
而且仲好多汁,每筆一下,就滲出好多果汁

2019-02-22 36 views
這天下午在朗豪坊逛完街覺得有點餓,在4樓看到這間cafe,餐廳非常優美,適合閒坐,而且素聞甜品質素不錯,就試試它的tea set。食客可選擇坐室外,但由於這天天氣有點潮濕,我們挑了室內卡位。我和朋友都點了一個日式雜錦輕食套餐配熱檸檬紅茶($198)。大概等了5分鐘、食物就送到。Tea set賣相非常出眾,有一個六格的日式木盒裝住食物,適合打卡。這六款食物包括水果哈蜜瓜和草莓、茶大福、什菜芝士三文治、抹茶芝士蛋糕、綠茶牛奶雪糕(可選綠茶/牛奶或雙色)及紅豆、白玉丸子和蜜餞栗子。各款食物樣子都很精緻,令人不捨得吃。六款小食中我最喜歡抹茶芝士蛋糕,上層是忌廉芝士和抹茶粉,忌廉軟滑, 芝士香濃而不膩,下層則是抹茶蛋糕,茶味帶回甘而不澀。另外我也很喜歡水果哈蜜瓜,套餐一端上來就聞到陣陣哈蜜瓜清香,味道也是非常清甜,可見哈蜜瓜的新鮮。茶大福不會只有甜味,吃到茶香,可見材料充足。餐廳讓有很多不同的甜品,都非常吸引!

茶大福不會只有甜味,吃到茶香,可見材料充足。

餐廳讓有很多不同的甜品,都非常吸引!

2019-02-21 32 views
💁🏻‍♀️i CREMERiA Café (旺角)🍴-難得老友同我都有day off,所以就扮吓闊太歎high tea🥰🥰食得tea價錢都一定有返咁上下架啦,不過難得一次就豪啲啦,再加上呢到嘅環境都唔錯,見到counter有勁多蛋糕真係會令人心花怒放,食得開心午後輕食:日式雜錦輕食 🇯🇵 ($198)呢個tea set真係有返咁上下份量,食完勁飽連晚飯都食唔落🤣🤣但真心唔錯日本時令水果🥭:有日本草莓🍓同蜜瓜,超甜茶🍵大福 :勁足料,外圍同個餡都有茶葉架😍好重日本綠茶味什菜芝士三明治🥪 :係一口三文治,入面有我最中意嘅牛油果,但如果個包烘吓會更好抹茶芝士蛋糕🍰:最愛呢個,芝士食落唔膩但又好重綠茶味!雲呢拿mix綠茶雪糕🍦:另一最愛,真係勁香濃,食落好似飛左去日本咁紅豆、白玉丸子🍡&蜜餞栗子🌰:唔太甜,好有口感食左超滿足嘅一餐,仲影左好多靚相,係少女心爆發嘅一日🤣-📍i CREMERiA Café (旺角)#旺角 亞皆老街8號朗豪坊4樓13號舖#小丸子搵食記#小丸子旺角-#hkig #hkigfood #hkfoodblogger #hkfoodie #食好西 #香港美食 #香港 #hkfr
💁🏻‍♀️i CREMERiA Café (旺角)🍴

午後輕食:日式雜錦輕食 🇯🇵 ($198)

日本時令水果🥭:有日本草莓🍓同蜜瓜,超甜
茶🍵大福 :勁足料,外圍同個餡都有茶葉架😍好重日本綠茶味

抹茶芝士蛋糕🍰:最愛呢個,芝士食落唔膩但又好重綠茶味!
紅豆、白玉丸子🍡&蜜餞栗子🌰:唔太甜,好有口感

食左超滿足嘅一餐,仲影左好多靚相,係少女心爆發嘅一日🤣

📍i CREMERiA Café (旺角)
#旺角 亞皆老街8號朗豪坊4樓13號舖
#小丸子搵食記
#小丸子旺角
#hkig #hkigfood #hkfoodblogger #hkfoodie #食好西 #香港美食 #香港 #hkfries #hkiger #852 #hkfoodlover #hkfood #hkfoodstagram #hkfoodporn #西餐
2019-02-17 4449 views
好耐好耐冇試過有時間好舒服好休閒咁坐低high tea下飲杯咖啡食件cake真係唔易所以有機會一定要搵一間最正嘅品嚐一下尤其係嗰杯苦中帶甘嘅咖啡絕對係high tea既精粹所在今次聽朋友講朗豪坊有一間吾錯既甜品high tea鋪!平時見到好多人都吾敢埋去食 因為真係完全冇時間😂 但我仔細一睇原來呢度吾係淨係得甜品食 下次可以試下佢啲正餐!今次黎到令我最驚訝既😮😮😮竟然係有我最愛既士多啤梨系列!仲要係期間限定😭😭2019真係行大運😋😋於是我就叫左個$158 期間限定既!士多啤梨tea set! 入面分別有1.士多啤梨海綿卷2.日本amao士多啤梨3.士多啤梨白朱古力4.latte😍😍先講下個海綿卷有震震嘅士多啤梨清香香甜得來但係唔會覺得肥膩!cream同海綿蛋糕比例可以話係岩岩好!令我意想吾到既係!蛋糕🍰入面仲要有大量既士多啤梨肉!對於我呢種有士多啤梨控既人黎講 真係岩哂😍😍其次配埋啲白朱古力一齊食!個口感真係一流♨♨雖然好有邪惡感但都冇得忍口!日本🇯🇵空運到港既士多啤梨更加冇得彈!完全吾會酸!一個字香甜😂😂😂😂🙈最後加埋杯冰凍既latte!真係不枉此行🏆🏆

正餐!

入面分別有
1.士多啤梨海綿卷
2.日本amao士多啤梨
3.士多啤梨白朱古力
4.latte😍😍

最後加埋杯冰凍既latte!真係不枉此行🏆🏆
2019-02-03
$150 (Tea)
2019-02-16 170 views
位於朗豪坊4樓嘅i CREMERiA Café,之前一直都想試吓佢嘅甜品,不過每次都見到好多人,有時甚至乎要排長龍,就即刻打消左念頭今日再次經過,好好彩俾友人見到咁啱有人起身走,衝動嘅我們就緊係即刻攝石咁攝埋去啦研究完一輪餐牌見到佢嘅Tea set出咗新野——士多啤梨海綿卷輕食,淨係聽到士多啤梨都知道係衝着少女而黎㗎啦而且仲要寫住「期間限定」,呢四個字傳送到大腦神經已經確定要試吓啦!呢度首先去收銀處落單,之後店員就會送餐。不過唔知係咪假日比較多人忙碌啲,店員嘅服務態度似乎未算殷勤有禮,如果可以稍作改善會更好Tea set係一人份量,分別有一個士多啤梨海綿卷、一杯士多啤梨白朱古力雪糕以及一杯餐飲。不過其實兩個人一齊食都可以分享喜悅同埋甜蜜滋味首先要講下個士多啤梨白朱古力雪糕,唔知咩原因好似比薩斜塔咁影唔到佢靚仔嘅一面,不過味道搭救返,有香濃嘅奶味,亦食到好香士多啤梨味,如果士多啤梨味濃郁啲會更加突出因爲用咗豐富牛奶而製成嘅關係,口感十分滑溜,可以嘅話仲想encore添!主角士多啤梨海綿卷十分軟熟,每啖都食到士多啤梨肉同埋忌廉,海綿蛋糕蘊含清香嘅士多啤梨味,滑溜嘅忌廉亦唔會過分油膩,配埋旁

首先要講下個士多啤梨白朱古力雪糕,唔知咩原因好似比薩斜塔咁

主角士多啤梨海綿卷十分軟熟,每啖都食到士多啤梨肉同埋忌廉,海綿蛋糕蘊含清香嘅士多啤梨味,滑溜嘅忌廉亦唔會過分油膩,配埋旁邊嘅鮮甜士多啤梨同白朱古力,每一啖都係豐富口感滋味,即時觸動少女心!

餐飲揀咗熱泡沫咖啡,意想唔到佢嘅咖啡幾好味
連一向唔飲咖啡嘅我淺嘗一口都覺得味道不錯
咖啡香濃而幼滑,又唔會太過苦澀,上面嘅泡沫豐富而且幼細。食完甜品飲番杯咖啡感覺既可以消脂又冇咁重罪惡感

有機會再試埋其他甜品或者Tea set,呢度適合情侶或者閨蜜輕鬆歇腳嘅好地方
士多啤梨白朱古力雪糕
熱泡沫咖啡
2019-02-16
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea
士多啤梨白朱古力雪糕
熱泡沫咖啡
2019-02-15 889 views
話說尋晚係情人節,街裡愛人一對對我同女友人都唔執輸要出街食下飯湊下熱鬧。對對情侶都捧住摘花但我呢對特別d鍾意捧住個大蜜瓜, 女友對收花無咩興趣但佢就好鍾意食, 所以我食完情人節晚飯就帶左佢去朗豪坊既間日式雪糕甜品鋪,其實我開頭都覺得差唔多300 蚊食個日本兩蜜瓜上面再加d抹茶雪糕,係有點意貴夾不直既...但見女友又唔要我買花,咁幾百蚊食個雪糕加蜜瓜實底, 因為最緊要佢like嘛, 其後我地真係捧左個蜜瓜埋位食就發覺原來呢個世界真係一分錢一分貨, 因為佢個蜜瓜真係好甜好多汁,查實小弟並唔好蜜瓜的但試過佢呢個日本直送deluxe蜜瓜後就真係上癮真係非池中物。好鮮甜,再夾埋d抹茶雪糕食真係無得彈,小弟本身已經係抹茶控但估唔到原來抹茶雪糕溝蜜瓜都可以有咁突出既味道, 呢份甜品為我兩既情人節配上一個完美既句號.
話說尋晚係情人節,街裡愛人一對對
我同女友人都唔執輸要出街食下飯湊下熱鬧。對對情侶都捧住摘花
但我呢對特別d鍾意捧住個大蜜瓜, 女友對收花無咩興趣
但佢就好鍾意食
, 所以我食完情人節晚飯就帶左佢去朗豪坊既間日式雪糕甜品
...但見女友又唔要我買花,咁幾百蚊食個雪糕加蜜瓜實底
, 因為最緊要佢like嘛
, 其後我地真係捧左個蜜瓜埋位食
,查實小弟並唔好蜜瓜的
但試過佢呢個日本直送deluxe蜜瓜後就真係上癮
真係非池中物。好鮮甜,再夾埋d抹茶雪糕食真係無得彈
,小弟本身已經係抹茶控
但估唔到原來抹茶雪糕溝蜜瓜都可以有咁突出既味道
, 呢份甜品為我兩既情人節配上一個完美既句號
2019-02-14
2019-02-12 46 views
今日放工一個人去咗呢間位於朗豪坊嘅Cafe食晚餐。之前其實都嚟過食嘢,不過都淨係食過蛋糕同雪糕。今次就試埋鹹點~我order咗蕃茄羅勒意粉配玄米茶。意粉整得超級好食,蕃茄味好濃郁,夠曬酸味,好醒胃!而且加咗好多洋蔥同蒜片,所以好惹味,羅勒切成絲,所以味道唔會太濃,但有淡淡羅勒香味,所以唔鍾意香草味嘅朋友應該都啱食。另外意粉仲加咗好多番茄仔,仲有加咗少少芝士粉,令意粉食落更香!玄米茶飲落好清香,但略嫌淡味左少少。不過值得一讚嘅係,上碟嘅方式好靚,仲送咗啲花仔俾我添~啱晒充滿少女心嘅我!另外當然唔少得飯後甜品啦!今次我就食咗新口味士多啤梨白朱古力雪糕,士多啤梨又甜又香,而且大大粒,配上香濃幼滑嘅白朱古力士多啤梨味雪糕,實在令人大滿足呀!

2019-02-11
Type of Meal